Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

[
nurgül abla ya satıcılık için değilde benim başka bi isteğim olacaktı ama özelin kapalı açarmısın onu rica etsemkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
:CüvCüv:uzun zamandır avonun biçok ürününü kullanıyorum,cilt bakım ürünlerinden de biçoğunu.yağlı ciltler için olan yeşil seriyi kullanıyorum ama faydalı oluyor mu emin değilim.aslında bi değişiklik yapıp cildime daha iyi gelebilecek uygun farklı doğal ürünler kullanmayı düşünüyorum ama avon alışkanlığımdan da vazgeçemiyorum.avonun artılarının da eksilerinin de olduğunu düşünüyorum.ama parfümleri güzel.cilt bakımının önemli olduğunu düşünüyorum ama hiç bişey yapmasa bile kimilerinin doğuştan genetik duru bi cildi oluyo malesef ben onlardan değilim...:1no2:

arkadaşlar oriflame kullananlar cilt kremlerinden kullandılar mı acaba İyi geliyo mu

Son düzenleme:
1 yıldır avon satış temsilcisiyim.2 aydırda oriflame temsilciliğinide yapıyorum.Gözlemlerime bakacak olursam avonun parfümleri çok tutulmuş ve kaliteli buluyorum.Oriflamenin ise kullananlardan gözlemlediğim kadarıyla (ürünlerin satış grafiğine bakacak olursam)kremleri çok güzel.Bir arkadaşım da gördüm yüzünde büyük bir değişiklik,berraklık,canlılık,pırrılpırıl hoş bir yüze kavuşmuştu.Ne kullanıyorsun dedim.
Optimals Hydra Energy nemlendirici krem+aynı kremin güçlendirici serumunu kullanıyormuş.Gözle görülür büyük bir farklılık gördüm.Satış grafiğinede bakacak olursam avonun sadece parfümleri çok tutulmuş .Oriflamenin kremleri ve diğer ürünleri beğeniliyor.
Sonuç olarak her iki markanında ciddi boyutta alıcısı ve satıcısı var.Güzel kaliteli ürünleride var.çok pahalı ürünleride var(abartılı fiat)

avonun cilt bakımı ile ilgili ürünlerini tavsiye etmem sonra sivilcelerle yada kaşıntılarla uğraşabilirsin bende yan etki yaptı bilmiyorum ama yinede sen bilirsin

kızlar aman haaa Avon almayın Elimdeki kremler bitsin vücudum için bile almıcam artık Kozmetikçilere avon var mı diyosun sağlık bakanlığından onayı yok o yüzden satmıyoruz diyorlar Bence avon alacağınıza başka ucuz ama kaliteli markalara yönelin Ben de hep indirim mi olur diyodum zaten bi arkadaşımız msnde bana avon dış ülkede metrolarda pazarlanan bi marka diyordu Karar sizin sağlığımızla oynamayalım Oriflame siparişi verdm kremlerini ilk kez denicem Deneyimlerimi paylaşırıma.s.

avonla benim de hiç hoş anılarım yok açıkcası ama yazıpta sinirlerimi bozmak istemiyorum açıkcası...oriflame ürünlerini de avona kızınca aldım, onlarda bana avon tarzı ürünler gibi geldi açıkcası...

o kadar çok "açıkcası" yazmışım ki, okuyunca kendime çok güldüm...keşke ne yaşadığını yazsaydın da üstteki msjı yazmasaydın dedim kendi kendime....ama uzun hikaye gerçekten, onu anlatmayım ama sadece diyebilirim ki bazı ürünleri hiçte katalogta göründüğü gibi değil ve cilt için kullanıma uygun ürünler değiller..belki en fazla parfümü, farı, ruju kullanılabilir ama kremine, toniğine vb. güvenemem.....

