Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

slm bayanlar emzirmekten ve doğumdan dolayı ğöğüslerim sarktı.Ben de avon göğüs şekillendirici kremini aldım.Onu mu kullansam allbress mi kullansam napsam ?

avon ürünlerine sinir olmaya başladım bi işe yaramıyor cildim hassas tahriş yapıyor uyuz oldum almıcam bidaha. rimelleri top top oluyor

eğer cildine uygun ürün almadıysan en pahalı ürün bile tahriş yapar bende bir avon satıcısıyım önce müşterilerimin cilt tipine bakar sonra ürün veririm sizin hassas ciltler için olan kremleri kullanmanız gerekiyor ve mutlaka satıcıya bunu söyleyin benden size tavsiyea.s

slm bayanlar emzirmekten ve doğumdan dolayı ğöğüslerim sarktı.Ben de avon göğüs şekillendirici kremini aldım.Onu mu kullansam allbress mi kullansam napsam ?

ben bi avon temsilcisiyim ve şuana kadar her kullanandan pozitif şeyler duydum avonun şekillendiricisyle ilgili tavsiye ederim herkes fark ettiğini söylüyo

kayamüzyen avon un göğüs jeli gercekten bana çok iyi geldi hem de düzenli olarak kullanmadığım halde denersen farkı göreceksin ayrıca avonun parfümlerini alırken edt değil edp olanları tercih edin edp ler kalıcı oluyor

kızlar bu ay avonun incandessence parfümü indirimliymiş 30 ml 13 ytl haberiniz olsun ben sipariş vericem fakat kokuyu bilmiyorum sağolsun buradaki bazı arkadaşlar çok meth etmiş hiç olumsuz yazan yok parfüm düşünen değerlendirsin 50 ml olan boyu 60 ytl bu ufak şişe yeni çıktığı için kampanyada bilginizeeeeeeee:teytey::sm_cool:

şuana kadar avondan alıpta memnun kaldığım bir ürün olmadı..
buna ruj far krem şampuan banyo köpüğü felan dahil
yalnız parfünlerinin kokusunu çok seviyorum
ama onlarda 5 dk sonra uçuyor..

kızlar duş jelı ve losyon almak ıstıyorum avonmu orıflamemı hangısı kalıcı kokuyo?

avonun çilekli losyonu var parfüm sıkıp çıkıorm millet parfümün çilekli mi çilek kokuosun çok güzel diolar parfümü fark etmiolar bile yane Bi de istersen sıkılaştırıcı ya da nemlendirici kremleri var biz arkadaşlarla kullanıorz gayet memnunuz bitio bi daha alıoz hemen a.s.a.s.

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM VE ÇOK BEĞENİYORUM BU SİTEYİ.BENDE KAÇ YILDIR AVON KULLANIYORDUM VE HALA KULLANIYORUM.VE DE TEMSİLCİSİYİM.BENDE DUŞ JELİ LOSYONLARINI BENDE BEĞENİYORUM ÖZELLİKLE SENSESLERİ.a.s

o senseslerle kardeşim yerleri siliyo. çok kokusu kalıyomuş bide kayganlaştırıyomuş. hamile olmasına karşın çok dikkatli adım atmak zorunda kalıyomuş. o da bi tercih meselesi

bende avon kullandım hiç bi işe yaramıyor çok berbat,ama şu an orıflame kullanıyorum ve çok iyi yavsiye ederim özellikle cilt bakım ürünleri süper ,hem fiyatıda uygun.

Arkadaşlar üniversite ilk yıllarımda avon ürünlerini kullanıyordum ve yaklaşık 3 senedir avon un herhengi bir ürününe elimi dahi sürmüyorum, neden diye sorarsanız 1 sene içerisinde tam 2 defa gözlerimde alerji yaptı, sağ gözüm ayda bir şişti göz kapağım tamamen kapandı, ilk alerjide doktor mikrop kapmışsın dedi yurtta da kaldığımız için hemen o tarafa çekmiştik daha sonra ilaç kulllandım 3 gün içerisinde geçti, ikinci alerjide ise tanıdığım bir dermatolağa gitmiştim ve bana avon kullanıyorsan kesinlikle bırak önerisinde bulundu ve o günden sonra hayatta elimi dahi sürmem...

en son avonun altin rengi goz kalemini aldim ama altin gibi parlamak bir yana bosa para harcamisim goz kalemi yerine bile kullanilamaz cikti paraniza yazik etmeyin.sadece parfumunden(today) memnunum o kadar...kremleri de bence igrenc kokuyor silikonluymus ayakkabi siliyoruz artik iyi parlatiyor dogrusu...

avon kullanıyorum memnunum ..
parfümlerini,rimeli(hiiç te topaklanmıyor )özellikle duş jelleri güzel..mis giibi kokuyor..
color trend serisinde pudra muhteşem bişey ..kokusu çok güzel
avon diyorum

avonun yağlı ciltler için olan serisini,duş jellerini,makyaj ürünlerinden ve parfümlerinden bazılarını kullanıyorum hepsinden de memnunum...a.s.

valla açık söyleyeyim,hem avon hemde oriflame ürünlerinin satışını yaptım..avon oriflame göre daha çok piyasa yapmasına rağmen bana göre iyi değil,bende avonun bir çok ürününü kullandım.özellikle makyaj ürünlerinden çok şikayet var...gerçi bu her cilde göre değişiyor ama bende bi etkisini göremedim..

Arkadaşlar ben öriflame ürünlerini severek kullanıyorum.

Cildimde bir sorun da yaşamadım şu ana dek. Cilt tipimize uygun ürünleri seçtiğimizde hiç bir ürünle sorun yaşanmıyor.

:Eğer cilt tipimize uygun seçmez isek zaten dünyanın en güzel ürünü olarak iddia edilenlerde bile sorun yaşanıyor.Önemli olan cilt analizi yapıp öyle ürün almak.

Ayrıca oriflame in ürünlerinin organik ve doğal içerikli olması, hesaplı olması da oriflame i seçmiş olmam da etkin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…