- 24 Mart 2008
- 1.217
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
cnm direktörün illa aynı semmte oturması gerek mıyoki bizimkide ist da hangi şehirde oturursa otursa sen altından uye olabılırsınEğer benim gibi netten üye olduysan...Türkiye'nin herhangi bir yerinden direktör seni arıyor;ama ilk önce senin verdiğin mail adresine direktör ile ilgili bilgi geliyor.Ben çok pişmanım netten üye olduğuma.Keşke İzmir içinden biri denk gelseydi..
cnm bana ozelden ulaş istersen anlatayım sanaürürn kodu ne kızlatr
slm bende oriflame danışmanıyım edt leri tamamlayıcı ürünleriyle kullanınca ve sıcak bolgelere sıkıldıgında daha kalıcı oluyormuş bilgine
evt oriflame kesinlikle hayvanlar üzerinde bile test edilmiyormuş
cnm direktörün illa aynı semmte oturması gerek mıyoki bizimkide ist da hangi şehirde oturursa otursa sen altından uye olabılırsın
cnm bana ozelden ulaş istersen anlatayım sana
keşke birinin altından uye olsaydın daha ıyı olurdu senin için
ya evt yuzyuze olunca tabi daha iyiCanım ben tamamlayıcı ürünleri kullanmayı sevmiyorum.Yani krem falan kullanmayı sevmem
hım o zaman edp kullanacaksın
Canım ben şu açıdan söyledim.Telefonla zaten doğru düzgün konuşamıyoruz.Keşke yüzyüze görüşme imkanımız olsa daha çok yardımı dokunurdu diye düşündüm..
jazmin merhaba cnm sen bana yeni bi parfüm sormuştun hatırladınmı grace edp... geçen gün denedim kokusu çok güzel beendim ama ekim kataloğuna koymamışlar..sanırım kasımda çıkacak.
sadece denedim hoşuma gitti cnm edp oldugundan kalıcıdır die düşünüyorum.
arkadaşlar uzmanlar, avon- oriflame vs makyaj malzemelerini kullanın ama
kremlerini tercih etmeyin, o parayla daha bildik markalar alın, diyorlar
ben de buna katılıyorum
evet kızlar burada sordum ama bir yanıt alamadım..annem anew yüz kremi aldı 5 gündür uyguluyor
çok memnun..anewi tek geçiyorum artık..bende o serinin botox etkili kremini alıcam kızlar delikafadulden
evet kızlar burada sordum ama bir yanıt alamadım..annem anew yüz kremi aldı 5 gündür uyguluyor
çok memnun..anewi tek geçiyorum artık..bende o serinin botox etkili kremini alıcam kızlar delikafadulden