AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)Eki Görüntüle 353792 Eki Görüntüle 353793

Bu Allığı Almanızı Tavsiye Etmem..
Beyaz Tenli Olmama Rağmen, Hiç Renk Vermiyor..
Bunun Yerine Bronz Alın.. O Güzel.. :KK34:

Son düzenleme:
kızlar indirim broşüründen jillian dempsey profesyonel gözkalemi sipariş ettim. siyah diye istemiştim ama teal black yazıyor sanırım koyu yeşil:KK50: kullanan bilen var mı bu kalemi??

evet canım bende sipariş edecektim geçen aylarda az kalsın köşeden döndüm sağolsun buradaki arkadaşlar uyardı beni çok çok koyu yeşil bi renk siyahla alakası bile yok:KK30:

kızlar pırıltılı allıgı kullanan var mı ya da şöyle sorıyım ya bunu alcam ya da the balmın hot mamasını hangisini tavsiye edersiniz tabi bi de the balmın fiyatı diğerinin 2 katı bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)Eki Görüntüle 353792 Eki Görüntüle 353793

Bence al ve topları ezip kolonya veya parfümle karıştır. Sabaha kuruyorlar ve inan renkleri çokk güzel oluyor. Bende buradaki herkes gibi renk vermemesinden şikayetçiydim ama deneyince gördüm ki böyle çok hoş oluyor:KK12:

Bence al ve topları ezip kolonya veya parfümle karıştır. Sabaha kuruyorlar ve inan renkleri çokk güzel oluyor. Bende buradaki herkes gibi renk vermemesinden şikayetçiydim ama deneyince gördüm ki böyle çok hoş oluyor:KK12:

kolonya ve parfüm cilde zarar vermez mi ? :26: suyla denesek :KK53:

kolonya ve parfüm cilde zarar vermez mi ? :26: suyla denesek :KK53:

Beğenmediğim allıkları sürekli karıştırıp preslediğim için biliyorum, suyla yapınca geç kuruyor ve hemen dağılabiliyor:KK50:
Parfüm veya kolonya yan tercih, aslında çoğu kişi bunu alkolle yapıyor..

kızlar bu color trendin bikini kodlu ruju wardı neden yokki şimdi:KK43: çok sewdiğim bir renkti.. başka seriden bu renge yakın war mı bilen war mı yaaa..

Satan arkidaşlar cherry cordial üçlü farı biliyorsunuz bendeki colortrend farların hepsinin arkasında made in china yazıyor o da mı öyle?Merak ettim?:26: Diğer üçlü farlardan bilirsiniz hazelnut o seride ..yapım yeri..

Oriflame Kozmetik'in göz farlarından ,benim kullandıklarımdan örnekler... $22734_2.png Giordani gold serisinden bir far

$18346_2.png 5 li far,sıcak renkler... $2512_2.png 4lü far,lüks seriden,renkleri çok hoş...

hani kızlar artık resim eklemiyo kimse? gelen ürünleri resimleyelim daha iyi oluyo o şekilde benimkiler gelsin çekip koyucam hemen:KK16::KK16:

hani kızlar artık resim eklemiyo kimse? gelen ürünleri resimleyelim daha iyi oluyo o şekilde benimkiler gelsin çekip koyucam hemen:KK16::KK16:

katılıyorum size kesinlikle özellikle rujları ve duruşlarını paylaşırsanız seviniriz yani rsimli anlatım diyor hiç resim yok...

katılıyorum size kesinlikle özellikle rujları ve duruşlarını paylaşırsanız seviniriz yani rsimli anlatım diyor hiç resim yok...

aynen kimse eklemiyo resim durgunlaştı bayağı. üstelik burası bilgi paylaşımı soru paylaşımı alanı da değil diğer topikte sorulması gerekenler burda soruluyo çoğu zaman.

kızlar nasıl fotoğraf ekleyebilirim yardımcı olursanız foto koycam

canım cvp yazdığın gibi tıkla yine alta in eklenti ekle bölümü var oraya da tıkla sonra sağda üstte resim ekle kısmı var ordan ekliyosun çok kolay yani yapamadığın bişey olursa yaz

Son düzenleme:
X