Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Avonun kremlerinden bende memnun kalmadım nemlendiricisi cildimde alerjiye neden oldu şuanda iki haftadır Rosense adında bir markanın kremini kullanmaya başladım ve gerçekten çok memnunum ve herkese öneriyorum çevremdeki hatta bu haftasonu gidip temizleme sütünü, gözçevresi kremini de aldım benim cildime iyi geldi doğal bir ürünmüş bende yağlara dönmeye karar vermiş aktardan yağ almaya gitmişken önerisi ile aldım :))

bede şuan avon kullanıyorum ama daha önce oriflame kullandım ikisindende memnun kadlım bilmem ciltten cildede değişiyo arkadaşlar özellikle vücut losyonları çoookkk işe yarıyoo avonn deneyin isterseniz

yaklaşık üç yıl avonun allığını kullanmıştım. daha önce bi çok ürün alerji yapsa da avonda hiçbir sorun olmadı. sonradan ürünü simli üretmeye başladıkları için kullanmayı bıraktım. yoksa çok memnundum..

ya kızlar avonu sakın kullanmayın onun sağlık bakanlığından izni yok güvence vermemişler içine etkili olması için bilmeyen bi şeyler koyuyorlar.

Ben de avon un satış temsilcisiyim, anew serisinin 25 yaş ve üstü olanlarını kullandım çok memnun kaldım, ojeleri çok kalıcı, asetonu nefis tırnağı kurutmuyor, farları çok güzel, cildim alerjik olmasına rağmen göz makyajı temizleicisi çok güzel, ama kuru ciltler için olan tonik hikaye, parfümleri ben de kalıcı değil ama annemin cildinde nefis duruyor, rujlarını da beğeniyorum, boyalı saçlar için olan şampuanlarını ve duş jellerini beğeniyorum. Genital bölge temizleyicisi piyasadakilerin en iyisi neredeyse. Yani herkesin cildine göre değişir sonuç. Ben avon un temsilciliğini başka bir sebeple bırakacağım bunun prosedürünü bilen var mı?

kızlar ben de avonun ürünlerinden memnun kalmadım. sonra oriflame e baktım, suana kadar kullandıgım ürünleriyle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. bitki özlü oldugu için ürünleri daha iyi, kaliteli avona nazaran . giordani serisi en kalitelilerden. silk and cashmere de cok kaliteli. visions serisi biraz hayal kırıklıgı yaratıyor :KK43: aloe vera özlü nemlendiricisini bütün yaz güneş yanıklarına karşı kullandık :) yatıştırıcı etkisi var. bir de göz çevresi için kalem içinde bir jeli var. kazayagı kırısıklıkları için kullanılıyor tabi bizim yaşlar için. cok begendim onu da .

kizlar ben size bi tavsiyede bulunim.
Amway artistry nin cilt bakim ürünleri tek kelimeyle mükemmel. siddetle tavsiye ediyorum. ama suna da inaniyorum. ne kullanirsaniz kullanin. düzenli bakim sart. ve tek bakimda yetmiyor bazen. saglikli beslenmekte cok cok önemli bence.
benim cildim artistry sayesinde isil isil.
avon ve oriflame da kullandim. ama hic biri beni artistry kadar mutlu etmedi.
herkeze sevgiler
:asigim::sm_cool:
:smiley-cool::emir_bebek:

arkadaşlar sizlere avon ve oriflame ile ilgili bi kaç şey söyleyeceğim ondan sonra ürünleri kullanıp kullanmamak size kalmış bişiy.ben oriflame disbiritörü olmama rağmen kesinlikle yüz için olan bütün ürünleri kullanmamanızı tavsiye ediyorum.nedenine gelince hem avon hem oriflame sağlık bakanlığı onaylı değillerdir tarın bakanlığından onaylıdırlar yani durun şöyleki sağlık bakanlığı onaylı ürünler insanlar üzerinde denenerek,tarım bakanlığından onaylı ürünler hayvanlar üzerinde denenerek onay alır.Ben bu işi yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum...

bende bir dönem avon kullandım cildimi çok bozdu artık kullanmıyorum tabii kişiden kişiye değişir ama ben tavsiye etmem....

