- 2 Nisan 2008
- 128
- 0
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
kızlar ben avomun rujlarını, rimelini, parfümlerini, duş jellerini, şampuanlarını kullandım. rujları çok kötü bence, dudaklarım dolgundur ve çabuk çatlar benim, ruju hiç ama hiç güzel değil, sürdüğümde görüntüsüde hoş değil, bir süre sonra da iki dudağın birleştiği çizgide topaklanıyo, likit rujları da yapış yapış oluyo, çok rahatsız edici, rimel hem kirpiklerimi döktü hem de toplanıyordu. şampuanı ve saç kremi saçı matlaştırdı, yıprattı, çabuk kırılmaya başladı ve saç diplerimde kepeklenme ve kabuk bağlamalar başladı. ama duş jelleri güzel parfümleri etkisini çabuk yitiriyo kokuları da kötü bence sadece bir parfümünün kokusunu beğeniyorum şu iki renkli olan ve renkler arası yoğunluk farkı olan parfümü adını unuttum..
bu arada cilt ürünleri de kötü. iş arkadaşım kullandı göz altında torbalaşma ve morlaşma yaptı, yüzünde de sivilcelenme yaptı...
oriflame ın sadece rujunu kullandım, nemlendirme etkisi vardı ve uzun süre kalıcıydı, diğer ürünlerini kullanmadım, kardeşim, sivilce giderici, clearskiin tarzındaki ürünlerini kullanıyor ve memnunmuş. diğer ürünlerini bilemiyorum...
bu arada cilt ürünleri de kötü. iş arkadaşım kullandı göz altında torbalaşma ve morlaşma yaptı, yüzünde de sivilcelenme yaptı...
oriflame ın sadece rujunu kullandım, nemlendirme etkisi vardı ve uzun süre kalıcıydı, diğer ürünlerini kullanmadım, kardeşim, sivilce giderici, clearskiin tarzındaki ürünlerini kullanıyor ve memnunmuş. diğer ürünlerini bilemiyorum...