MOİSTURE SEDUCTİON RUJLARIN DUDAKTAKİ GERÇEK HALLERİ DUAK RENGİ DE ETKİLİ TABİ AMA KATALOGTAKİNDEN FARKLI DURUYORLAR
http://variolavera.com/en/2011/02/02/avon-moisture-seduction-lipstick-reviewswatches/
MOİSTURE SEDUCTİON RUJLARIN DUDAKTAKİ GERÇEK HALLERİ DUAK RENGİ DE ETKİLİ TABİ AMA KATALOGTAKİNDEN FARKLI DURUYORLAR
Variola Vera | Variola Vera
rujların swatchlarını yapar mısın bi bilgimiz olsun renklerini görelim
Hangisini parfüm sanıp soruyolar canım ?
Saç bakım spreyinimi? Şampuanımı?
Ya şu allıktan kullanan yok mu bi de şu pırıltılı göz farının black icesi nasıl duruyor
Spreyi canım.Eşim bile saçımı koklayıp duruyor
Spreyi canım.Eşim bile saçımı koklayıp duruyor
Senin saçlarında yağlanma yapıyor mu sprey ya da şampuan canım? Yani yağlanma derken bir süre sonra tabi yağlanıyor da erken yağlanma oluyor mu saçlarında?
Senin saçlarında yağlanma yapıyor mu sprey ya da şampuan canım? Yani yağlanma derken bir süre sonra tabi yağlanıyor da erken yağlanma oluyor mu saçlarında?
hangi allıktan belki yardmcı olabilrm
Canım bnde fark ettim olayı şampuanı ve spreyi aynı zamanda kullanmaya başladım biraz daha erken yağlanıyor gibi . Hatta alan müşterilerimede sordum onlarda aynı şeyi söyledi :87:
ben çok koyu renkleri sevmiyorum ama bazı nude tonlarıda hiç yokmuş gibi renk vermiyor en azından biraz renk olmalı acaba bu yoğunmu diye merak etmiştim bir denesemmi acaba yada şu yeni çıkan glazewear rujlardanmı alsam bilmiyorum:44: