- 28 Şubat 2008
- 21
- 2
- 45
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
avon ürünleri bende kullanıyorum.Parfümlerini çok beğeniyorum.Kremlere gelince bitkisel içerikli kremleri tercih ediyorum hiç sorun yaşamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
island cım cildin yağlı yada karma ise ballı sütlü olan ürünlerimizi önermem balın besleme sütünde yoğun nem verme özelliği var daha çok kuru ciltlere önerdiğimiz bir seri yaşını bilmiyorum ama 20yaş üstü karma ve yağlı ciltlere önerdiğimiz seri optimals balans serisi ciltteki sebum yani yağ salgısını dengeliyor ama dediğim gibi cildinin gerçekten kurumu karmamı yoksa yağlımı olduğunu bilmemiz gerekiyor sevgiler[/alana,teşekkürler ilgilendiğin için 21 yaşındayım ve yağlı bir cildim var gözenekler belirgin çay ağacı yağı temizleme jelini sipariş vermiştim bugün geldi umarım cildime yarar teşekkürlera.s.:1hug:
bende avon temsilcisiyim şimdiye kadar hiç şikayet almadım, bende anew in retroactive serisini kullanmaya başladım çok ii geldi önemli olan cildinize uygun cilt bakım kremlerini tercih etmek. planet spa serisini de herkese tavsiye ederim.