- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
kremlerini ben de sevmiyorum ancak parfümlerine laf yok kızlar,o kadar da karalamayalım.soft muskından tutun little black dresse kadar pek çok koku farklı ve kalıcı.piyasa parfümlerinden çok kaliteli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kokularına diyecek yok ama kalıcı olmadıktan sonra kokusu güzel olsa ne olur sonuçta dünya para veriyoruz. Bluerush, Extraordinary, Far Away Paradise, Fire Me Up ve şimdi ismni hatırlayamadığım 1-2 tane daha bunların hepsini kullandım yarım saat kalsaydı üstümde kokusu duacı olurdum ya bende bi enayilik var yada bilemiyorum artık.
Oriflame genel olarak iyi , kötü ürünleri de var tabi örneğin kirpik besleyici bir ürünü var sürmeyi başaran yoktur herhalde, fırça her defasında kupkuru çıkıyor, giordoni gold serisi ise her ürünü süper, özellikle dolce vita ruj benim kullandığım en iyi ruj diyebilirim, parfümleri de bence çok kalıcı, ayak bakım ürünleri çok güzel, visions farları var tavsiye etmem anında uçuyor, volume 500 mascaraydı sanırım gayet iyi bir rimel, power shine rujlar güzel ama sık tazelemek lazım, yağlı ciltler için fondöteninin dokusu güzel, pudrası ise bence kalın, cilt bakım ürünlerinden organik seriler iyi, şampuanları ise bence resmen kötü asla bir daha kullanmam,
avonu ise pek bilmiyorum, duş jelini kullanmıştım güzeldi diye hatırlıyorum
slm arkadaşım bende avonun 4 takım farı vardı 2 lililer hepsi taş çıktı.tavsiye etmiyorum annemdede vardı avonun farları aynı taş olmuş hepsi.