Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Arkadaşlar bu orifileymi nereden bulucaz?Kitapçığı var mı merak ettim çevremde hiç görmedim kataloğunu...

Adres çubuğunuza Oriflame yazdığınızda site karşınıza çıkar.Oradan kataloğa online ulaşabilirsiniz.Sayfa sayfa çevirip ürünleri görebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:

kendim ucuz alabileyim diye oriflame' e üye olmuştum. izmirdeyim. isteyen olursa geliş fiyatından veririm. kampanyalı ürünlerde de puanı toplayabilirsem onu da veririm. amacım satış yapmak değil kargoyu bedavaya getirtmek :KK1: .

kalite aynı değil kesinlikle. avondan fontoten aldığınızda iki ayda bitiyor ama oriflame'den aynı miktarda ürün alınca en az 6 ay rahat kullanırsınız. deneyin derim. üstelik oriflame de ürünler kimyasal değil. yengem avonu ucuz olmasına rağmen bıraktı şimdi oriflame yapıyor. birçok kişi gibi.

e arkadaşlar çabuk bitsinki yine alsın yoksa 1 ürünü alıpbidahakini 1 yıl sonra alırsa nasıl kazancaz biz

Merhaba,
Oriflame'in Grace, Elvie ve Giordani Gold isimli bayan parfümleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz ya da hangilerini tavsiye edersiniz bi arkdaşıma hediye almayı düşünüyorum ve bunlar kampanyada şu an. :)

Merhaba,
Oriflame'in Grace, Elvie ve Giordani Gold isimli bayan parfümleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz ya da hangilerini tavsiye edersiniz bi arkdaşıma hediye almayı düşünüyorum ve bunlar kampanyada şu an. :)

Üçü de güzel parfümler,üçünü de kullandım.İsterseniz kalıcılığına göre sıraya koyayım.
Elvie***grace***giordani gold

Elvie...taze turunçgiller

Grace...yasemin,karanfil,menekşe

Giordani gold...yasemin,sümbül

Cildiniz yağlı ise kullanabilirsiniz.Sonrasında mutlaka cilt yapınıza uygun bir nemlendirici kullanın derim ben...Hoşça kalın...

Ya bende oriflame satiyorum cok arastirdjm sivilce için kremini bulamadim leke icin falan Cok ama sivilce ivin yok Yeni katalogda bi tane sivilce falan yazıyor pure skin serisinde ama onu da arastirdim genelde lekeye diyolar sizlerjn oriflame de sivilce ivin guzel onerisi var mi

Avon kullanıyorum aslında cok memnunum ama avon care 3 ın 1 kullandım hıcbır etkısını gormedım tavsıye etmıyorum o yuzden :26:

avon rezilliktirr....
avon pişmanlıkltırr....
avon bile bilee kuyuya atlamaktırr...:))

avon kadar kalıtesızz hıc bı urunu bı halta yaramayan bı kozmetık markasyla daha tanısmadım. muptelalarını da anlamıormm!!! herhalde avon harıcı hıc bı markayı denememıslerr!!yazkk paranızaa bee..
oriflame super dıyemıcem ama avona bin basarr. :KK34: kremlerı guzel parfumlerı guzell werdgnız paranın karsılıgını gorebılırsınızz kesnlıklee ama avonda bole bı durm yokk kesnlıkle,mılletı enayı yerıne koyuyolarr.bi ay 70 tlden sattıgı parfumu ertesı ayy 25-30 tlden satıor we mıllet dee aaa ne hoss deyıp atlıorr:))
kiii zamanında avon temsılcılıgı yapmıs bırı olarak konusuormm:KK66:)
we 6 ay dayanabıldımm! musterılerıme bı urunu öwcemm mesela satmak ıcın,öwemıormm!!cnku bılıorm ne kadar berbat oldugunuu sallayamıorum o yuzden bıraktım işi:))
şuan orflame kullanıorm memnunum.

X