Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

bence en iyisi gidip kozmetiğini deneyerek almak ben hiç sevmiyorum ikisinide ruj yada kalem alırım ancak

ikincisi cilt analizi olmadan size o tür ürünler satılıyor her cilde ayrı peelin tonik krem alınmalı bunun gibi bir çok sey bence almayın derimm çünkü satan kişiler çok bilinçli satıcı olmaya biliyor ve
ürünü birisine danısarak alın

kesinlikle avon tavsiye etmiyorum yüz kremleri çok kötü kalitesiz el kremleri hiç nemlendirmiyor çok pis kouyor belli bir zamandan sonra pişmiş turp gibi oluyor bütün avon yüz kremlerini cildime uygun olanını kullandım ama boş tüylenme yaptı sivilceler çıktı cildimin parlaklıgını aldı kesinlikle önermiyorum

Bu konu başlığı altında Avon ve Oriflame kullanan üyelerin bu ürünler hakkında kişisel tecrübeleri paylaşılmaktadır. Bunun dışında Avon ya da Oriflame satış temsilcilerinin tanıtıcı faaliyetlerde bulunması forum kurallarına aykırı olacak ve bu tür mesajlar silinecektir.Kişiler uyarı alacaktır.Anlayışınızı rica ederim teşekkürler. Şeniz

bi ara ikisininde satısını yaptım ama kimse memnun kalmadı bende parfümleride zaten hic kalıcı deil para tuzagı

Oriflame den kuru olan ellerim ve yüzüm için kullanabileceğim bir nemlendirici krem istiyorum.. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? (kullananlar ve memnun kalanlar yanii)

Bİr de kremlerin cogu vucut kremi diye geçiyor.. Bunlar yüz için de kullanılıyormuu??

bende 1yıl avon temsılcılığı yaptım ama kremlerı pek ıse yaramadığı gıbı kıl sorunu cıkartıyo tavsıye etmıyorum ama avon parfumlerı guzel suan orıflame urunlerı kullanıyorum memnunum ozellıkle maskelerı çok guzel ama genede sız sız olun doğal urunlerı sadece yuzunuze surun benden tavsıye ve ozellıkle bebk yağları ve vucut sampuanı yada kolanyaları bı harıka

bende avonun kataloğundaki bütün ürünü kullandım ama hiiiiç memnun kalmadım.
kimseye tavsiye etmiyorum..
beş para etmez..
ayrıca zaten iyice pahalı olmaya başladı onun yerine 5-10 fazla verip daha kaliteli markaları alabilirsiniz.

evet avonun ürünleri ii degil oriflame kullanmadım bilmiyorum ama parfümleri cok güzel oriflame ın ve kalıcı
karameleks illa oriflame alacaksan kakao yagı özlü bi kremi vardı bide bal ve süt özlü yanılmıyosam bunları kullanan arkadaslarım memnun kaldılar baya bi bakabilirsin kolay gelsin

peki üzerinde vucut kremi yazanlar yüz için kullanılıyormu?

Gündüz kremi demek kırısıklık için olan kremler demek mi?

Yani yüzüme nemlendirmek için uygulayacagım krem de muhakkak "yüz" kelimesini mi aramalıyım?
(yanlıs bi krem kullanmakdan korkuyorum da)

selam sansımı denemek ıstıyorum hoşgeldın cnm bende orıflame kullanıyorum ve suan bı sorun yok zaten yenı kullanmaya basladım ama hernolursa olsun ben bıtkısel kremlerı tercıh ederm sana hayırlı kazanclar

karameleks cnm tabkıde yuz ıle vucut bır olmaz cunku yuz dha ınce bı dokuya sahıptr ve çabuk etkılenır kesınlıkle aldığın urunun yuz kremı olmasına ve vıtamınler tarafından desteklenmesıne dıkkat et bıde gundz kremı kırısıklık ıçın deıl dısardan doğrudan gelen etkenlerden korumak ıcın ozellıkle gece kremlerı kırısıklıkta daha onemlı cunku cıld gece kendını onarır bu yuzdn coğu krem yatarken surulmesı daha etkılı ve gunduz kremını temızlenmıs cıldıne sur krem yerıne süt en doğalı bence

avon ürünlerini çok uzun süre kullandım fakat sonuç alamadım bi parfüm hariç maskeler ve kremler kötü oriflame ürünlerini yeni başladım kullanmaya şimdilik iyi fakat cilt bakım ürünlerini kullanmıyorum sadece el ve vucud kremlerini ve parfum ,deodorantlarını kullanıyorum cilt için doğal yağların iyi geldiğini söyleyebilirim yeni bi sabun keşfettim üzüm çekirdeği sabunu .Güzellik dolu günler diliyorum

oriflame nisan katalogu şu an elimde bakıyorum ama yüz için krem bir türlü bulamadımm.. Yaaa bunların hepsi vucut kremiii anlamadımm gitti... El kremleri var onlar da yüze olmaz..ee ben napıcam? yüzüme kullanıcak krem bulamadımm

vucut kremlerinın altında cildinizi besler ve nemlendirir yazıyor. ben bu ifadeye dayanarak alacaktım bu kremlerden ama şimdi burada yazıları okuyunca vazgeçtim..

avonun bir iki parfümü hariç ürünlerini beğenmiyorum özellikle de cilt ürünlerini...Oriflame kullanıyorum artık ürünleri organik şimdilik memnunum kullandığım ürünlerden. Çay ağacı temizleme jeli süper rimelini kullanıyorum o da çok iyi :dance::içelim:

elenbur; o sayfadakı kremlera baktım ancak onlar gece ve gunduz kremleri.. Bu tür kremlerin güneşin zararlı etkilerinden korunmak için olduğunu öğrendım.. Onun dısında hep vücüt kremleri vardı.. (gece-gündüz kremleri dısında)
Ama sonunda yüz kremi adı altında bir nemlendirici buldumm.. Artık iyimidir kötümüdr bilemiyorum.. Sipariş ettim kurtuldumm. (102.sayfadaki milk honey yüz kremi.)

X