Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

ben avonun hemen hemen her ürününü kullandım pudra,fondoten gibi kapatıcılar hariç çünki kapatıcı sürmem yüzüme ama bunlar dışındaki ürünlerden memnunum işime yarıyo açıkcası ve uzun süre dayanıklı oluyolar....

oriflame satıcısından acil cvp lütfen : oriflame nin far paleti varmış doğrumu altında allığı falanda varmış eğer doğruysa fiyatını yazarsanız memnun olurum

arkadaslar ben de oriflame satıcısıyım ve ürünler özellikle kremleri diyorum gerçekten işe yarıyor.avon artık tam manasıyla istediğini vermiyor cilde..göz kalemlerini tavsiye etmeme çünkü gözün üzerinde görmeyi engelleyen bir tortu bırakıyor..oriflame ürünlerinin parfumlri güsel değil ama kremleri-gece gündüz-temizleme-tonık süper gerçekten ve müşterilerim memnun:):)

ay canım aynen ya göz kalemi ablamla benim gözlerimizi bulandırmıştı hiç ama hiç tavsiye etmiyorum açıkçası:1closedeyes:

oriflame satıcısından acil cvp lütfen : oriflame nin far paleti varmış doğrumu altında allığı falanda varmış eğer doğruysa fiyatını yazarsanız memnun olurum

canım geçen sene aralık ayında makyaj paletinin fiyatı 26.90 dı
büyük ihtimal bu aralık ayında da satışı olur genelde yılbaşlarında hem uygun fyatta hemde çeşit çok oluyor muhakkak sayfasına bak görürsün ben sattıklarımdan hiç şikayet almadım herkes ve bende memnunum

ben awon kullanıyorum. inceltici krem kullandım pantolonlarım bol geldi.. el kremi çok güzel akşam yatarken ayaklarımada sürüyorum çok yumusatıyo. ayaklarında nasır olanlar neutrogena ayak kremi öneryorum çok güzel oldu ayaklarım.şampuan aldım kepek yaptı ama saç krem idare eder.saç uçları için kırık önleyci serum işe yarıyor düzleştirici kullananlar alsın..

mrblar ya ben bu katalogtan ruj sipariş verdm saten ruj red 2000 kuzenimde gördüm rengi çook hoşuma gtti bitane dha veriim ddm ama biliosunuz katalogtan bakınca renk pek belli olmuo sparkin blush.tı sanırım ışıltılı ruj dio onun rengi nasıl bişi kullananlardan cvp beklioruum bide bu pırıltılı ile ışıltılı arasındaki fark ne =)

avonun sadece parfümleri güsel.ben birçok ürün aldım annem de aynı şekilde hep olumsuz sonuç aldık.hatta kil maskesi bnm yüzümü mafetti.hiç beğenmiorum hiçççç..

bende avon satıyorum. ve müşterılerımdenn şikayet duymadım. oriflamed sattım2 ay ama müşterılerım cok şikayetcı. kutuları falan yok. parffumler güzel kokmuo hiç memnun kalmadılar bnd artık satmıyorum

ben avon kullanıyorum aynı zamanda satış temsilcisiyim ama daha çok kendime alıyorum..
parfümleri süper..
çok kalıcı kesinlikle tavsiye ederim..rimelleri güzell..en son çıkanlar..
farlarını asla tavsiye etmem,felaket..tam bi hayal kırıklığı..ben daha çok temizliğim için ve kokular için alıyorum aslında..duş jelleri,vücut losyonları,el kremleri v.b bunları kullanıyorum ben..

Ben kullandım oriflame ürünlerini.Yüz ve göz çevresi gibi ürünleri dışında herşeyini tawsiye ederim.Avonun ise hiçbirşeyini tavsiye etmiyorum.

ya arkadaşlar avonu beğenende var beğenmeyende oriflame yi beğenende var beğenmeyende şu güzel bu çirkin diye kıyaslama yapmamız doğru değil avondan aldığınız bir krem sizin cildinize zara veririken aynı krem bir başkasını memnun ediyor aynı şekilde oriflime da öyle ben avon satıcısıyım gayet memnununm

kızlar mrb yazılarınızı tek tek okumaya çalştım ama morelim bozuldu sankı bnde dun avon ürünlerini aldım sıze sıralayayım
1 avon düzelştirici şampuan ( dün denedım işe yaradı gbı ama ılk deneyıyım)
2 avon cansız ve yıpranmış saçları onarıcı şampuan (henüz denemedım)
3 saç uçlarını onarıcı ve besleyici serum (denedım ılk deneyımım)
4 yüz temizleyici tonik (dün denedım yaktı bıraz umarım yararını görürüm)
4 hassas ciltlere yüz tmizleyici mavi tanecikli siyah noktalar için ( dendım şimdılık bişi dıemıorm ılk deneyımım olduğu için )
kızlar bu bu saydıklarımı kullananlar varsa bana yzabılırmı?
umarım zarar deılde yarar sağlar

canım kırık saç uç onarıcı serumu yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum saçımda röfle var ve hiç yıpranma yok belime kdr sorunsuz uzadılar. bence memnun kalıcaksın kesinlikle

arkadaşlar bende uzun yıllardır avon kullanıcısıyım.yaklaşık 6 aydır da satıcısıyım. bugune kadar ne kendim ne çevrem nede müşterilerimden avon işe yaramaz cildimi mahvetti vs. gibi birşey duymadım.ben kendim memnun kalmasaydım temsilcisi de olmazdım.size iyi gelmeyen yanlış bir ürün kötü diye birşey olamaz.bunu oriflame için de söylüyorum.bazı ciltler hassas olur önemli olan doğru ürünü bulmak ve onu düzenli kullanmaktır.birkaç kez kullanıp a bu güzel değil demek de doğru değildir.
birçok arkadaşımın bana bu konuda katıldığını düşünüyorum

Avon un cilt bakım ürününü kullanacağına git hacı yağı al sür yüzüne inanırım ki daha faydalı olur. Parfümlerinin yerinede kolonya öneriyorum kolonyanın kokusu bile daha uzun süre kalıyor insanın üstünde ama bir çözüm yolu var parfümünüzü sıktığınız giysiyi önce kahve kokladıktan sonra burnunuzun dibine sokarsanız alırsınız kokusunu hiç mi iyi bişeyi yok derseniz koskoca kataloğun içine ayıp olmasın diye 3-5 bişeyler serpiştiriyorlar işte naniknanik:

Bide anlamadığım tek bir şey temsilci arkadaşlar hep memnun kalıyor ne tesadüf:roflol:

Son düzenleme:
sakın bunların cilt kremlerine para vermeyin eczacı arkadaslarım var KİMYASALLIĞII cok ağır ve işe yaramaz kremler bunlar...aklı olan üzüne sürmesin bunları ayrıca temsilci olup bilmediği ürünleri satanlar da sattıklarının zararını farkında değiller bence satmasınlar zaten..

X