• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn oriflimeda yaptm hala komsum yapar ama güzel kokusuna denk gelemedm hiçç

incandessence ve little black dress

Soft Musk ve Surrender'ı çok seviyorum. İkisi de kalıcı.

surrenderde çok kalıcıdır ve çok tatlı bi kokusu var.

Little black dress ve for away çok kalıcı

kızlar ben de pur blanca blush ı almak istiyorum...blush serisini nerde bulabilirim .? yardımcı olabilir misiniz ?

canım o nadir çıkarılıyor...

surrender da çok hoş ama malesef yeni yıl kampanyasından sonra kaldırılıyor..blue rush ta kalkıyor.........

ben de çok kullandım avon parfümlerini .
far away favorim. blue rush ı yazın çok kullandım çok ferah. soft musk yumuşak bir koku onu da çok sevdim.şimdi de perceive kullanıyorum bu da güzel ama artık son avon almamaya karar verdim. kalıcı değil kesinlikle ya da ben de kalmıyor. aynı paraya orijinal parfümleri indirimlerinde yakalayıp almak daha mantıklı.aynı paraya derken tabi arada ufak farklar var ama değer.
mesela şimdi burberry ve lolita lempicka da indirim var 30 ml likleri 35 tl daha ne olsun. hem de kalıcılar.

hemen hemen avonun tüm parfümlerini kullandım.
pur blance- hafif-çiçek kokusu
cristal aura- kış için ideal ama bana yine de ağır geldi
jet femme- güzel unisex bir koku gibi
ama benim favorim extraordinary ve today hanımeli gibi kokuyor. hem de kalıcı.
surrender' ı hiç beğenmedim, sanırım tenime uymadı.
far Away' i de hiç beğenmiyorum
flower cynthia rowley aşırı çiçek kokuyor. bütün çiçek kokularını bir arada toplamışlar sanki
perceive' i kışın tercih ederim.
treselle salatalık kokusu gibi geliyor bana :S

bence en iyisi today-tomorrow-extraordinary-rare pearls.

357286001155493481919279_0_0.jpg

tabikide
rare gold! alkisalkisalkis

surrender den nefret ediyorum.
far away ve perceive harika.

Herkese merhaba,
Bende Avon temsilcisiyim.Severek kullandığım çok parfümü var.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum dikkat ederseniz parfümler EDP ve EDT olarak ikiye ayrılıyor.Daha kalıcı yoğun bir koku istiyorsanız EDP olanları tercih edin.EDT olanlar daha hafif ve kalıcılık etkisi daha az olan parfümler oluyor.
Ben Blue Rush,Jet Femme,Celebre,Little White Dress,Today,Little Black Dres,Ungaro,İn Bloom,Bond Girl,By Cyhtina Flower Rowley,Incandessence,Christian Lacroix Rouge,Treselle,Be Kissable Parfümlerini çok beğenerek kullanıyorum.Bazıları satıştan kalktı malesef :(
Ben Far Away parfümünü denemek için küçük boyundan almıştım ama bana çok ağır geldi anneme verdim.Geçen arkadaşıma sipariş verdim.Beğenmediğim ağır parfüm kızda gayet fresh ve hafif kokuyordu çok şaşırdım.Aslında tavsiye parfüm almayın.Testerını alıp kendi teninizde bir deneyin.Başkasında çok güzel kokan bir koku sizde aynı etkiyi yaratmayınca hayal kırıklığı yaşarsınız.Bende bütün parfümlerin testerları vardır.Önce tenimde denerim yakışan kokuyuda hemen alırım :)Birde daha kalıcı olması için devam ürünlerinide kullanmanızı tavsiye ederim.Vücut losyonunun üstüne birde parfümünü sıkarsanız daha kalıcı oluyor.
Sevgiler :)

far away,surrenderyerimseniben

Back