Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kızlar ben avomun rujlarını, rimelini, parfümlerini, duş jellerini, şampuanlarını kullandım. rujları çok kötü bence, dudaklarım dolgundur ve çabuk çatlar benim, ruju hiç ama hiç güzel değil, sürdüğümde görüntüsüde hoş değil, bir süre sonra da iki dudağın birleştiği çizgide topaklanıyo, likit rujları da yapış yapış oluyo, çok rahatsız edici, rimel hem kirpiklerimi döktü hem de toplanıyordu. şampuanı ve saç kremi saçı matlaştırdı, yıprattı, çabuk kırılmaya başladı ve saç diplerimde kepeklenme ve kabuk bağlamalar başladı. ama duş jelleri güzel parfümleri etkisini çabuk yitiriyo kokuları da kötü bence sadece bir parfümünün kokusunu beğeniyorum şu iki renkli olan ve renkler arası yoğunluk farkı olan parfümü adını unuttum..
bu arada cilt ürünleri de kötü. iş arkadaşım kullandı göz altında torbalaşma ve morlaşma yaptı, yüzünde de sivilcelenme yaptı...
oriflame ın sadece rujunu kullandım, nemlendirme etkisi vardı ve uzun süre kalıcıydı, diğer ürünlerini kullanmadım, kardeşim, sivilce giderici, clearskiin tarzındaki ürünlerini kullanıyor ve memnunmuş. diğer ürünlerini bilemiyorum...

kızlar ben avomun rujlarını, rimelini, parfümlerini, duş jellerini, şampuanlarını kullandım. rujları çok kötü bence, dudaklarım dolgundur ve çabuk çatlar benim, ruju hiç ama hiç güzel değil, sürdüğümde görüntüsüde hoş değil, bir süre sonra da iki dudağın birleştiği çizgide topaklanıyo, likit rujları da yapış yapış oluyo, çok rahatsız edici, rimel hem kirpiklerimi döktü hem de toplanıyordu. şampuanı ve saç kremi saçı matlaştırdı, yıprattı, çabuk kırılmaya başladı ve saç diplerimde kepeklenme ve kabuk bağlamalar başladı. ama duş jelleri güzel parfümleri etkisini çabuk yitiriyo kokuları da kötü bence sadece bir parfümünün kokusunu beğeniyorum şu iki renkli olan ve renkler arası yoğunluk farkı olan parfümü adını unuttum..
bu arada cilt ürünleri de kötü. iş arkadaşım kullandı göz altında torbalaşma ve morlaşma yaptı, yüzünde de sivilcelenme yaptı...
oriflame ın sadece rujunu kullandım, nemlendirme etkisi vardı ve uzun süre kalıcıydı, diğer ürünlerini kullanmadım, kardeşim, sivilce giderici, clearskiin tarzındaki ürünlerini kullanıyor ve memnunmuş. diğer ürünlerini bilemiyorum...

evet avonun kimyasal oluşu , allerjenler içermesi sıkça duyduğumuz şikayetlerden. oriflame den şikayet gelmeme sebebi ise, doğal ve organik oluşu. Ve tabi ki ürünlerin doğrudan isveç ten geliyor olması da garanti kapsamında. Ve müşteri memnuniyetini de gözeten orifame, beğenilmeyen ürünleri için 30 gün para iadesi sunarak ürün kalitesini de gözler önüne seriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende sıkı bir oriflame kullanıcısıyım. mesela ürünü alırken ilk önce içeriğine ve hangi cilt tipine uygun olduğuna bakarım. doğru ürünü oriflamede bulmanız mümkün ve sorunsuz. avonda ise cilt tipime uygun aldığım gece ve gündüz kremleri hem yaktı hemde 2 gün kızarık bir yüzle dolaşmama sebeb oldu.
sorunsuz bir cilt istiyorsanız oriflameyi tercih edin bence.

Avon'la ilgili hiçbir problem yaşamadım,ürünlerinden memnunum,ancak oriflame'den 2 kere sipariş verdim,i kisi de hem çok geç geldi hem de bozuk çıktı..Hadi olabilir bozuk çıktı ama değiştirdiğim ürünlerde bozuk çıktı :KK43:

avon ve oriflam ürünlerini şiddetle kınıyorum.cildime kullandım şimdi cildimde oluşturduğu lekelerle uğraşıyorum.tüketici haklarına şikayet edeceğim kızlar

ben avonun kokularını çok beğenıyorum rujları hakkında aynı şeyi söyleyemem duş jelleri ve köğıgude çok hoş özellikle greyfurk kokulu olan köpukçok güzel ya kokusuna doyamıyorum... birde el kremı var glıserınlı elıme en ıyı gelen krem dıyebılırımç... oroflaemye gelınce pek memun kalan görmedım

Günaydın kızlar,
Oriflame wonder lash rimel kullanan var mı?
Ben bugün o rimeli ve yüz temizleme süngerini alıOriflame'in %600 hacim veren rimelini kullanıyorum şuan. Çok memnunum. Diğeri nasıl?
Yorumlarınızı bekliyorum.a.s.

avon ve oriflam ürünlerini şiddetle kınıyorum.cildime kullandım şimdi cildimde oluşturduğu lekelerle uğraşıyorum.tüketici haklarına şikayet edeceğim kızlar

şikayette bulundunmu merak ettim.. şikayet konun ne oldu ve sonucu ne oldu... haksız görüldüler mi?? bilgilendirirsen memnun olucam..

bende oriflame satıyorum ve bakım urununu kullanıyorum sımdılıık bı zararını gormedım kı benım cıldım alerjıkdır avonun da saglık bakanlıgınca onayı olmadıgını duydum kullanan arkadaslar dıkkat edın derım:eek:

oriflame ürünlerini satıyordum bir ara gerçekten kaliteli ürünler ör: dudak parlatıcıları uzun süre dudakta duruyor öyle uhu gibi kuruyunca dudağa yapışıp kalmıyor. ama parfümlerinde ve kadınlar ıcın kırışıklık önleyici vs. kremlerinde iş yok bayanlr tavsiye etmem..

avon: parfümlerinin kokuları ve kalıcılık oranları çok güzel. kremlerinden ben kullandım nemlendirici bana bir şey olmadı . fakat bir arkadaşıma ve diğer bir arkadaşımın annesine alerji yapmış,sanrım kendi ciltlerine uygun kremler değillerdi..

benden bu kadar:)

avonun parfümlerinden çok memnunum ben.. oriflame de ise cilt lekeleri için bir krem var sivilce izlerini falanda geçirdi benim ondan müthiş memnun kaldım

merhaba ben enasa ben kulaniyorum 5 senedir hic problemim olmadi sizede tavsiye ederim ama dikkat bazi urunler gercek degil lutven alirken arkasina bakin.....

X