• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
surrender ve for away daha çok esmerlere yakışıyor demek ki. bende çok kötü durmuştu. yani burda yazılanara bakıp parfüm almamak gerek :1closedeyes:

esmerle alakası yok kuzenm beyaz tenli ama :) bnce her kişide farklı bi ambiyansı var her kokunnuunn...

arkadaşlar şu parfümlerin adını doğru yazsak iyi olur For away değil far away

blue rush ta çok güzel ama çok kalıcı değil.jet femme çok hoş kokuyo hemde çok kalıcı

extraordinary inanılmaz kalıcı
baharatlı bir kış kokusu
isteyen olursa satıyorum cok az kullanılmış
takas bolumunde de war

katalogda Parfümler baya indirime girmiş.Ama insan kokusunu bilmedende alamıyo.Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kalıcılığı ve kokusu hakkında..
Brazil beat
Fire me up fire-smile- wonder
Tasha
Summer white
Wish of Love kuLLanıyodum kokusu çok hafif. Hemde Aynı koku sıktı değişiklik olsun :)

katalogda Parfümler baya indirime girmiş.Ama insan kokusunu bilmedende alamıyo.Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kalıcılığı ve kokusu hakkında..
Brazil beat
Fire me up fire-smile- wonder
Tasha
Summer white
Wish of Love kuLLanıyodum kokusu çok hafif. Hemde Aynı koku sıktı değişiklik olsun :)

brezil beat;çok yoğun baharat kokusu türünde...ben sevmedim hiç..
fir me up-smile-wonder grubundan;sadece wonder satılıyor o da çilek -böğürtlen kokusu gibi
tasha;klasik bi koku orta yoğunlukta şuana kadar yazdıklarım içinde en öne çıkanı
summer white; hafif bi koku-kremsi bi koku sanki...
karar sizin ama bence testerından bi deneyin derim...

simple elements yeşil şişeli olanın kokusu çok güzel yaa keşke daha kalıcı olsa.yaz için çok hoş bi koku.kışın en kalıcı parfümü ise far away.biraz ağır ama çok kalıcı gerçekten.bir kazaktan haftalarca çıkmıyo :hihoyyyt:

wish of love:dance: 3 yıldır kullanıyorum.:enbuyukkk:

far away di sanırım bence kalııcı...Ben bi ara kullandım.

Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DıYENLERE:KARGO ÜCRETıNı EKLEDıĞıNıZ TAKDıRDE BıLE YANIBASINIZDAKı AVON TEMSıLCıSıNDEN DUYACAGINIZ FıYATTAN DAHA ıNDıRıMLı BıR FıYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERıMı YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENıZ ıADE EDEBıLıYORSUNUZ

Ben blue rush kullanıyorum ama avon bu parfümü kaldırdı sanırım :sinifsinif: neyseki 2 kutu alıp depolamıştımm amaa niye öyle şahane bir kokuyu kaldırdı anlamış değilim:umursamaz:

Back