AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Benimde son k4 siparişimde gelen ürünlerim saatler siparişti bu yüzden kutusundan çıkarmadan çektim diğer ürünleri kendime aldım.

Rujlar soldan sağa sırasıyla mineralli ruj Rosy Brown Moisture Seduction ruj Rose Ribbons, Lilac Shimmer ve Nude Perfection göz kalemide k4'te satışa sunulan 24k göz kalemi Golden Brown

canım 24K kalem nasıl ışıltısı bellimi?

Çok fazla ışıltılı değil hafif ama sürünce belli oluyor nasıl diyeyim buğulu ve ışıltılı duruyor kahverengisi böyle güzelse eminim siyahı dahada güzeldir belki siyah renkte ışıltılar daha hoş durur.

Earthen rose rengi allık.

Sormuştum kullanan var mı diye ama cevap gelmemişti gözümü karartıp sipariş ettim ilk gördüğümde hayalkırıklığına uğradım.Resmen kullandığım pudranın 2 ton koyusu gibi duruyordu kutusunda.Ama yüzüme sürünce bayıldım.Beyaz tenliyim ve çok doğal hoş durdu.Eşim bile fark etti.Artık allığımı buldum diyebilirm.

Yeni çıkan İkili allık bileğime sürüp çektim ama fotolarda belli olmadığı için yüklemedim.
Çok hoş bir parlaklık veriyor.Benim bu renk allığım olduğu için anneme hediye edicem malum anneler günü yakın.

Soft plum allık.Tatlı pembe bir rengi var.Hafif pembelik sevenlere göre.Kesinlikle Heidi nin yanakları gibi çok koyu pembe olmuyor.Doğal duruyor uygulaması kolay ve hafif prıltılar var. Çok beğendim.

Pırıltılı göz kalemleri.Soldan sağa.
Black ice
Sugar Plum
Smokey Diamonds

üçüne de bayıldım sugar dan endişeliydim ama göz rengim yeşil ve bana tam gitti.ablam hepsinden 2 şer tane daha sipariş etti(indirimde diye)
Ben de mi stoklasam ne yapsam.

Ayrıca Black İce yi istediğiniz kadar bol sürün hiç akmıyor ve çok kalıcı

Çok hoş bir rimel. kirpik sayısı az olanlar için ideal.Benim kirpiklerim takma gibi durdu çok etkili yani

Bu arada allık fırçası da harika

bu ay katalogta klasik altın kaplama erkek saati diyor.daha önceki kataloglarda çıktı mı?alan var mı?nasıl duruyor yani çok mu sarı onu merak ediyorum..

kızlar bunlarda benim yeni cicilerim hepsini çook sevdim numune rujlarıda kendim kullanıyorum.. :)
bu arada krem renkli ikili yeşil farda eski avonlardan 25 sene öncesinin kayınvalidem verdi renkleri çok doğal duruyor..[/QUOTE]

Eklentiler

• $Fotoğraf0324.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0322.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $Fotoğraf0326.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 86
bunlarda en yeni cicilerim bugün geldiler

Eklentiler

• $Fotoğraf0328.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 97
kızlar bunlarda benim yeni cicilerim hepsini çook sevdim numune rujlarıda kendim kullanıyorum.. :)
bu arada krem renkli ikili yeşil farda eski avonlardan 25 sene öncesinin kayınvalidem verdi renkleri çok doğal duruyor..
[/QUOTE]
canımcım sana sorularım var cevaplarsan sevinirim
şu ikili alllık ve nasıl rengini tam veriyormu ?bide pata krem sanırım fondoten gibi olan o nasıl memnunmusun sendeki hangi rengi?

bunlarda en yeni cicilerim bugün geldiler

ayrıca soldaki farın renkli simlimi kullandınmı sürümü kolaymı? teşekkür ediyorum şimdiden

canımcım sana sorularım var cevaplarsan sevinirim

şu ikili alllık ve nasıl rengini tam veriyormu ?bide pata krem sanırım fondoten gibi olan o nasıl memnunmusun sendeki hangi rengi?

ayrıca soldaki farın renkli simlimi kullandınmı sürümü kolaymı? teşekkür ediyorum şimdiden

tatlım öncelikle allık çok transparan bi allık koyu renklerden hoşlanıyorsan kesinlikle sana göre değil patakremimden çook memnunum bendeki tonu shell ikinci olarakta soldaki 24k far yoğun değil ama simli sürümüde rahat ben memnunum.. rica ederim..

Son düzenleme:
selam kızlar ben uzun zamandır siteyi çok beğenerek takip ediyorum kısa bir zaman önce üye oldum ve bugün aldığım birkaç avon ürünün paylaşmaya karar verdimaslında hepsi yeni katalogdan değil ama belki fikir olur diye paylaşmak istedim:)
dörtlü far:smokey eyes
anew kapatıcı:fair
açılıp kapanabilen göz kalemi:sugar plum
iki taraflı göz kalemi bir tarafı pembe diğer tarafı beyaz olan sugar plum,diğeri twice the spice
glaweazer parlatıcıink radiance:)şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere

Eklentiler

• $Fotoğraf0668.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $Fotoğraf0650.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0651.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $Fotoğraf0652.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $Fotoğraf0655.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0656.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf0658.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf0659.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $Fotoğraf0660.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf0662.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0666.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0645.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
bunlar da benim elimdeki ürünlerin bir kısmı

Maskaralarım

Dudak parlatıcılarım ve perceive ruletim, sondakine bayılıyorum, çikolata tadındaaa

Shimmer Krem göz farım, yalnız bundan hiç memnun değilim, krem göz farı asla almam bir daha.

Clearskin ürünlerim, kapatıcı stikten memnunum, sivilceleri doğal bir şekilde kapatıyor acil durumlarda.

Hızlı Oje Kurutucum, olmazsa olmaz bir ürün benim için, harika birşey kesinlikle.

canım bu anew dudaktaki inci çizgiler için olanmı oysa nasıl memnunmusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…