Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kremlerini ben de sevmiyorum ancak parfümlerine laf yok kızlar,o kadar da karalamayalım.soft muskından tutun little black dresse kadar pek çok koku farklı ve kalıcı.piyasa parfümlerinden çok kaliteli.

bende avonun ageless results serisini kullanıyorum 2 yıldır sürekli kullanmama ragmen hiç sorun yasamadım hatta cokta memnun kaldım halende kullanıyorum ,takılarından da aldım onlardan da memnun kaldım hiç kararma yada bozulma olmadı.Ama bazı ciltler cok hassas olabiliyor alerjik reaksiyon görülmüş olabilir ama bunu genellememek gerek benim gibi kullanan arkadaslar tedirgin olacaktır acaba bundan sonra bir terslik yasarmıyız diye :KK43:( ben huzursuz oldum okudukca yazıları

Tamam kokularına diyecek yok ama kalıcı olmadıktan sonra kokusu güzel olsa ne olur sonuçta dünya para veriyoruz. Bluerush, Extraordinary, Far Away Paradise, Fire Me Up ve şimdi ismni hatırlayamadığım 1-2 tane daha bunların hepsini kullandım yarım saat kalsaydı üstümde kokusu duacı olurdum ya bende bi enayilik var yada bilemiyorum artık.

Tamam kokularına diyecek yok ama kalıcı olmadıktan sonra kokusu güzel olsa ne olur sonuçta dünya para veriyoruz. Bluerush, Extraordinary, Far Away Paradise, Fire Me Up ve şimdi ismni hatırlayamadığım 1-2 tane daha bunların hepsini kullandım yarım saat kalsaydı üstümde kokusu duacı olurdum ya bende bi enayilik var yada bilemiyorum artık.

her parfüm her insana uymayabilir.. belki teninle ilgili bir sorun vardır....... parfümünün kalıcı olmasını istiyosan parfümünün vucut kremlerinden kullan parfümün yanında bu şekilde parfümüm daha kalıcı olur....

memnun kalmış olabilirsiniz kremlerinden ama ilerde cildinize nasıl bir zarar verecegini bilmiorsunuz ki asla tavsiye edilmior cilt uzmanları doktorlar onaylamıyor eczacılar içeriğinde aşırı kimasal var diyor bence bile bile de yüze sürülmez aniden bi gün çökersiniz daha bitkisel doğal ürünler alın sanki avon ucuz mu ?

Avon veya oriflame olsun cilt tipinize göre krem seçmezseniz hiçbir işe yaramaz arkadaşlar.
Bu krem çok güzel sende kullan diyen arkadaşlarınız olabilir, onun cildi kurudur sizinki yağlı hali ile cildinizi daha fazla yağlandırıp sivilce oluşumuna yer hazırlar.

Hangi markanın makyaj ürünü olursa olsun zaman ilerledikçe, yeme içme konuşma bunlar mesala rujlarda etkilidir. Dışarıdaki rüzgar, göz kırpması göz makyajınızın akmasında etkilidir.
Parfümleri kıyafetlerinize sıkmayınız, ciltte daha kalıcıdır. Çok terleyen bir yapınız varsa ağır parfümler cildinizde daha ağır bir kokuya yol açar daha hafif olanları kullanmalısınız.

Markalı yada pahalı olması ürünün iyi olduğu anlamına gelmiyor bende.
Ellerim kuruduğu zaman avonun gliserinli el kremi yerine arko yağlı kremi tercih ederim.
Diğeri etkili değil, yada günde 2 defa kullanarak etki sağlayabilir.

