- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)Eki Görüntüle 353792 Eki Görüntüle 353793
kızlar indirim broşüründen jillian dempsey profesyonel gözkalemi sipariş ettim. siyah diye istemiştim ama teal black yazıyor sanırım koyu yeşilkullanan bilen var mı bu kalemi??
yaa bend 3 tane sipariş ettm ondn black fln yazıo die yeşil olduu kanaatne nerdn werdn cnm ? şimdi tkrr katologa baktm sıyah gbı goruorm ben yeşilse iade etmem gerekr..
Bu Allığı Almanızı Tavsiye Etmem..
Beyaz Tenli Olmama Rağmen, Hiç Renk Vermiyor..
Bunun Yerine Bronz Alın.. O Güzel..
kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)Eki Görüntüle 353792 Eki Görüntüle 353793
Bence al ve topları ezip kolonya veya parfümle karıştır. Sabaha kuruyorlar ve inan renkleri çokk güzel oluyor. Bende buradaki herkes gibi renk vermemesinden şikayetçiydim ama deneyince gördüm ki böyle çok hoş oluyor
kolonya ve parfüm cilde zarar vermez mi ? :26: suyla denesek
hani kızlar artık resim eklemiyo kimse? gelen ürünleri resimleyelim daha iyi oluyo o şekilde benimkiler gelsin çekip koyucam hemen
katılıyorum size kesinlikle özellikle rujları ve duruşlarını paylaşırsanız seviniriz yani rsimli anlatım diyor hiç resim yok...
kızlar nasıl fotoğraf ekleyebilirim yardımcı olursanız foto koycam