- 3 Ağustos 2008
- 72
- 0
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
kızlar avonun kitapçığını ankarada nerden alabilirim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar avonun kitapçığını ankarada nerden alabilirim??
KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI
Ben de avon un satış temsilcisiyim, anew serisinin 25 yaş ve üstü olanlarını kullandım çok memnun kaldım, ojeleri çok kalıcı, asetonu nefis tırnağı kurutmuyor, farları çok güzel, cildim alerjik olmasına rağmen göz makyajı temizleicisi çok güzel, ama kuru ciltler için olan tonik hikaye, parfümleri ben de kalıcı değil ama annemin cildinde nefis duruyor, rujlarını da beğeniyorum, boyalı saçlar için olan şampuanlarını ve duş jellerini beğeniyorum. Genital bölge temizleyicisi piyasadakilerin en iyisi neredeyse. Yani herkesin cildine göre değişir sonuç. Ben avon un temsilciliğini başka bir sebeple bırakacağım bunun prosedürünü bilen var mı?
yok değilim canım valla. sadece doğal ürün meraklısı yakında bitkisel hayata girmekte olan biriyim hehehehesırnaşık şey
herşey bi yana iyi temsilcisin baksana niye bırakıyosunki?sırnaşık şey
17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey: