Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

avon ürünleri bende kullanıyorum.Parfümlerini çok beğeniyorum.Kremlere gelince bitkisel içerikli kremleri tercih ediyorum hiç sorun yaşamadım.

island cım cildin yağlı yada karma ise ballı sütlü olan ürünlerimizi önermem balın besleme sütünde yoğun nem verme özelliği var daha çok kuru ciltlere önerdiğimiz bir seri yaşını bilmiyorum ama 20yaş üstü karma ve yağlı ciltlere önerdiğimiz seri optimals balans serisi ciltteki sebum yani yağ salgısını dengeliyor ama dediğim gibi cildinin gerçekten kurumu karmamı yoksa yağlımı olduğunu bilmemiz gerekiyor sevgiler[/alana,teşekkürler ilgilendiğin için 21 yaşındayım ve yağlı bir cildim var gözenekler belirgin çay ağacı yağı temizleme jelini sipariş vermiştim bugün geldi umarım cildime yarar teşekkürlera.s.:1hug:

oriflame kremler ve sabunlar yüzümde alerji yaptı ve doktorluk oldum .oriflame bitkisel olduğu için her cilde uygun olup olmadığını bilemssin demişti doktor.

avonun rimelini parfümlerini farlarını filan kullanıyorum memnunum da.ama e new serisi çok güzel oluyo diğer ürünlerine göre o seri daha kaliteli.ama her iki markanın da kremlerine güvenemiyorum doktorların önerdiği nemlendiricileri tercih ediyorum.sebamed güneş kremini yazın yüzünüzden eksik etmeyin güneş çok yaşlandırıyo yıpratıyo.
a.s

Bu konu başlığı altında Avon ve Oriflame kullanan üyelerin bu ürünler hakkında kişisel tecrübeleri paylaşılmaktadır. Bunun dışında Avon ya da Oriflame satış temsilcilerinin tanıtıcı faaliyetlerde bulunması forum kurallarına aykırı olacak ve bu tür mesajlar silinecektir.Kişiler uyarı alacaktır.
Anlayışınızı rica ederim teşekkürler. Şeniz

bayanlar ben bu ayın avon katalogunda çook gzl şeyler gördüm.söliceim ürünleri kullanan ya da bilgisi olan,kullandıgı tanıdıgı fln olan varsa ,fikir verirse çok sevnrm

-mineralli pudra,mineralli allık
-4lü pembe allık
-pırıltılı yüz ve vücut pudrası(ponponlu bişi ben cotton candy rengini beğendim)
-elma ve yulaf özlğ enerji verici saç bakım spreyi

fikirlerinizi bekliyoruuumma.s

arkadaslar, ben de Avondan ANEW serisinden olan Güneş lekelerini gideren bir krem kullanıyorum(yaklaşık 2 ay oldu)Photo Radiance Treatment...inanın çok memnun kaldım,normalde umutlanarak almamıştım..:)
hatta güneş lekelerimi geçirmekte kalmadı yüzümdeki çilleri de azalttı..sabahları makyajdan önce sürüyorum.öneririm...
şimdi de 1 aydır peeling etkili bi ürün kullanıyorum, o da derin sivilce lekelrimi gecirmeye yönelik,umarım o da işe yarar..sewgilerr..

Arkadaşlar dün cilt analizi yaptırdım orda bana avon orflime vichy ve nivea gibi markalarının ürünlerinin cilt için etkili olmadıklarını söylediler. Cilt için en etkili kremlerin dermokozmetik kremler olduğunu söylediler. Ama onlarda malesefki çok pahalı yawtatlicadiarzu

avon ürünleri cildimi mahvetti solugu dermatologta aldım clarinsin ürünlerini ve özel bir tonik reçetesi yazdı yeni düzelidim valla ama illaki roc diyorum rocu sordum güzel bir ürün cevabını aldım cildinizi seviyorsanız avon kullanmayın kardeşler zaten bir ara sağlık bakanlığı yasaklamıştı sonra eczacıbaşı hisselerini satın almış tekrar piayasaya sürmüş diyorlar nekadar doğru bilemiyorum ama

kızlar bende avon kullanmaya yeni başladım ama sanırım daha kullanmıycam kimse memnun değil baksana kafamçokkarıştı

bi kaç yıl önce cilt doktoruna gittim beklerken doktoru yanıma bi kadın oturdu ve cildindeki lekelerin avon kullandıktan sonra oldugunu söyledi...parfüm konusunda cok iyi tabi.. ama şunuda belitmeden geçemicem 3senedir avon kullanan bir arkadasım var oda hiç şikayetçi değil.. demekki cilt tipini iyi tanımak gerekiyo

avon cilde zarar vermekten öte, en açık tonları mutlaka çok koyu geliyor bi kere.sonra katalokta kafam kadar görünen bi ürün meğerse 25 ml çıkıyor.2 ürünün resmi arasında alaka olmayabiliyor.ztn farları sürülmüyor rengi hemen geçiyor.ayrıca teyzemin arkadışıda nemlendiricisini kullanmış ve sonradan gözünün çevresinde yağ bezecikleri oluşmuş.yanlız anew ürünleri kaliteli sanırım ruju bana çok iyi gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bir avon temsilcisi olarak şunu söylemeliyimki sattıgım ürünlerden suana kadar bir şikayet gelmedi üstelik burada yazılanları okuduktan sonra müşterilerimin peşine düştüm :)ama kimseden bir şikayet eden olmadı kendimde uzun zamandır kullanıyordum temsilciliğe geçtim.avonda en önemli olan bir ürünleri tanımak iki müşterini tanımak.yanlış kişiye yanlış ürün verirsen sonuçları gerçekten kötü olabiliyor.o yüzden tüm avon temsilcilerini ürün tanıtımlarına gitmelerini tavsiye ediyorum.çünkü bizim gittiğimiz toplantılara gelenler çok az oluyor.halbuki hem ürünleri tanıyorsun hemde kime hangi ürünü vereceğini daha iyi anlıyorsun.oriflamei hiç denemedim onuda merak ediyorum.özellikle yeşil bir rimeli var onu:)

bende avon temsilcisiyim şimdiye kadar hiç şikayet almadım, bende anew in retroactive serisini kullanmaya başladım çok ii geldi önemli olan cildinize uygun cilt bakım kremlerini tercih etmek. planet spa serisini de herkese tavsiye ederim.

bende avon temsilcisiyim şimdiye kadar hiç şikayet almadım, bende anew in retroactive serisini kullanmaya başladım çok ii geldi önemli olan cildinize uygun cilt bakım kremlerini tercih etmek. planet spa serisini de herkese tavsiye ederim.

ay hep böyle diyosunuz sizin güzellik uzmanınızın önerdiği kremler zaten mahfetti cidimi

Avonun lipozomlu kremini aldım.İki kere sürdüm ve yüzüm çok kabardı,kaşındı.Bir hafta oldu ama hala geçmedi:kızgın:

avon un spa serisinden meyve asitleri içeren peelingini aldım. 20 adet makyaj temizleme pamuğuna benzeyen nemli ped çıktı kavanozdan. banyodan hemen sonra uyguladım cildim tahriş oldu. benim beklentime cevap vermedi. peeling deyince aklıma içinde kum tanesine benzer pütürler olan kremsi jeller geliyor. bu farklı birşey. almayı düşünenlere duyurulur.

X