Yani sonuç olarak avon ve oriflame kullanıyorum ama ürünlerimi dikkatli seçiyorum.
Beğenmediğim ürünleri bir daha almıyorum, daha uygun fiyatlı ürünler daha fazla işe yarayabiliyor bazen. Ürün satın alırken cilt tipinize uygun mu bunu satış temsilcisine sorun.Cilt tipi analizi yapabilmeleri lazım çünkü.

mrb
ben avon ürünlerini kullanıyorum bazıları iyi bazıları çok iyi bazıları kötü ama önemli olan önce senin kendini tanıman. oriflame daha önce hiç kullanmadım ve merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Oriflame genel olarak iyi , kötü ürünleri de var tabi örneğin kirpik besleyici bir ürünü var sürmeyi başaran yoktur herhalde, fırça her defasında kupkuru çıkıyor, giordoni gold serisi ise her ürünü süper, özellikle dolce vita ruj benim kullandığım en iyi ruj diyebilirim, parfümleri de bence çok kalıcı, ayak bakım ürünleri çok güzel, visions farları var tavsiye etmem anında uçuyor, volume 500 mascaraydı sanırım gayet iyi bir rimel, power shine rujlar güzel ama sık tazelemek lazım, yağlı ciltler için fondöteninin dokusu güzel, pudrası ise bence kalın, cilt bakım ürünlerinden organik seriler iyi, şampuanları ise bence resmen kötü asla bir daha kullanmam,
avonu ise pek bilmiyorum, duş jelini kullanmıştım güzeldi diye hatırlıyorum

Oriflame genel olarak iyi , kötü ürünleri de var tabi örneğin kirpik besleyici bir ürünü var sürmeyi başaran yoktur herhalde, fırça her defasında kupkuru çıkıyor, giordoni gold serisi ise her ürünü süper, özellikle dolce vita ruj benim kullandığım en iyi ruj diyebilirim, parfümleri de bence çok kalıcı, ayak bakım ürünleri çok güzel, visions farları var tavsiye etmem anında uçuyor, volume 500 mascaraydı sanırım gayet iyi bir rimel, power shine rujlar güzel ama sık tazelemek lazım, yağlı ciltler için fondöteninin dokusu güzel, pudrası ise bence kalın, cilt bakım ürünlerinden organik seriler iyi, şampuanları ise bence resmen kötü asla bir daha kullanmam,
avonu ise pek bilmiyorum, duş jelini kullanmıştım güzeldi diye hatırlıyorum

slm ebru nazlı sana bir oriflame satış danışmanı olarak sana şunlardfs katılıyorum o bahsettiğin kirpik bezleyici masdkara ne işe yarar daha bende çözemedim kimseyede satmıyorum artık hep sorun çıkartıyoor. giordani serisi gerçekten süper vizions serisine gelince avonun color trendi gibi ikinci kalite faha ucuz ürünler yeni makyaj yapmaya başlamış küçük kızlara avunsun diye alınabilir bence sadece ayaklarıyla sorunları olanlar mutlaka kullansınlar derim ürünlerini benim ayaklarım artık bebek ayağı gibi oldu saç şampuanlarına gelince herkesin saç tipi farklı bu nedenle bir kulanımlık farklı şampuan bile insanın saçında yağlanmaya yada kepeğe yol açıyorken kimseye al şampuanını değişti,r hem ucuz hm ii demek satmak olsun diye satmak mantıklı değil bence. Hee eğer saçın ne versen alıyoor hiç etkilenmiyorsa istediğini kullan. ama saç ve saçö derisi çok hassa o nedenle şampuanda önermiyorum kimseye bildiğinizden şaşmayın bence. Pırıltılı pudrası süper ışıl ışıl geziyorsunuz . aklınıza takılan bir şey olursa yardı cı olabilirim arkadaşlar

