AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Prensesperi bunlar henüz çıkmamış ürünler..Yabancı ülkelerde mevcıt..İngiltere de mesela..Yeni bir seri yakında bize de gelir!:KK14:Rujlar biraz silik geldi bana bilemiyorumm..Cherry cordial hakkında yorum litfen..Dilimde tüy bitti...:KK3:

teşekkürler canım :KK16::KK16: hangi ruju soruyorsun sen?bu ay satışa çıkan şu dışı partlatıcılıyı mı?isimlerine de baktım göremedim :44:

Kızlar ben avona yeni üye oldum ama bana bir mesaj geldi sadece temsilci numarası şifre yok. Bu şekilde benim ne yapmam gerekiyor? Beni üye yapan bayanı aradım zaten başlıbaşına saçmalıyor. Neymiş 85tlnin altında sipariş verilmiyormuş cahil bi insan olsak yicez. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor şifre için yada bu şekilde mi veriliyor ilk sipariş yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Kızlar ben avona yeni üye oldum ama bana bir mesaj geldi sadece temsilci numarası şifre yok. Bu şekilde benim ne yapmam gerekiyor? Beni üye yapan bayanı aradım zaten başlıbaşına saçmalıyor. Neymiş 85tlnin altında sipariş verilmiyormuş cahil bi insan olsak yicez. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor şifre için yada bu şekilde mi veriliyor ilk sipariş yardımcı olursanız çok makbule geçer.

avon sitesine girip, temsilci girişi yapın. temsilci numaranızı yazın altta henüz şifrem yok yazan yerde yeni şifre butonu var ona tıklayın, sanırım telefonunuza şifreniz mesaj olarak gelicek

avon sitesine girip, temsilci girişi yapın. temsilci numaranızı yazın altta henüz şifrem yok yazan yerde yeni şifre butonu var ona tıklayın, sanırım telefonunuza şifreniz mesaj olarak gelicek

Teşekkür ederim geldi :) Peki şu an kampanya 2 demiyiz 3. ne zaman başlıyor?

kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:) $images.jpg $imagesCA16X2VN.jpg

teşekkür ederim cevap için:KK16:
ama keşke her ay verseler ben zaten hediyeler için yapıyorum yoksa bişey kazanmıyorum. 4 ay bitince tekrar mı üye olsam ne:KK52:

ben 13. kampanyada üye oldum. bitti 4 kampanyam. sadece 1. hediyeyi kazanamadım. diğer 3ünü kazandım.ama bende 1.kampanya 145tl 2.kampanya 165tl 3.kampanya 180tl 4.kampanya 200dü. şimdi 2,3,4ü 200 yapmışlar. ben kazanamazdım çünkü bu limitleri bile zar zor yaptım.

kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)Eki Görüntüle 353792 Eki Görüntüle 353793

allık her zaman kullanmıyorsan o kadar paraya yazık bence.
top allığın seveni çok.

kızlar koltuk altı rolonlarında güzel kokan ve kalıcı olan hangisi hem bayanda hem erkekte

kızlar koltuk altı rolonlarında güzel kokan ve kalıcı olan hangisi hem bayanda hem erkekte

little black, for away,perceve bence kalıcıdır ama sevmem kokularını ben. pur blanca ve celebre istedim ben ikisi de güzel ama hiç kullanmadım rolonlarını. erkekte de true force süper urban edge güzel. blue de iyi . full speed i severim de bu rolon olunca zaten ekşimsi bi koku rolonda tavsiye emem :KK70: ama en güzeli truee

Son düzenleme:
kızlar indirim broşüründen jillian dempsey profesyonel gözkalemi sipariş ettim. siyah diye istemiştim ama teal black yazıyor sanırım koyu yeşil:KK50: kullanan bilen var mı bu kalemi??

Prensesperi trendcolor farı soruyorum cherry cordial üçlü far?Tonu nasıl aynı kitapçıktaki gibi mi?Bakın yeni serilerin biri bize de geldi diğerlerini bekliyoruz..SHİNE ATTRACT RUJ SERİSİ

di-1FZI.jpg

Shine attract ruj Guava

di-KKXE0Y3P.jpg

Happy pink

di-I0KE.jpg

Natural glow

:KK52::KK52::KK53::KK54:

Son düzenleme:
kızlar indirim broşüründen jillian dempsey profesyonel gözkalemi sipariş ettim. siyah diye istemiştim ama teal black yazıyor sanırım koyu yeşil:KK50: kullanan bilen var mı bu kalemi??

yaa bend 3 tane sipariş ettm ondn black fln yazıo die yeşil olduu kanaatne nerdn werdn cnm ? şimdi tkrr katologa baktm sıyah gbı goruorm ben yeşilse iade etmem gerekr..

bende rollonlardan alıyorum ama bidaha almıycam çok çabuk bitiyo içinde çok az var marketlerdekiler dahah çok ve daha güzel rexsona, fa gibi

yaa bend 3 tane sipariş ettm ondn black fln yazıo die yeşil olduu kanaatne nerdn werdn cnm ? şimdi tkrr katologa baktm sıyah gbı goruorm ben yeşilse iade etmem gerekr..

canım black teal yazıyor. bende black görünce direkt sipariş verdim ama teal koyu mavi yeşil arası bir renkmiş. yani black teal de çok koyu yeşil gibi bir renk olur sanırım.

Prensesperi trendcolor farı soruyorum cherry cordial üçlü far?Tonu nasıl aynı kitapçıktaki gibi mi?Bakın yeni serilerin biri bize de geldi diğerlerini bekliyoruz..SHİNE ATTRACT RUJ SERİSİ

kendi adıma cevap vereyim ben bilmiyorum canım bunu :KK17:

X