Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Canım genital bölge temizliği için ben danışman olmama rağmen ne Avon ne Oriflame al derim.PH derecesi farklı olduğu için ben yalnızca eczanede satılan ve kadın doğum uzmanlarının önerdiği Numis Med'i tercih et derim.Ben senelerdir onu kullanıyorum.Maalesef bir hata yaparak aldım Avon ve Oriflame'den ve mantar başladı Hemen Numis Med aldım ve gerçekten değişimi anladım.Ayrıca bölgenin temizliğini yaparken vajinal duş yapma sakın.Sadece duşun en sonunda yüzeysel yıka...

Oriflame hiç kullanmadım ama avonun farları sadece güzel... Bir de güneş kremleri.

Cilt bakımını ciddi markalardan almanızı tavsiye ederim. Avon pek özenli değil.

fiyat açısından sorun değil ama kullanıyorum ve memnum o yüzden dedim..yoksa önemli biişi tabi işe yaramasa kendimi bosuna tehlikeye sürükleyecek değilim:)

yaa nie avon zararlı olsun yaa avon şu bu zararlı die bişey yoktur bunlar sağlık bakanlığından kontrollü dünyaca tanınmış ürünler.. kime ne yapmış şimdiye kadarda zararlı.. sadece cildine uygun bir ürün değildir en fazla geçici bir alerji yapmıştır.. ben avonuda oriflame ıda kullanan sadece bilinçli bir kullanıcı olarak bunu bilir bunu sölerim. aldığınız pahalı kremlerde neler var sanıyorsunuz bi dünya kimyasal hepsinde..
vee birde avon çok zararlı birşey olmuş olsa dünyaca ünlü ve çok sevdiğim aktör ''reese winterspoon' bu markanın dünya elçisi olmazdı.. bi dünya doktor güzellik uzmanı çalışıyor avonun oriflame in üretim tesislerinde.. hiç sanmıyorum zarar verdiğini.. hem insan kolayca ulaşabiliyor hemde herkesin bütçesine cildine uygun bir ürünü seçip heycanla gelmesini beklemesi güzel bişey.. ve temsilcilerin bir çoğu ödeme kolaylığı yaparak son ödeme tarihine kadar kolaylıklar sağlıyorlar müşterilerine.. çokta güzel indirimler oluyor.. ee demekki ne oluyor tüm markaların bunları kötülemesi için bir sürü sebep olmuş oluyor..ben birçok doktora sordum valla bu ürünleri kullanabilirmiyiz diye daha bir tanesi bile kullanma demedi bana nedense kim bunları kullanmayın diyenler anlamadımki ben..bir ürün kullanıyorlar cildine uymuyor avon oriflame kötü oluyor..bunun dermatolojik doğal vehatta doktorun verdiği ürünlerdede olması mümkün..bu o ürünün kötü olduğu anlamına gelmez sadece cildimiz o ürünü abzorbe edemediği içinde onun cildine uygun olmayan birşeyler olduğu anlamına gelir..doktorlarda verirler bakarsın uygun olmaz değiştirirler ilacı..bir sonraki iyi gelir ama o ürünü reçetelerine yazmaktan vazgeçmezler.
kim diyor avon oriflame sağlıksız diye..bence bu bilinçsizce cildini tanımadan birkaç ürün kullanıp atan kişilerin yaydığı söylentiler.. yada kendi ürünlerini satmaya çalışan güzellik uzmanıyım diye geçinenlerin safsatası............

seclusion kesinlikle haklısın..yani ilaçlarda bile söyledigin gibi görülebilir yan etkiler vardır..görüldümü değiştirirsn

bütün bu markaların ürünleri içinde geçerlidir bu..nasıl tenine uymayan bi ruj sürmüyorsan tenine uymayan bi kremi kullanmıcaksın tabiki !!!

aıl gidip japon pazarı ordan burdan aldıgımz seyler zararlı internette biraz araştırırsanız görceksiniz..markasız o çogu ürünlerin onayları yokmus ve kanser yapma tehlikeleri var bunu bilin ona göre konusun..

ben avonun zararını çok gördüm. genital bölgem de o ürünü kullandıktan sonra kaşıntılı siiller çıktı.
tabiki çok pahalı ürünler kullanmıyorum bende. ama avonu da asla tercih etmem, oriflame ye bişey diyemem.
neutregina var mesela, bence oldukça güzel, fiyatı da uygunvereliniortak

aydencim bende kullanıyorum bende çıkmadı siğiller demekki sana yaramamış o ürün bu avonun kötü olduğu anlamına gelmiyor o ürünün senin cildine uygun olmadığı anlamına geliyor ben bunu sölemeye çalışıyorum canım..

Ben de Oriflame kullanmıştım canım ve hemen mantar baş gösterdi:sinifsinif: Attım ve doktorumun tavsiye ettiği bir ürünü kullandım.Oriflame'in diğer ürünlerini kullanıyorum.Memnunum;ama asla genital bölge için olan temizlik ürünlerini kullanmayacağım.

bende hamileydim 2 yıl önce kaşıntım vardı aldım avonun temizleme jelini genital bölge için ve geçirdi.. napalım şimdi avon harika doktorlarda bunu satsın önersinmi diyelim... kötülemeyin birşeyi arkadaşlar bu tür şeyleri doktorlar bile deneme yanılma yöntemiyle kullandırıyorlar.. bana iyi gelmedi diyin ama avondu oriflame şu ilaç kötü bu ilaç iyi demeyin..

Ben kötülemiyorum farkındaysan.Sadece başıma geleni anlatıyorum.Ayrıca danışmanı olduğum,ürünlerini sattığım bir firma.Avon ve Oriflame'den her ay dünya şey alıyorum;ama ben cilt ürünleri hariç her ürününü alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…