başlıktan yola çıkarak söylüyorum ki bahsettiğin kiloyu vermek neden ütopya olsun ki???
istedikten ve sabırlı olduktan sonra fazlasını bile verirsin.
zaten gerekli tüm şartları sağlamışsın.
kolay gelsin canım bu arada nerde yuksek yapıyosun?
tsk ederim randomlife zaten gunler gectikce insan daha cok inaniyor kendine ben de yapacagima kesinlikle inaniyorum. Insallah sonuna ulastigim gunleri gorucem.
Yuksek bogazici univ.
çok güzel canım, her anlamda başarılar diliyorum sana...
çok güzel canım, her anlamda başarılar diliyorum sana...
hemen haftasonunun bilancosunu vereyim.
spor: cuma aksami 2 saate varan kardiyo + agirlik calismasi yaptim
cumartesi spor yapmadim
uyku: uyku saatlerim karisti yine, erken kalkamiyorum gereksiz saatlerde uyuyakaliyorum, haliyle gelip uyandiranim da olmuyortelefonu bir kez calip yataga aliyoorum sonra bitiyor... 3 saat sonra anca kalkiyorum planladigimdan. Soyle yataga alinmayacak buyuk gurultulu bir calar saat almak lazim.
cumartesi yediklerim. 1 de kalktim!
14:30
200 g beyaz peynirli yesil salata (maydanoz marul havuc nane dereotu domates salatalik turp) 1 kasik zytnyagi
2 d tam bugday ekmegi
salatanin hepsi bitmedi birazini aksama ayirdim.
16:00
2 porsiyon elma
18:00
ust komsum super bir balik tabagi getirdi, daha gec yiyecektim dayanamadim
1 buyuk izgara balik
ogleden kalan salata
1 dilim tam bugday ekmegi
19:30
7 badem
aksamustunu uyuyarak gecirdim galiba seker dengesi bozuldu yine ust uste yemek yiyince. Gece 12 gibi kalktim.
01:30
2 porsiyon elma
evet bu kadardi ctesi gunu ozetle yediklerim iyiy ama saatleri berbat.
Bugun de 11 30 da kalktim birazdan bisiler yip pazara gidicem yediklerimi artik yarin yazarim.
Marketteki sebze fiyatlari felaket kilosu 11 liraya karnabahar mi olurmus! Beni pazar paklar :)
bu arada spor da yapinca gunde 4 lt su icebiliyorum, resmen her gun bir 5 ltlik almak gerekiyor :)
herkese selamlar :)
saatler şaşmış ama sen 3+3 beslenmişsin canım menünde gayet güzell
geçen hafta bende kilosu 3 liradan karnıbahar aldım pazardan çok üzüldüm o karnıbahara 3 lira verdiğim için. burada herşey ucuz çok şükür
offf su içmeyiçok seviyorum fakat damacana gibi geziyoz ortalıkda lakırlakır
bu arada cetvelini yeni gordum sen de cok iyi vermissin kilo tebrik ederim :)
teşekkür ederim ama cetvelde de gözüktüğü gibi hala 20 kilodan fazla vereceğim var ve ben çok sıkıldım :)) bugun arkadaşlar kendine izin ver dediler, ben de öyle yaptım. bakalım sonuçları ne olacak...
tesekkurler canim :)afiyet olsun başarılar
ogle yemeginden sonra 16 30 gibi 7 8 findik yedim.
17 30 gibi cok acikmistim, 2 dilim tam bugday ekmegi arasina 50 g beyaz peynir ile tost yaptim. 2 bardak ayran ile yedim.
Sonra bir uyku bastirdive uyuyakalmisim 7 bucukta uyandim eyvah eyvah yemek yemedim ve ilaclari icmedim diye. Allahtan uyumada once firina patlican koymustum onlar kozlenmisti.
1 tabak koz patlicana 1 biber sogan ve biraz sarmisak dogradim, 2 dilim tam bugday ekmegi ile yedim.
Bugunluk yeme isini herhalde aksam yenecek 1 elma ile kapatirim.
Spor icin cok yorgunum sanki... 30 dk icinde kendime gelirsem yuzmeye gidebilirim, veya evde spor yapabilirim, bakalim.
Herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?