Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Power shine ruj serisini bende çok beğeniyorumkaydirigubbakcemile5

Elvie'yi annem almıştı bana;ama acaip uçucu bir koku..Haklsın

Optimal serisini de arkadaşıma satmıştım.Çok memnun...

oriflame üye oldum arayacaklarmış ..

Arayınca ne oluyor bilginiz var mı?

Eğer benim gibi netten üye olduysan...Türkiye'nin herhangi bir yerinden direktör seni arıyor;ama ilk önce senin verdiğin mail adresine direktör ile ilgili bilgi geliyor.Ben çok pişmanım netten üye olduğuma.Keşke İzmir içinden biri denk gelseydi..

sitesinden oldum ama hadi hayırlısı bakalım

mail geldi bana ulaşamamış tel bırakmış napım arım yarın artık

Son düzenleyen: Moderatör:
siparişlerim az önce elime geçti. siparişlerle birlikte ağustos ve eylül aylarına ait katalog,danışman dergisi,güzellik rehberi gibi dökümanlar da geldi.

bende avon kullandım hemde bir sürü ürününü oriflame de kullandım yurtdışında satılmıyormuş gerçekten öyle burdaki gibi değil birde orda daha ucuz bence gidip almak denemek varken katologdan seçmek saçmalık elimde kalan son ürünlerini kullanıyorum bazılarını bıraktım kullanmıyorum hatta bence kullanmayın gidin danışın bir parfümeriye ordada uygun fiyatlşı ürünler var görerek almakla rastgele almak farklı ve değştirme imkanınız var bir sürü ürünüm var avondan alıp kullanmadığım çünkü katologla gelen ürün arasında baya fark vardı

Şu ANEW ürünlerini kimse kullanmadımı kızlarr yaaa bi el atın şu konuyaadelikafadulden

Dancing Lady alacaktım;ama EDT miş...Vazgeçtim..
slm bende oriflame danışmanıyım edt leri tamamlayıcı ürünleriyle kullanınca ve sıcak bolgelere sıkıldıgında daha kalıcı oluyormuş bilgine
kedi ve köpeklerin korktukları anda salgıladıgı sıvıyı koyuyolarmış..... işte bizim ürünlerde böle bişe yok cnm..
evt oriflame kesinlikle hayvanlar üzerinde bile test edilmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…