Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
far awAy kesinlkle...bir de perceive

far away çok ağır bişi arkadaşlar ne kokusu olduğunu anlayamadım kampanya vardı 2 tane aldım toplam 3 kere sıkamadım ölece duruo ama size gerçekten çok hoş bir koku önericem içim rahat bişekilde

bunun beyaz şişesi süper

tabıkı faraway benım tenıme bayagı uzun sure kalıyo kokusuzemuszemus

bond girl 007

kesinlike kalıcı ve çok da etkileyici bende var eşimin isteği ile aldım ne zaman sürsem herkes sorar adı ne parfümünün diye

kızlar far awayın 30mllikleri 10tl suan kaçırmayınnnnn :)

bond girlde 34tl :)

far away ve surrender baya kalıcı kokular vanilya kokuyor ben cok begendimkaydirigubbakcemile2 little black dress ise bende hiçç kalıcı olmadı :sinifsinif:

Ben en çok Little Black Dress ve Today'i seviyorum. İkisi de çok kalıcı. Far away bana çok ağır geliyor kesinlikle benim tarzım değil. Avon'un çoğu parfümünü kullandım ama başta yazdığım ikisinde karar kıldım. Diğerleri bana pek uymadı.

kesinlıkle ilk cıktıgı günden beri avonda sevdıgım tek koku var.treselle....

kesinlikle jet femme.aldım ve bayıldım herkes de soruyo bana ne kullanıyosun diye çok memnunum yerimseniben

surrender benim tenime çok gitti uzun süre kullandım ama sıktı sonra. başka bi parfüm kullanırken de yengeme avondan hediye olarak perceive gelmiş hiç beğenmemiş kokusunu bana bi kokla beğenirsen al dedi bi baktım çok sevdim!! ona çok ağır gelmiş ama bana acaip hafif ve ferah geliyo zevk ve tercih meselesi

perceive geldi dün çok güzel kokuyor tenimde durdukça güzelleşiyor sanki kokusu :teytey:

little black dres kalıcı ve güzel bir koku kız kardeşim kullanıyor

cristal aura ben ce. en güzeli ve çok fazla kullanan yok bunu

ben de pur blanca kullanmıştım,fiyatı uygundu.kalıcığı çok değil tabi haliyle ama kokusu çok güzel...true glow kullanmıştım,o bayağı kalıcıydı ama bence onun kokusu biraz ağır.blue rush da çok güzel kokuyo ama kalıcılığı ortalama düzeyde....

cristal aura kaldırıldı...

blue rush 13.kampanya sonu kaldırılıyor..

little black dress kullanıodum şimddiee ıncandessence aldımm buda güzelll

ben avon ve oriflame temsilcisiyim.avonda parfüm çeşiti çok ama oriflame kadar kalıcı değiller. gerçi bende avon parfümleri kullanıyorum çünkü daha hespalı oluyolar en güzel kokularda wish of love , pur blanca blush ( hediye gelmişti diğer pur blancadan kat kat güzel bence), little black dress, Jet Femme kesinlikle.ben wish of love kullanıyorum bayada kalıcı diğerlerine göre. far away çok ağır bi koku insanı daraltıyo :) celebrede hafif ve hoş bi koku. bide incandessence çok çok güzel bi koku ama şişesi çok küçük hayal kırıklığı olabilir alanlar için hiç 50ml gibi durmuyo bu ayda indirimde altın fırsat falan 22tl ye geliyo temsilcilere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…