AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

güle güle kullan canım ürünlerini:) acaba o el kremide pırıltılı mı bende almayı düşünüyorumda ondan ona göre alayım :)

evet cnm pırıltılı.. ben de yılbaşı kataloğundan almıştım sürünce hafif pırıltı veriyor.. ben çok beğendim. tavsiye ederim:))

avondan günlük kullanım için parfüm alıcam
esmerim. hafif kokulardan hoşlanıyorum
kalıcı olması önemli değil hatta mümkünse çok kalıcı olmasın :KK1:
önerileriniz var mı arkadaşlar :26:

canım sorularını diğer temsilci olmak isteyenlerin paylaşım alanına yazarsan daha çabuk cvp alırsın burası sadece resim bölümü. zaten sorulara da pek kişi cvp vermiyo bu tarafta:KK16:

arkadaşlar moisture seduction rujların bu ay yeni giren renklerinden alan var mı?
özellikle gold glitz, rose star ve shimmering violet rengini merak ediyorum ama testerları yok katalogtada renklere tam güvenemedim almış olanınız varsa ve yorumlarsa veya resim eklerse çok makbule geçer.:)

bir sürü fotograf çektim ama flastan mıdır nedir bir türlü net bir foto yakalayamadım.yine de en iyi 3 taneyi koyayım azda olsa fikir olur :KK34:

k3 de olan 2 renkli allık

Eklentiler

• $160220121473.jpg
    $160220121473.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $160220121475.jpg
    $160220121475.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $160220121477.jpg
    $160220121477.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 48
bir sürü fotograf çektim ama flastan mıdır nedir bir türlü net bir foto yakalayamadım.yine de en iyi 3 taneyi koyayım azda olsa fikir olur :KK34:

k3 de olan 2 renkli allık

bu allık yeni değil baya eskiden almıstım ben avondan yeniden cıkarmıslar 3 senedir kullanıyorum hala bitmedi baya pırıltılı simli ama begeniyorum ben güzel

di-KTKR.jpg

di-N0OG.jpg

Colortrend in cherry cordial isimli farını almayı düşünüyorum..Hangisine yakın tonu üstteki resim mi alttaki mi?Bilgilerinizi istirham ediyorum..:KK12:Elinde mevcıt olan eline sürüp gösterte bilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar avonun reklamlarda yeni bir kataloğunu gördüm Reese Witherspoon un oynadığı yeni bir ruj serisi çıkmış..Shine attracht lipstick oluyor bu serinin adı..Ama sayfasında görünmüyor neden?Çok yeni galiba..:44:Sabırsızlıkla bekliyoruz..Resimdeki bayan bıyıklarını tam alsaymış ve tırnaklarına bakım yapsaymış daha iyi olurmuşşş..Olsun zahmet edip koymuş yine de teşekkür ederiz nankörlük yapmıyalım..

di-UVCB06Q9.jpg

üstteki Copper Connection,alttaki Guava

di-5HBZ.jpg

Rose Bouquet, Happy Pink

di-2LB7.jpg

Cherry Pie, Passionate Red

Diğer yeni Ürünler:

Avon Smoke and Mirrors collection

di-KLTU.jpg

di-KE4V.jpg

avon smoke and mirrors

di-9LJ1WNXT.jpg

Avon smoke and mirrors 2

di-YCNC.jpg

di-SM9W.jpg

Nude and Infused, Apricot Mystery ve Purple Hazed...

di-TU0NZ36C.jpg

di-DO5E.jpg

di-9NGT.jpg

di-CPMVXD4J.jpg

di-RCQG.jpg

di-6CDW.jpg

Gıcığım herkeşe her şeye....Uğraşıp dururum böyle vakit geçiririm..:KK54:Elime ne geçer ...hiçbir şey.

Son düzenleme:
cnm bu panaromada var. ama rengi burdaki gibi parlak ve canlı değil netten bakarsan görürsün ayrıca jel olduğu için bi sürüşte ucu kapanıyo eriyor açmaya kalkınca hemen bitiyor jel kısmı kırılıyr eriyor dolayısıyla 1 haftada bitiyor :KK43:

kızlar, avondan ilk siparişimi verdim hediye olarak rimelim geldi fakat bu hediye olayı sadece 4 ay mı olacak. 4 ay sonra hediye göndermeyecekmi avon panoramadakiler dışında

Prensesperi bunlar henüz çıkmamış ürünler..Yabancı ülkelerde mevcıt..İngiltere de mesela..Yeni bir seri yakında bize de gelir!:KK14:Rujlar biraz silik geldi bana bilemiyorumm..Cherry cordial hakkında yorum litfen..Dilimde tüy bitti...:KK3:

X