Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Canım tabii ki...Benim cildime uygun bir ürün aldım Oriflame'den ve hemen sivilcelendim...Aynı ürünü arkadaşım kullandı süper dedi...Yani kişiden kişiye değişir.Her kişide farklı reaksiyonlar gösterir..

bende avonun rimellerini sevmiyorum genelde mesela ama kimseye demiyorum sevmedim die..istediğimi bulamadım belkide..ve göz kalemleri ve göz makyajı temizleyicisi sulanma yaptı gözümde .. gözlerim hep hassastır oldum olası.kimseyede demedim kötü diye sadece gittim temsilcimle konuştum başka bişey önerdi. bu avonun kötü olduğu anlamını taşımaz.. bunu demek istiyorum arkadaşlar..
hee birde temsilcinin bilinçli olması çok önemli..afedersiniz ama bunu ciddi ciddi satmaya karar veren para kazanmak isteyen isteyen bu işten,gidecek eğitimini alıcak ürünleri ve insanların cilt analizi nasıl yapılır hepsini az yada çok öğrenecek biraz ilgili insan bile birinin cildine bakınca anlar yağlımı kurumu bikaç soru sormayla anlar en azından... bişey soruncada öle mal mal bakmıcak kusura bakmayın özür dilerim ama bazıları hakkaten öğle yapıyor fikir vermeli bir temsilci.

örneğin köpük fondöten yağlı ciltlerde daha ii duruyormuş öğrendiğime göre.krem fondöten almak isteyen yağlı ciltli bir insanı engelliyecek temsilci mesela. yada soracak fondöten sürdüğünde parlak bir etkimi bekliyorsun yoksa matmı?buna göre öneride bulunmalı temsilci dediğin. öle hangisini alsam acaba dediğinde bakmamalı suratına mal gibi. al işte bu güzel indirimdede demicek bişey satmak uğruna..beklentiye yönelik ürün satacak ve renkler konusunda kesinlikle bilgisi olması gerek ve görmesi gerek bi geliyo ruj far yada fondöten alakasız bişey çıkıyor mesela mümkün olduğunca tester bulundurmalı temsilci dediğin.. benim temsilcim öle mesela canım temsilcim benim :)

rimelleri yaptığı etkiden beğenemedim canım ya.ya topak oldu yada istediğim dolgunluğu vermedi çabuk kurudu.. hassaslıkla ilgili sorun olmadı rimelde.. oriflame dan aldım rimel onu beğendim mesela. ama avon rimel seven birçok arkadaşım var..

arkadaşlar haklısınız bazı kremler bazı cilde iyi gelir, aynı krem başkasına iyi gelmez. ama markanın kalitesi de önemli değil midir? ben böyle düşünüyorum, o nedenle zararlı dedim, kremi oluşturan bileşenler açısından yani..
tabiki sizin kararınız, kullanın...

avonun makyaj malz.ve parfumlrei guzeldir..ama cilt temzleme urunlerini begenmedm..yaktı cildimi..oriflame de maskeler i guzel,sampuanlarını begenmedm

nasıl oluyor da bu kadar emin olabiliyorsun arkadaşım, herşey kimyasal...

görevli arkadşlarm var eger anlattıkları gibiyse emin olabiliyorum..ayrıca ürün çıktıgında içerikleri kaç kişi üzerinde denendigi alınan tepkiler herşey belirtiliyor zaten gayet açık herşey..??
tek sorun her ürün her cilde uymaz aynı her ilacın her bünyeye uymadıgı yada bi elmayı ben yerken başka biri yedignide alerjik tepki gösterebilecegi gibi canım...

ayrıca buna kimyasal diyorsan nefes bile almamak,sebze meyve bile yememek gerek artık bu daha bi zararlı hale getirilmiş durumda...

görevli arkadşlarm var eger anlattıkları gibiyse emin olabiliyorum..ayrıca ürün çıktıgında içerikleri kaç kişi üzerinde denendigi alınan tepkiler herşey belirtiliyor zaten gayet açık herşey..??
tek sorun her ürün her cilde uymaz aynı her ilacın her bünyeye uymadıgı yada bi elmayı ben yerken başka biri yedignide alerjik tepki gösterebilecegi gibi canım...

ayrıca buna kimyasal diyorsan nefes bile almamak,sebze meyve bile yememek gerek artık bu daha bi zararlı hale getirilmiş durumda...

bu her ürün her cilde uymaz olayını ben çok iyi biliyorum anlatmanıza gerek yok, kimyagerim.bu nedenle ısrarcıydım zaten. o zaman tamam arkadaşım zaten herkesin kendi seçimi..:icecream:a.s.

aydencim pardon ama canım sen nasıl eminsin bu ürünlerin içeriklerinin kötü olduğundan..kimyasını ayrıştırıp kontrol ettin laboratuar ortamında merak ediyorum gerçekten??????

aydencim pardon ama canım sen nasıl eminsin bu ürünlerin içeriklerinin kötü olduğundan..kimyasını ayrıştırıp kontrol ettin laboratuar ortamında merak ediyorum gerçekten??????[/QUOT
niye uğraşıyorum ki avonun bu kadar savunucusu olduğunu bilmiyordum, aslında tamamen iyi niyetle önerilerde bulunmuştum. dedim ya tekrarlıyım bari herkesin kendi seçimi...:hulya:

olaya yeni bir boyur kazandırayım arkadaşlar :) bence Dore 'yi deneyin cilt bakım ürünleri üzerine bir katalogu var ve şimdiye kadar kullandığım ürünlerinden çok memnun kaldım. Parfümleri de güzel şimdi onları deneyeceğim.. Avonun parfümlerinden herkes de var artık ve insanlar aynı şeylerden çok sıkıldı artık...

aydencim ben cidden sordum yani neye dayanarak kötü olduğunu söylüyorsun bir kanıt elle tutulur bişwy göster.. ben denetlenmiş ve ünlü hollywood aktörlerinin sponsorluğunu elçiliğini yaptığı için güvenilir buluyorum sen neye dayanarak söylüyorsun kötü olduğunu onu soruyorum?????

valla bende bize yolladıkları bilgilere dayanarak ve kullanımlarından memnun kalmama ve çalışan ark sölediklerine dayanarak söledm

p_renses evet canım onlarda var güvenilir bulmamız için.. ben tartışma amaçlı söylemiyorum bunları kötü diyenler bir kanıt göstersin tartışmalar son bulsun bizde kullanmıyalım... ama öle benim cildime şunu kullandım şöle yaptı demek kanıt değil.. içinde şu var şöle birşeye yol açıyor diye kanıtlasın lütfen kim neye hangi ürüne kötü diyorsa...

X