o kadar çok "açıkcası" yazmışım ki, okuyunca kendime çok güldüm...keşke ne yaşadığını yazsaydın da üstteki msjı yazmasaydın dedim kendi kendime....ama uzun hikaye gerçekten, onu anlatmayım ama sadece diyebilirim ki bazı ürünleri hiçte katalogta göründüğü gibi değil ve cilt için kullanıma uygun ürünler değiller..belki en fazla parfümü, farı, ruju kullanılabilir ama kremine, toniğine vb. güvenemem.....
canım mesela avonun kremleri sanki bozulmuş gibi kokuyodu esansı hiç güzel değildi ama kullanıyodum işte vücudum sıkılaşsın nemlensin diye Oriflame krem kokusu nasıldı kokusu bari iyi olsun yaaaa o kadar siparş verdim:çok üzgünüm: Avon bi acayip sürerken kötü oluyorum kokusu bayıyo umarım bu da öle olmaz:eek:klava:

canım, o kreminden kremine değişir..oriflamedan genel nemlendirici bir krem almıştım....yüz için değildi ama onun kokusuna herkes hastaydı mesela ama diğerleri için birşey diyemem.....kullanmadığım bir oriflame göz çevresi vardı onu kokladım şimdi, ilaç gibi kokuyordu ama kullandığım ürünün göz çevresini kokladım, daha az bir kokusu vardı...şimdi belli de olmaz ama ben cilt için kullanılacak ürünler için genelde eczanede satılan ürünleri tavsiye ederim...dediğim gibi farı, ruju, ojesi farkmaz ama yüz kremidir, temizleme jelidir, toniğidir, göz çevresidir bunlar önemli benim için

Ben de Avon un ilk yaşlanma belirtileri ,ince çizgiler için olan kremini kullanıyorum güzel tavsiye ederim.Aslında her cilde uyan kremler vardır.BU iyi ,bu kötü demek yanlış aslında.

arkadaslar ben de oriflame satıcısıyım ve ürünler özellikle kremleri diyorum gerçekten işe yarıyor.avon artık tam manasıyla istediğini vermiyor cilde..göz kalemlerini tavsiye etmeme çünkü gözün üzerinde görmeyi engelleyen bir tortu bırakıyor..oriflame ürünlerinin parfumlri güsel değil ama kremleri-gece gündüz-temizleme-tonık süper gerçekten ve müşterilerim memnun:):)

arkadaşlar çatlaklar biliyorsunuz biz kadınların en büyük sorunu özellikle doğum yapmış bayanların oriflame'in çatlak kremini aldım kendime bir haftadır kullanıyorum tamamıyle yok oldular diyemem ama en azından aynaya baktığımda artık gözüme o kadar batmamaya başladılar sanki çatlak olmayan kısımlara uyum sağlıyor gibi olmaya başladı bakalım devam edicem kullanmaya sonuç bir iki ayda ne olacak

merhaba arkadaşlar. Ben daha önceden avon kullnaıyordum yüz temizleme jelleri kremleri ama hiç bir faydasını görmedim bırakdım. arkadaşım orfilame satıyordu onun ciltbakım ürünlerini denedim fark etti cildim artık hep oriflame kullanıyorum. En güzelide içerigi bitkisel olması zaten.Bu ayda temsilcisi olacam hiç degilse ucuza alırım ürünlerimi.. Ama ürün seçerken cildinize uygun ürünler olmasına dikkat edin. Oriflamede mesela cildin yağlıysa jel. arındırıcı ve losyon yazan ürünleri tercih edin hassas ve kuruysa krem ve temizleme sütü yazan ürünleri seçin. ve oriflamenin cilt analiz bantları var satış danışmanınızdan bunu isteyin cildinizi analiz edip ona uygun ürünleri seçin alırken.Rast gele bu indirimde diye hiç bir ürürü seçmeyin.. Makyaj malzemelerinde de cildinize göre fondeten pudura seçimi mi yapmanızı tavsiye ederim.

avone benim cildimi mahfetti yıllar önce olusturduğu lekeleri hala gideremedim.nefret ediyorum.hele bi de far away mi nedir bi parfümü var uzaktan biri sürmüşse kokusuna dayanamıyorum nefes bile alamıyorum.kullanmayın arkadaslar böyle kalitesiz ürünleri diyorum yazık cildinize.türkiyeye dayıyolar böyle kalitesiz ürünleri.kızanlar olacaktır bana ama gercek bu. :KK43:

bence avonun tek iyi ürünü gliserinli el kremi diğer kremleri hiç bir işe yaramıyor ve zaman gectikçe kötü kokuyor en azından benim aldıklarım öyle oldu.

X