Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

yani oriflame nasıl bu kadar kötülenir anlamıyorum
ciltten cilde fark var demekki bişey diyemiycem
ama krem falan alırken hani indirime giriyo ya üzümlü meyveli bilmem neli onları tercih etmiyorum
ama optimals serisi falan güzel
komşum royal velvetin kremini kullanıyo daha önce oley falan ne biliyim loreal falan kullanmış bunun kremini daha çok beğendi
ama de roll-on larını duş jellerini ve çoğu parfümünü ben de beğenmiyorum
tercih meselesi
power shıne (sanırım yanlış yazdım neyse:))) rujlarının çoğu rengi var ve bayılıyorum çok güzeller
bu arada dancin lady edt ama bi tek parfüm olarak bunu kullandım
çiçek kokusu sevenler için süper bişey
ayrıca edt ama çok kalıcı
elvıe nin 30 ml olanını aldım çok güzel ama anında uçuyo
dancing çok kalıcı

Power shine ruj serisini bende çok beğeniyorumkaydirigubbakcemile5

Elvie'yi annem almıştı bana;ama acaip uçucu bir koku..Haklsın

Optimal serisini de arkadaşıma satmıştım.Çok memnun...

oriflame üye oldum arayacaklarmış ..

Arayınca ne oluyor bilginiz var mı?

Eğer benim gibi netten üye olduysan...Türkiye'nin herhangi bir yerinden direktör seni arıyor;ama ilk önce senin verdiğin mail adresine direktör ile ilgili bilgi geliyor.Ben çok pişmanım netten üye olduğuma.Keşke İzmir içinden biri denk gelseydi..

sitesinden oldum ama hadi hayırlısı bakalım

mail geldi bana ulaşamamış tel bırakmış napım arım yarın artık

Son düzenleyen: Moderatör:
siparişlerim az önce elime geçti. siparişlerle birlikte ağustos ve eylül aylarına ait katalog,danışman dergisi,güzellik rehberi gibi dökümanlar da geldi.

bende avon kullandım hemde bir sürü ürününü oriflame de kullandım yurtdışında satılmıyormuş gerçekten öyle burdaki gibi değil birde orda daha ucuz bence gidip almak denemek varken katologdan seçmek saçmalık elimde kalan son ürünlerini kullanıyorum bazılarını bıraktım kullanmıyorum hatta bence kullanmayın gidin danışın bir parfümeriye ordada uygun fiyatlşı ürünler var görerek almakla rastgele almak farklı ve değştirme imkanınız var bir sürü ürünüm var avondan alıp kullanmadığım çünkü katologla gelen ürün arasında baya fark vardı

Dancing Lady alacaktım;ama EDT miş...Vazgeçtim..
slm bende oriflame danışmanıyım edt leri tamamlayıcı ürünleriyle kullanınca ve sıcak bolgelere sıkıldıgında daha kalıcı oluyormuş bilgine :KK70:
kedi ve köpeklerin korktukları anda salgıladıgı sıvıyı koyuyolarmış..... işte bizim ürünlerde böle bişe yok cnm..
evt oriflame kesinlikle hayvanlar üzerinde bile test edilmiyormuş

X