• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende far awayi cok severek aldım biraz ağır olmasının dışında bi kusuru yok bence.kıyafetime sıkıyorum 5 gün geçmiyo

ben avondan ikinci kez parfüm alıyorum.ilk aldığım parfümün adını hatrlamıorum ama çok kalıcıydı liseye gidiodum herkes soruodu parfümün adını yaşıma göre ağırdı gerçekten ama büyük ihtimal edp parfümdü.kaldırıldı o parfüm avondan.şimdi wish of love aldım şişeyi yarıladım,bitsin kesinlikle FAR AWAY deneyeceğim.çok merak ediyorum bu kokuyu.arkadaslarımda kokusunu duyduklarımdan bhsedeyim.incandassence bana göre portakal gibi kokuyor kuzenm yanıma oturduğunda buram buram geldi parfümünün kokusu burnuma kalıcıydı bence*****e pearls o kokuyu duyunca kafamda bişey canlanmadı acıkcası :D soft musk bildiğin fondoten,böyle kremsi kokuyor iğrenç nefret ettim resmen.perceive hastasıyım vucut spreyiini kullanmıstm fakat spreyi kalıcı deil.wish of love çok hafif bi koku tende değil de bütün gn kıyafetmde kaldı kokusu ama insanlar bana yaklaştığında hissediyordu kokusunu bence hafif olmasndan dolayı.ben hem kıyafetime hemde saçlarıma sıkarım parfümü 2-3 fıs yapsam yeter.çanta boyu olan far away ı deneyeceğim bi dahakine.eğer hosuma giderse ki bnm için güzel kokmasından daha cok parfümün kalıcılığı önemli burda okudum yorumları far away almaya karar verdim memnun kalırsam hep bu parfümü kullanacağım :69: :69: :69:

doğru bi seçim yapmışsın canım ama far away hep kullanılacak bi parfüm değil.hastası olarak aldım o parfümü hala da hastasıyımdır ama bazı insanların sıkma bidaha bu parfümü demesiyle hevesim kırıldı açıkçası.far away i 3 gün sıkıyorum 4. gün sıkılıyorum ara veriyorum. ve de yazın sakın kullanmamanı öneriyorum:79:

perceive kullanmıştım çok güzeldi kokusu kalıcılığını hatırlamıyorum :25::25:

ya canım ben de jet femme alcam da güzel dimi?kalıcı mı?kararsız kaldım:S

Jet Femme kalıcı geldi bana hem çok ağır değil insanın içini baymıyor hem de hemen 2 saate uçup gitmiyor bence alabilirsin benim evde yarım şişem duruyor hala çok severim kokusunu. :12:

far away kullanıyorum şu an bana çok ağır geliyor bir fıs sıkıyorum o yüzden ama çevremdekiler çk beğeniyor. :66:

Bence Avon'un en güzel kokusu Little Black Dress. Sonra muhtemelen Perceive gelir, son olarakta Far Avay. Bana göre tabi.

far away süper
yılbaşı katoloğunda 32 liraydı
kampanyaları takip et bence
sevgililer günündede düşer fiyatı:58::58:

benm için ilk sırada cristal aura- jet femme- perceive-lıttle black dress bunların kokusuna bayılıyorum. for away hep bana ağır gelir kokusu sevmiyorum çok fazla.. :19:

rare gold_______ bununda hakkını yememek lazım onun kokusuda hem kalıcı hem harika :34:

evet rare gold çok hoş bir koku bende beğeniyorum bu kokuyu.

rare gold mukemmel şalıma sıkardım kaç gün gtmezdı kokusu:69: kokoş kokusu:64:

Far awey ve liddle black dress .
İkiside kalıcı ve hos kokular bence... :32:

kalıcı olmasını istiyorsanız biraz fiyatlı olan grubu tercih edin örneğin herve leger, outspoken,bond girl,ungaro vb.:79:

uygun fiyatlı olup kalıcı olanlarsa little black dress oryantal bi koku,simple elements meadow dew yağmurdan ıslanmış yeşillik kokusu şekerli hafif,wish of love gençlere göre,eternal magic hafif hoş biraz baharatlı,today tomorrow always serisi diamonds karışık çiçek kokusu nefisss! bu son iki koku ml hesabı yaptığınızda pek de ucuz değil az olduğu için öyle geliyorrrr !..:40:

rar pearls en sevdiğim kokularından.bi ara little black dress kullandım ama hiç hoşuma gitmedi. pürüzlü bir koku. ayrıca outspoken by fergie de çok hoşuma giden kokulardan.

Back