Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Tamam kokularına diyecek yok ama kalıcı olmadıktan sonra kokusu güzel olsa ne olur sonuçta dünya para veriyoruz. Bluerush, Extraordinary, Far Away Paradise, Fire Me Up ve şimdi ismni hatırlayamadığım 1-2 tane daha bunların hepsini kullandım yarım saat kalsaydı üstümde kokusu duacı olurdum ya bende bi enayilik var yada bilemiyorum artık.

Far away paradise hafif bi koku sanırım ama pembe far away hem kalıcı hem de çekici :1hug:

Avon'un yeşil kapaklı saç ürünleri arasında durulanmayan saç kremi var ki saçları tülenen,kuru ve kabarık görünen arkadaşlara tavsiye ederim.Biri bitmeden, indirim dönemlerini de takip ederek bir diğerini sipariş veriyorum.Bu derdime en iyi çare olarak bu ürünü buldum.

bu ürünü bende kullandım saçlarıma iyi geldi.:sm_cool:

Far away paradise hafif bi koku sanırım ama pembe far away hem kalıcı hem de çekici :1hug:

avonun kokularını denedim hiç kalıcı değil hemen uçup giisor.ve far away de hayatımda denediğim en kötü koku.hem kötü hem de acaip ağır kokuyor.bu sadece benim fikrim değil çoğu arkadasım da benim gibi düşünüyor.erkeklere de çekici değil bayanlara da.

avonun kokularını denedim hiç kalıcı değil hemen uçup giisor.ve far away de hayatımda denediğim en kötü koku.hem kötü hem de acaip ağır kokuyor.bu sadece benim fikrim değil çoğu arkadasım da benim gibi düşünüyor.erkeklere de çekici değil bayanlara da.

valla senin arkadaşlarını bilemicem ama duyan bayılıo bu kokuya hatta en yakın arkadaşım parfümümün şişesini isteyip isteyip kokluo Ayrıca erkekler de rüzgarda savrulan bu kokuma hasta:asigim: Her parfüm her tene uymaz belki de o yüzden ağır geliodur sana arkadaşım. ii ki yorumlara bakıp iptal ettirmemişim iptal ettirmeyi düşünüodum şu an çok mutluyum

Son düzenleme:
ben crystal aura almıştım, avondan aldığım tek ürün de odur zaten. ilk başta çok güzel geldi ama sonradan feci baymaya başladı ben de bi arkadaşıma verdim kullanmadığım şişeyi.. şimdi sadece swarovski kolyesini takıyorum:)
oriflameden de miss o adında fısfıslı şişesi olan bi parfüm aldım ama onu da kokusu için değil şişesi için aldım. kalıcı bi koku diil ama hafif, hoş bi koku. yaz için iyi.
avon ve oriflameden makyaj ürünü almam, cilt bakım ürünü ise hiç tercih etmem...cilt bakımında eczanelerde satılan ürünleri tercih ediyorum la roche posay gibi. zaten yağlı bi cildim var başıma dert açmak istemem

parfümlerin kokuları daha kalıcı olmasını istiyorsanız tamamlayıcı ürünlerini kullanın özellikle vicut kremlerini.
yıkandıktan sonra vicut kremini uygulayın ondan sonra parfümünüzü teninize sıkın. parfümünüzün süresi 2 kat uzayacaktır.
Asla ama Asla parfümünüzü giysinize sıkmayın!

Avon'un yeşil kapaklı saç ürünleri arasında durulanmayan saç kremi var ki saçları tülenen,kuru ve kabarık görünen arkadaşlara tavsiye ederim.Biri bitmeden, indirim dönemlerini de takip ederek bir diğerini sipariş veriyorum.Bu derdime en iyi çare olarak bu ürünü buldum.

canı m senin adına sevindim memnun olmandan ama benim aynı ürün saçımı acayip döktü diye 1 şişe bile bitirememiştyimsenağlamayoksa saçı güzel parlatıyor ipek gibi yapıyorkaydirigubbakcemile5

avondan aldıgım hiç bir üründen memnun deilim.. ne makyaj malzemesi.. ne cilt bakım ürünü kremler falan.. ne makyaj temizleyici... akklınıza gelebilecek hiç bir şeyden.. parfümleri söylemeye gerek bile yok... ona o kadar para vereceğime 1 ay daha beklerim gider en kaliteli malzemeyi alırım daha iyidir..

