canım 24K kalem nasıl ışıltısı bellimi?
Eki Görüntüle 182209
Earthen rose rengi allık.
Sormuştum kullanan var mı diye ama cevap gelmemişti gözümü karartıp sipariş ettim ilk gördüğümde hayalkırıklığına uğradım.Resmen kullandığım pudranın 2 ton koyusu gibi duruyordu kutusunda.Ama yüzüme sürünce bayıldım.Beyaz tenliyim ve çok doğal hoş durdu.Eşim bile fark etti.Artık allığımı buldum diyebilirm.
[/QUOTE]kızlar bunlarda benim yeni cicilerim hepsini çook sevdim numune rujlarıda kendim kullanıyorum.. :)
bu arada krem renkli ikili yeşil farda eski avonlardan 25 sene öncesinin kayınvalidem verdi renkleri çok doğal duruyor..
bunlarda en yeni cicilerim bugün geldiler
canımcım sana sorularım var cevaplarsan sevinirim
şu ikili alllık ve nasıl rengini tam veriyormu ?bide pata krem sanırım fondoten gibi olan o nasıl memnunmusun sendeki hangi rengi?
ayrıca soldaki farın renkli simlimi kullandınmı sürümü kolaymı? teşekkür ediyorum şimdiden
selam kızlar ben uzun zamandır siteyi çok beğenerek takip ediyorum kısa bir zaman önce üye oldum ve bugün aldığım birkaç avon ürünün paylaşmaya karar verdimaslında hepsi yeni katalogdan değil ama belki fikir olur diye paylaşmak istedim:)
dörtlü far:smokey eyes
anew kapatıcı:fair
açılıp kapanabilen göz kalemi:sugar plum
iki taraflı göz kalemi bir tarafı pembe diğer tarafı beyaz olan sugar plum,diğeri twice the spice
glaweazer parlatıcıink radiance:)şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere