- 2 Mart 2012
- 57
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cvp yazdığın gibi tıkla yine alta in eklenti ekle bölümü var oraya da tıkla sonra sağda üstte resim ekle kısmı var ordan ekliyosun çok kolay yani yapamadığın bişey olursa yaz
teşekkür ettim ekledim ancak biraz fazla kaçırmışım:)
Eki Görüntüle 362734 sandaletlerEki Görüntüle 362735 pure 02
Eki Görüntüle 362734 sandaletlerEki Görüntüle 362735 pure 02
ne demek ya forumu uzun süredir takip ediyorum ancak üye değildim baktım kimse bişey yüklemiyo ben olaya el atayım dedim :) öncelikle sandaletleri bi arkadaşım istemişti o evde denedi rahat dedi derisi yumuşak ama tam parmak arası kısmına plastik koymuşlar o rahatsız edermi bilmiyorum. pure 02de çok ferah bi koku ben çok beğendim tam bahar yaz kokusu yani söylediğiniz parfümü kullanmadığım için yorum yapamıycam benziyor mu benzemiyor mu bilmiyorum tek kötü tarafı kalıcılık düşük geldi bana
ben de aldım kesinlikle öyle.. hiç rek wermedi.. pişmanım
kızlar avonun kırık saç uçlarını onaran serumu nasıl ve fiyatı ne kadar kullananlar yorum yapabilirmi?
kızlar yeni siparişlerim
Eki Görüntüle 363517 wilderness, treselle, little red dress bu ikisine bayıldım kesinlikle muhteşem , little black
Eki Görüntüle 363518 foot works ayak kremlerim hazır indirimdeyken panaromadan aldım birer tane diğerleri ise ince telli saçlar için losyon, temizleme köpüğü, tonik, arabian glow çok işlevli staylo, solitions göz çevresi için jel yine solitions titreşimli gözçevresi bakım ürünü
Eki Görüntüle 363519
Eki Görüntüle 363520 bunlar diğer aydan aldıklarım color trend rujlara bayıldım tek kelimeyle first date ve walentine bu ikisi muhteşem tam benlik çok doğal renk tonları
Eki Görüntüle 363516
şu şalı alan kimse yok mu bu arada cnm rujların renkleri harika. tam benlk :) ama kaatalogda çok daha farklı duruyorlar
güle güle kullan canım ürünlerini hepsi harika gözüküyoo:119:
henüz yok canım heralde kimse yüklemiyo. evet rujları bende çok sevdim çok doğal ve sürülüşleri de güzel diğer color trendler gibi sert değil katalogla alakası yok bu gelenlerin katalogdakilerin ikisi de sözde pembe tonlarda. aldıklarımın sadece biri pembe tonda o da gül kurusu gibi çok harika. öteki de nude tonlarda
şu şalı alan kimse yok mu bu arada cnm rujların renkleri harika. tam benlk :) ama kaatalogda çok daha farklı duruyorlar
kızlar avonun kırık saç uçlarını onaran serumu nasıl ve fiyatı ne kadar kullananlar yorum yapabilirmi?