24 yaşındandayım,yağlı bi cildim var.avonun pure pore fection serisini kullanıyorum.temizleyici köpük,tonik,maske ve nemlendirici jel.yüzüm bebek gibi oldu.yağlı ciltlerin sorunu olan gözeneklerim kayboldu.kesinlikle tavsiye ederim..
ayrıca cilt tipinizi bilmeden ürünleri kullanmayın zararı olur.kırışıklıklar için oluştuktan sonra pek yapabilceğiniz bişey yok zaten.20 li yaşlardan başlayarak önlem almanız cildinizi neme doyurmanız lazım..ayrıca nemlendiricinizi göz çevresine sürerseniz tabikii yağ bezeleri yada tahriş söz konusu olabilir.avonun göz çevresi kremini de kullanıorm ve çokk memnunum.
duş jelleri süper kokuyor,parfümlerini denemedim bilmiorm,allığı güzel özellikle bronz toplu olanı,rujlarından pahalı olanları süper bence.
birde başka ülkelerde satılmıor kaldırılmış burda satılıor demiş biçok arkadaşımız ama avon dünya çapında namı duyulmuş bir markadır arkadaşlar,hakkını yemeyelim bence ..yerimseniben

kızlar avonun farları nasıl guzelmı almayı dusunuyorum ama kararsızım farda hangı markayı onerırsınız fara acıl ıhtıyacım var

slm arkadaşım bende avonun 4 takım farı vardı 2 lililer hepsi taş çıktı.tavsiye etmiyorum annemdede vardı avonun farları aynı taş olmuş hepsi.

selam ben oriflame ın farlarından memnunum.6 seneden beri ben bütün çeşitlerini kullanıyorum hem taş olmuyor hemde ıslak kuru uygulanabiliyor.:hooray:

ıslak kuru derken aplikatör fırçasının ucunu çok hafif parmaklarınla nemlendirip farı gözüne uyguladığında hem farın kalıcı süresi artıyor hemde canlı bir göz makyajı oluyor.:dance:

avon farlarını hiç tavsiye etmem.zaten avonun sadece parfümleri güzel.far olarak sana DEBORAH tavsiye ederim.çok güzel bence denemelisin......

avonun kremlerini yıllar öncesinden beri kullanıyor annem hatta amerika olduğu dönemde tanışmış avonla. biz nesillerdir memnunuz:) özellikle anew serisi uygun cilt ve yaş grubuna göre seçilirse harika. duş jelleri , köpükleri, el kremleri, bikaç tane parfümü, göz kalemleri,advance techç serisi şampuanları, simply delicate temizleme jeli, mavi topcuklar içeren yüz yıkama jeli,ayak kremleri güzel
makyaj içinde color trend serisini sevmiyorum uyduruk:) sadece sevgililer günü gibi özel zamanlarda çkartıkları kalpli rujlardan aldım çok şekerlerdi.
takılarındanda memnunum kararma alerji olmadı . gerçi kullanımada bağlı:)
makyaj temizleyicisini sevmiyorum,toz far zaten sevmiyorum ama genel olarak iyi. oriflame de kullandım epeyce bir süre ama avon kadar iyi değil özellikle cilt ürünleri.

Merhaba arkadaşlar gerçekten bilinçli tüketici diye bir kavram var ne yazık ki bizler çok az kişi bu kavramı yakalayabiliyoruz.Kimseyi de üzmek istemem fakat dir ürün almadan önce örnek olarak krem avon eskiden nasıldı bilemem fakar şimdi her bir ürünün numune paketi var ilk olarak alın deneyin alerji yapar mı yapmaz mı ona göre karar verin derim.Parfümler için de aynı testırlarımız var her tende farkı olur parfüm kokusu ayrıca ben kesinlikle ruj satmam numune olmadan.Size de tavsiyem numunesi olmayan ürün almayın bu zamanda çöpe atacak paramız yok zaman kötü.Kemer sıkma zamanı.:)

Avon'un yeşil kapaklı saç ürünleri arasında durulanmayan saç kremi var ki saçları tülenen,kuru ve kabarık görünen arkadaşlara tavsiye ederim.Biri bitmeden, indirim dönemlerini de takip ederek bir diğerini sipariş veriyorum.Bu derdime en iyi çare olarak bu ürünü buldum.

X