AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$07032012185.jpg $07032012182.jpg $07032012185.jpg $07032012182.jpg $07032012185.jpg $07032012182.jpg

ne demek ya forumu uzun süredir takip ediyorum ancak üye değildim baktım kimse bişey yüklemiyo ben olaya el atayım dedim :) öncelikle sandaletleri bi arkadaşım istemişti o evde denedi rahat dedi derisi yumuşak ama tam parmak arası kısmına plastik koymuşlar o rahatsız edermi bilmiyorum. pure 02de çok ferah bi koku ben çok beğendim tam bahar yaz kokusu yani söylediğiniz parfümü kullanmadığım için yorum yapamıycam benziyor mu benzemiyor mu bilmiyorum tek kötü tarafı kalıcılık düşük geldi bana

ne demek ya forumu uzun süredir takip ediyorum ancak üye değildim baktım kimse bişey yüklemiyo ben olaya el atayım dedim :) öncelikle sandaletleri bi arkadaşım istemişti o evde denedi rahat dedi derisi yumuşak ama tam parmak arası kısmına plastik koymuşlar o rahatsız edermi bilmiyorum. pure 02de çok ferah bi koku ben çok beğendim tam bahar yaz kokusu yani söylediğiniz parfümü kullanmadığım için yorum yapamıycam benziyor mu benzemiyor mu bilmiyorum tek kötü tarafı kalıcılık düşük geldi bana

tamam canım sağol ya bende pureyi çok beğendim ama dediğin gibi kalıcılık sıfır. yani yarım saat sonra kokusu gidiyo çok hoş bi koku ama keşke kalıcı olsaymış :KK43:

kızlar avonun kırık saç uçlarını onaran serumu nasıl ve fiyatı ne kadar kullananlar yorum yapabilirmi?

kızlar yeni siparişlerim:KK16:
$DSC03057.jpg wilderness, treselle, little red dress bu ikisine bayıldım kesinlikle muhteşem , little black
$DSC03061.jpg foot works ayak kremlerim hazır indirimdeyken panaromadan aldım birer tane :KK16: diğerleri ise ince telli saçlar için losyon, temizleme köpüğü, tonik, arabian glow çok işlevli staylo, solitions göz çevresi için jel yine solitions titreşimli gözçevresi bakım ürünü
$DSC03065.jpg
$DSC03066.jpg bunlar diğer aydan aldıklarım color trend rujlara bayıldım tek kelimeyle first date ve walentine bu ikisi muhteşem tam benlik çok doğal renk tonları :KK16::KK16:
$DSC03070.jpg

Son düzenleme:
şu şalı alan kimse yok mu :KK43: bu arada cnm rujların renkleri harika. tam benlk :) ama kaatalogda çok daha farklı duruyorlar

kızlar yeni siparişlerim:KK16:
Eki Görüntüle 363517 wilderness, treselle, little red dress bu ikisine bayıldım kesinlikle muhteşem , little black
Eki Görüntüle 363518 foot works ayak kremlerim hazır indirimdeyken panaromadan aldım birer tane :KK16: diğerleri ise ince telli saçlar için losyon, temizleme köpüğü, tonik, arabian glow çok işlevli staylo, solitions göz çevresi için jel yine solitions titreşimli gözçevresi bakım ürünü
Eki Görüntüle 363519
Eki Görüntüle 363520 bunlar diğer aydan aldıklarım color trend rujlara bayıldım tek kelimeyle first date ve walentine bu ikisi muhteşem tam benlik çok doğal renk tonları :KK16::KK16:
Eki Görüntüle 363516

güle güle kullan canım ürünlerini hepsi harika gözüküyoo:nazar::119:

Kampanya 3 'te yer alan seyahat boyu (30'luk) parfümlerin üçü de çok güzel ve uygun fiyatlı. Kaçırmayın derim.

şu şalı alan kimse yok mu :KK43: bu arada cnm rujların renkleri harika. tam benlk :) ama kaatalogda çok daha farklı duruyorlar

henüz yok canım heralde kimse yüklemiyo. evet rujları bende çok sevdim çok doğal ve sürülüşleri de güzel diğer color trendler gibi sert değil katalogla alakası yok bu gelenlerin katalogdakilerin ikisi de sözde pembe tonlarda. aldıklarımın sadece biri pembe tonda o da gül kurusu gibi çok harika. öteki de nude tonlarda:KK16::KK16:

henüz yok canım heralde kimse yüklemiyo. evet rujları bende çok sevdim çok doğal ve sürülüşleri de güzel diğer color trendler gibi sert değil katalogla alakası yok bu gelenlerin katalogdakilerin ikisi de sözde pembe tonlarda. aldıklarımın sadece biri pembe tonda o da gül kurusu gibi çok harika. öteki de nude tonlarda:KK16::KK16:

gül kurusu gibi dediğin hangisi canım ismini yazar mısın

kızlar avonun kırık saç uçlarını onaran serumu nasıl ve fiyatı ne kadar kullananlar yorum yapabilirmi?

Canım ben daha önce kullandım pek bi şey anlamadım.Biraz parlaklık veriyor kolay taranıyor ama kırıklarımı onarmadı elektriklenmede değişmedi :KK14::26:Başka markalarda da durum değişmedi..Duyun beni yetkililer ümitlendirip(cilve yapıp kaçan kızlar gibi) bizi hayal kırıklığına uğratıyorsunuz bazı ürünlerde halbuki sevinçle alıyoruz kadınların kalbini kırmayın :KK52:

X