E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
canım ama onların içerikleri en ii araştırıpta denetlenmiş seylerden olusuo
nasıl oluyor da bu kadar emin olabiliyorsun arkadaşım, herşey kimyasal...
görevli arkadşlarm var eger anlattıkları gibiyse emin olabiliyorum..ayrıca ürün çıktıgında içerikleri kaç kişi üzerinde denendigi alınan tepkiler herşey belirtiliyor zaten gayet açık herşey..??
tek sorun her ürün her cilde uymaz aynı her ilacın her bünyeye uymadıgı yada bi elmayı ben yerken başka biri yedignide alerjik tepki gösterebilecegi gibi canım...
ayrıca buna kimyasal diyorsan nefes bile almamak,sebze meyve bile yememek gerek artık bu daha bi zararlı hale getirilmiş durumda...
aydencim pardon ama canım sen nasıl eminsin bu ürünlerin içeriklerinin kötü olduğundan..kimyasını ayrıştırıp kontrol ettin laboratuar ortamında merak ediyorum gerçekten??????[/QUOT
niye uğraşıyorum ki avonun bu kadar savunucusu olduğunu bilmiyordum, aslında tamamen iyi niyetle önerilerde bulunmuştum. dedim ya tekrarlıyım bari herkesin kendi seçimi...:hulya:
bu her ürün her cilde uymaz olayını ben çok iyi biliyorum anlatmanıza gerek yok, kimyagerim.bu nedenle ısrarcıydım zaten. o zaman tamam arkadaşım zaten herkesin kendi seçimi..:icecream:a.s.