oriflamedan bir şampuan seti almıştım ilkin az daha kel kalacaktım. şu anti- ageing özellikli olan koyu yeşil ambalajlı olanlardan.. neyse dedim çözümü var badem yağı zeytin yağı yumurta sarısı ve bepantene iğnesinden oluşan bi kür maskeyle güç bela toparladım.çok önce bir farını kullanmış ve memnun lkalmıştım diye bir başka far seti aldım. kutunun altında made in china yazıyordu oymuş bi kere daha alışverişe kalkışmadım. rimelleri korkunç kuzenimden biliyorum.. takdir sizindir ben yalnızca yaşadığımı paylaşıyorum:) gelelim avonaaa:)) gözlerimde mevsimsel konjektivit var waterproof mascara kullanamıyorum darving curves adı altında rimellerini halen kullanmaktayım ters bi durum yaşamadım farlar genellikle mat parlarmı diye kendinize sormayın, rujlar hoş, cilt bakım ürünlerinden lipozomlu krem denemiştim bence gayet iyiydi. A bide en son sırf meraktan anew rejuvanate göz kremini denedim çok memnun kaldım koyu renk göz altı durumum resmen bitti. genital temizleyicisini jinekologlar öneriyor. şampuanlar ve şu banyo köpükleri bence kötü.. parfümler today tomorrow always serisi hariç kalıcılık beklemeyin.. göz kalemini hiç denemedim deneyenimiz varsa elbette bilgilenmek isterim. ne kadar yumuşak ne kadar sert bilemiyorum. Bu arada anew lift and tuck krem bu karın kalça toparlayıcısını arkadaşım kullandı gözlerimle sonuca tanık oldum inanamadım gayet başarılı buldum. ama bu kremi kullanırken bol su içmiş ve küçük bi iki egzersiz yapmış. onuda belirtmek istiyorum.1 ayda sonuç aldı bunuda bilelim. ayrıca eye-lift yine anew tabi bunada gözlerimle tanık oldum düzenli yaklaşık 8 ay kulanım sonrası kaz ayakları neredeyse kaybolmuştu çok şaşırdım. güneş ürünleri yine kişisel fikrimi söyleyeceğim bence kötü yetersiz.. ama takdir sizindir... sadece kişisel fikirlerimdir aksi görüşü olan arkadaşlara saygı duyuyorum ancak denemek isteyen arkadaşlarım varsa kulaklarında kalsın.. yine aklıma bişiy gelirse belirtirim şimdilik durum bu.. yanlız şunuda söylemeden geçemeyeceğim waterproof rimele alerjim olmasına karlın lorealin rimeli zerre zarar vermedi yine lorealin ruju mükemmeldi parlaktı:) ve yine farlarıda son derece parlak ve dayanıklıydı.. bu da küçük bi ayrıntıdır belirtmek istedim saygılarımla:))