oriflame ürünlerini eleştiri kategorisini bile sokmak istemem değmez çünkü.kaale bile almıyorum ne yazıkki
awonun bir kaç parfümü hariç hiç biri iyi değil ne şampuanı ne cilt bakım ürünleri.
özellikle cilt bakım ürünlerini kullanmayın arkadaşlar hata yapıp bir kaç ürününü almıştım hiç memnun kalmadım fakat benden daha şanssız arkadaşım vvar hala kullandığı awon cilt bakım ürünleri yüzünden tedavi oluyor.

bende avon ürünlerinden hiç memnun kalmadım geçen yıl kuru ciltler için olan üçlü setini almıştım kremlerin hepsi bittiğinde cildimde olumlu hiçbir etkisi olmadığını gördüm bir dahada almıyorum zaten bu aralar yağlara taktım krem sürecek zaman kalmıyor:Roflol::Roflol::Roflol:

keşke 1 hafta önce okusaydım bende aldım avonun hydroforming serisinin gece ve gündüz krmlerini kullanmaya başladım ama belkide ben göremiyorum faydasını cildi kısa süreliğine parlatıp geçiyor galiba bu kremelr alamsaydım keşke

keşke 1 hafta önce okusaydım bende aldım avonun hydroforming serisinin gece ve gündüz krmlerini kullanmaya başladım ama belkide ben göremiyorum faydasını cildi kısa süreliğine parlatıp geçiyor galiba bu kremelr alamsaydım keşke

mutlaka cilt tipinize göre ürün almaya gayret gösterin.ben oriflame temsilcisi olarak bu konuda profesiyonel yaklaşıyorum.ürün sattığım her müşterimin mutlaka cilt tipini çalışma malzemelerimle analiz eder yaşına ve cildine uygun ürün veririm.kendisinden bütçesini alırım.2002 den beri bu yolu izliyorum şükür sorun olmadı kötü üründe dönmedi.oriflame ın sonuna kadar arkasındayım arkadaşlar.:lepi:

avonun makyaj malzemeleri harika (rimel,ruj,allık,pudra,kapatıcı,göz kalemi,...)fakat cilt bakım ürünlerinin çok iyi olduğunu söyleyemiycem,saç bakım ürünleride güzel

arkadaşım, oriflame ın cilt bakımı beş para etmez. beni mahvetti bence hiç kullanma ve deneme...

arkadaşım ürünlerin iadesi var hemen iade et ürünleri.aldığın danışamnın tecrübesine güveniyorsan sorun yaşanmıyor ve kendi cildini tanıyorsan. tecrübeli bir danışmandan almaya gayret göster.:eek:

Yıllardır oriflame kullanıyorum ve satıyorum ama genelde sadece kendme satıyorum delikafadulden . Cildim karma gerçi çok problemim yok ama şimdi yok. Yıllar önce avon un bir ürünü yüzünden günlerce sokağa çıkamadım. Orifleme in aloe vera serisiyle cildim toparlandı çok şükür. cildinize uygun ürünle hemen her marka iyi gelecektir önemli olan alerji yapmayan ve cilde uygun ürün kullanmaktır. Parfümleri çok kalıcı değil evet.. Bazı makyaj ürünleri de tercihlerim arasında değil ancak genel anlamda memnunum.. Ben cildime uygun ürünleri bulmuş şanslı insanlardanım :dance: Ayrıca cilt bakımı eğitimi aldığım için cilt ve sorunlarını tanıyıp çözebiliyorum bu özel ilgi alanım olmuştu bir ara..

Yıllardır Oriflame kullanıyorum Aralık katoloğundanda bir sürü sipariş verdim sevdiklerim ve kendim için ben memnunum çok seviyorum Şeniz

oriflame hiç kullanmadım. ben küçükken annem satardı yalnızkaydirigubbakcemile3
avon un da bu zamana kadar pek çok ürününü kullandım ama göz kalemi dışında hiç bir ürününden memnun kalmadım. çok dokunuyo cildime ya:dilcikar:

X