Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI:emir_bebek:

valla ben bişe söyliyim mi oriflame ürünleri avondan kat kat daha iyi hele rimelleriyle göz kalemleri farları rujları falan süper ama millet tutturmuş bi avonda avon şampuanı saç döküyo duş jeli kaşıntı yapıyo promosyona koyduğu makyaj ürünlerinin % 50sinin tarihi geçmiş oluyo cilt maskeleri berbat ama millet deli gibi alışveriş yapıyo anlamadım gitti bizim zavallı türklerden biri çıkarsa bu avon usulü satışı kimse yüzüne bakmazdı eminim :1closedeyes:

Merhaba, üniversiteye gittiğim dönemde cildimdeki problemlerden dolayı bir güzellik merkezine gittim. Bakım yaptırdım ve bir gün sonra cildimde kabarcıklar çıktı ve yüzüm şişti. hemen doktora başvurdum ve bana söylediği ' kullanmış olduğun bir ürün allerji yapmış. bunu kullanmadan önce bir miktar sürülüp reaksiyonu ölçülmeliydi' dedi. ve ben birdaha hiçbir güzellik merkezine gitmedim. çok üzülmüştüm. bana uygulamayı yapan bayan henüz acemiymiş ve bu yüzden bu ön çalışmayı yapmamış. üniüniversite bittiğinde hemen bir güzellik akademisine başladım. eğitim aldım ve 4 yıl boyunca üniversite bilgilerimide kullanarak güzellik uzmanlığı yaptım. etrafta çok fazla firma olduğu için hiç birini kolay kolay kullanmıyordum ve almıyordum. bir gün bi doktor arkadaşım oriflame ürünlerinden birini bana sundu ve ben hemen içeriğini araştırdım. kimyasal madde kullanılmadığı, ve özellikle sağlık bakanlığı onaylı olduğunu öğrendim ve test amaçlı cildime uygün olan ürünü seçip kullandım ve gerçekten olumlu bir sonuç aldım. şimdi hem kullanıcısıyım hemde ekip oluşturup onlarıda yetiştiriyorum. hem para kazanıyorum hemde insanların yüzündeki o mutluluğu görüyorum. 'cildim parladı , kırışıklıklarım azaldı , lekeler yok oldu , artık cildim kurumuyor' vs . lütfen bilinçli tüketici olun , ürünün cildinize uygun olup olmadığını inceleyin ve bir bilene sorun.satmak için sizi tek seferlik müşteri olarak kullanmalarına izin vermeyin...

bende avon kullanıyorum ve çok memnunum.ama kendi cilt yapınızı tanımalısınız.sadece rimeli ve fondotenini kullanmıyorum, diğer ürünlerinden çok memnunum.22 yaşımdan beri gözaltı kremini ve cilt nemlendiricisini kullanıyorum ve cildimde gözaltımda tek bi kaz ayağı çizgi falan yok,27 yaşındayım herkez 17-18 sanıyor.

Canım sen hangi göz kremini kullanıosun? Elimde bu ayın oriflame kataloğu var.20 yaşındayım ama göz çevrem aşırı kuru olduğu için göz çevresi kremi kullanmak istiyorum. Ama bazıları gözü yakıo falan. Güzel bir krem varsa alayım bu ay..Kızlar sizde yardımcı olabilirsiniz bu arada :KK66:

ben avon ürün parfum kullanıyordum bitmek üzere ve almak istiyorum.temsilci olan izmirde bana iletebilcek varsa ulaşabilir mi?

17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti:KK70: delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey:

bende kullanıyorum tonik ve mmikro tanecigi ve o kadar ii gelioku kuruyo bi bakıyorum suratımda tek sivilce yok.. tabi sürekli kullanmıyorum ben... sanırsam herkesde aynı etki yapmıyor...

bn avon kullanıcısımm . ama cok sacmaladı son zamanlar ya takı falan satıyo canta hatta arka kapakta carsaf falan gördüm bi ara :KK70: . bn cok memnunum genital temizleyici ürününden , vücut kremleride süper , parfüm sürekli avondan alıyorum gercekten kalıcı . kuzenim satısını yapıyodu nerdeyse bütün ürünleri kendi icin alıyodu :KK70: oda cilt temizleyicilerini toniklerini kullandı . güzel yani seviyorum bn avonu :)

Avon ürünlerinde kesinlikle cilt bakım ürünleri kullanmayın derim hem kendim hem arkadaş çevremde gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım. Ben hemen hemen bütün parfümlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca kullandığım rimeli eşsiz güzellikte.oriflame in ise bölgesel sıkılaştırıcısını kullandım ve sadece 2 haftada %100 sonuç verdi.Avonun cilt bakım ürünleri dışındaki tüm ürünlerini beğeniyorum...güzellikle kalın

canım ben avonda takım öncüsüyüm sana önerebileceğim 20li yaşlar için benimde kullandiğım Hydra-Radiance göz çevresi jeli var onu kullanabilirsin.

17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti:KK70: delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey:

canım ben avonda takım öncüsüyüm kullandığın temizleyici ve tonik yaşına çok uygun ama kullandığın nemlendirici biraz fazla yağlı sen yağlı ciltler için olan nemlendiricilerden kullan bence hatta nemlendirici kullanmasan bile olur çünkü yaşın küçük.Ayrıca yüzüne güneş ürünü kullanmadan önce yüz peelingi kullanman gerekir yoksa cildinde leke yapabilir.:1rolleyes:

avon ürünlerinde kesinlikle cilt bakım ürünleri kullanmayın derim hem kendim hem arkadaş çevremde gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım. Ben hemen hemen bütün parfümlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca kullandığım rimeli eşsiz güzellikte.oriflame in ise bölgesel sıkılaştırıcısını kullandım ve sadece 2 haftada %100 sonuç verdi.avonun cilt bakım ürünleri dışındaki tüm ürünlerini beğeniyorum...güzellikle kalın

avonun rimelini eşsiz güzellikte demişsin.hangisi olduğunu öğrenebilirmiyim....

ben sürekli olarak oriflamein ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum baktım çok alıyorum birde başkasından alınca pahalıya geliyor ya üye oldum hem kendime alıyorum uygun fiyata hemde eşimee dostuma satıyorum ii oldu hepinize tavsiye ederim avonuda çok kullandım kötülemek istemem ama kremlerinden bir ikisi yüzünden az sivilcelenmedi yüzüm o gün bugündür almıyorum avon kremlerini sadece duş jellerini alıyorum . orfilame benim cildime bişi yapmadı xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
X