AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Son düzenleme:
katolog renkleri yanlış basıldığı için öyle temsilcilere yanında ek olarak doğru basım renkleri yollamişlardı

yok canım o ek olarak yolladıkları renkte de çıkmadı rujlar en açık olan valentine kağıtta pembe olarak görünüyo ama nude bi tonda geldi. flirt alert açık pembe geldi. first dateye bi arkadaş pembe tonu dedi yani ne katalogda ne ayrıca yolladıkları kağıtta doğru renkler yok. k4te renkler biraz daha yakın ama yine de hepsi doğru değil

ay bu avon iyice kafayı yedi sanırım :) ben chocolate rengini aldım verdikleri ekteki renge oldukça yakındı ama dudakta pek belli olmayan bi ton

ay bu avon iyice kafayı yedi sanırım :) ben chocolate rengini aldım verdikleri ekteki renge oldukça yakındı ama dudakta pek belli olmayan bi ton

evet bi o renk aynısıymış katalogdaki renkle :) diğerleri belli oluyo canım dudakta sürümü falan güzel

Kızlarrr bana banyo köpüklerinde
hangileri güzel kokuyor önerirmisiniz
lavanta ve beyaz zambak hariç onlardan kullandım
güzeller k4 uygun fiatı almak istiyorum ama kararsız kaldımm kullananlar
ne önerirler acaba bana?:26::26:

tekrar.........................

Son düzenleyen: Moderatör:

manolya kokulu ve turunç yasemin kokulu banyo köpüğü güzel kokuyo canım. turunç yasemin olanı kitapçıktan denedim çok hoşuma gitti. orkide de güzel kokuyo hafif kokulu

manolya kokulu ve turunç yasemin kokulu banyo köpüğü güzel kokuyo canım. turunç yasemin olanı kitapçıktan denedim çok hoşuma gitti. orkide de güzel kokuyo hafif kokulu

çok teşekkürler cnmm manolya ve turunç yasemin
hemen veriyorum siparişş

hafif pembemsi çıkmış resimde
normalde çok hoş bi kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…