arkadaşlar ben ikisinide kullandım ve kullanıyorum öncelikle ikisininde parfümleri (avon celebre, orflime misso) çok kalıcı değil. Rujları fena değil avonun maskarası berbat. Orflime in kuş burnu özlü temizleme sütü, toniği ve yüz kremini kullanıyorum süper. Avonunda selülit kremi ve göğüs toparlayıcısını kullandım onlarda iyiydi. Avonun vita nutrish el kremi ve vücut losyonu da süper birde simple delicate de süper. Orflime in yoğurtlu mangolu, hindistancevizli kakaolu ve limonlu vücut losyonlarıda süper.

avon dan duş jeli, banyo köpüğü, el kremi, tonik, jel, pelling, vücut nemlendirici, saç için bakım yağı kullandım. bence bunlar iyi. bunun dışında yüz için avondan nemlendirici kullanmayı tercih etmiyorum. bazı parfümlerini de kullanıyorum. cildimde herhangi bir allerji olmadı. bana göre avonun bazı ürünleri kullanılabilir. çok da kötü değil.

avon solutions temizleme sutu ve tonigini kullaniyorum ama hala siyah noktalarim ve sivilcelerim var ise yaramiyo galiba

Merhabalar, ben de her iki firmanın ürünlerinden de kullanıyorum. Avonu kardeşimden oriflame'ı komşularımdan alıyorum. Bence firmaların ürünlerini almadan önce satış temsilcisinden numune isteyiniz. Numuneyi deneyip daha sonra alınız. Her iki firmanın da kaliteli ve güzel ürünü olduğunu düşünüyorum. Önclikle kendimizi (cilt tipimizi ve zevklerimizi) bilmemiz gerekir. Şu anda dolaplarımda bir sürü makyaj malzemem, kremlerim çeşit çeşit duş jellerim ve şampuanlarım var. Kendimi şımartmayı çok seviyorum.

canım ben avonun cilt ürünlerini kullandım hiç memnun kalmadım,sivilcelerimi daha da arttırmıştı...parfümlerini ve makyaj malzemelerini öneririm,oriflame ninde makyaj malz. leri güzel cilt ürünlerini bilmiyorum...

ben avonun ürünlerini kullanıyorum ve çokta memnunum.

yüz için kış kremim var.geçen kış almıştım.hala kullanıyorum bozulma yok ve çokta memnumum.yüz temizleme jeli,banyo köpükleri,parfümleri,maskaraları ve rujlarınıda kullandım.şimdiye kadar beğenmediğim bir ürünü çıkmadı.oriflame temsilcisi olmadığı için çevremde onu kullanmadım yorum yapamayacağım yerimseniben

bende avon urunlerı kullandım ve cok memnunun arkadaslarımda kullanıyo onlarda çok memnun oldugunu soyluyo. sımdı akneye meyilli ciltler için-arındırıcı sıkılaştırıcı tonik
yaglı gorunumu matlaştıran nemlendırıcı
mikro tanecıkler içeren temizleyici vecolor trend crystal clear :kirpik ve kaş jeli ve celebre setını sıparıs verdım memnun kalırsam yazarım buraya.. orıflame den kendıme tuy dokucu krem ve anneme goz kenarı kırısıklıkları ıçın 6 kucuk tup krem aldık ve hıçbır ıse yaramadı ayrıca avona gore daha pahalı bız memnun kalmadık ama avon guzel bence..

ben oriflame in tuy dokucu kremi oldugunu bilmiyordum 1 senedir her ay kataloglarını takip ettiğim halde!?

BENDE ORİFLAME KULLANIYORUM ÇOK ÇOK MEMLUNUM TÜM ÜRÜNLERİ DOĞAL VE ÇOK GÜZEL HİÇ ŞİKAYETİM YOK AYNI ZAMANDA ORİFLAME SATIŞ DANIŞMANIYIM HEM ÜRÜNLERİNİ KULLANIYORUM HEMDE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TAVSİYE EDİYORUM Şeniz

canım ben oriflame'ın yeni katoloğundaki çay ağacı yağı temizleme jelini sipariş verdim bu ürünü kullandın mı ben body shop'unkini kullanıyordum çok memnundum bir de bunu denemek istedim.Bir de ballı %100 doğal bir peeling varmış o da indirimde yağlı ciltlere uygun mudur bilgilendirirsen sevinirima.s.

X