- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
saolun ama 50 milyona yakın para verdim neyse artık buda baan bi ders olasun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI
bende avon kullanıyorum ve çok memnunum.ama kendi cilt yapınızı tanımalısınız.sadece rimeli ve fondotenini kullanmıyorum, diğer ürünlerinden çok memnunum.22 yaşımdan beri gözaltı kremini ve cilt nemlendiricisini kullanıyorum ve cildimde gözaltımda tek bi kaz ayağı çizgi falan yok,27 yaşındayım herkez 17-18 sanıyor.
17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey:
bende kullanıyorum tonik ve mmikro tanecigi ve o kadar ii gelioku kuruyo bi bakıyorum suratımda tek sivilce yok.. tabi sürekli kullanmıyorum ben... sanırsam herkesde aynı etki yapmıyor...
Kimse yok mu avon ya da oriflame göz çevresi kremi önerebilecek?? 20 li yaşlar için..
ben avon ürün parfum kullanıyordum bitmek üzere ve almak istiyorum.temsilci olan izmirde bana iletebilcek varsa ulaşabilir mi?
iyidir iyi oriflame güzel marka
17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey:
avon ürünlerinde kesinlikle cilt bakım ürünleri kullanmayın derim hem kendim hem arkadaş çevremde gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım. Ben hemen hemen bütün parfümlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca kullandığım rimeli eşsiz güzellikte.oriflame in ise bölgesel sıkılaştırıcısını kullandım ve sadece 2 haftada %100 sonuç verdi.avonun cilt bakım ürünleri dışındaki tüm ürünlerini beğeniyorum...güzellikle kalın