AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Ya şu allıktan kullanan yok mu bi de şu pırıltılı göz farının black icesi nasıl duruyor

kızlar vizelerim vardı rujların resimlerini tek tek çekip paylaşcam kusura bakmayın

Spreyi canım.Eşim bile saçımı koklayıp duruyor

Senin saçlarında yağlanma yapıyor mu sprey ya da şampuan canım? Yani yağlanma derken bir süre sonra tabi yağlanıyor da erken yağlanma oluyor mu saçlarında?

Senin saçlarında yağlanma yapıyor mu sprey ya da şampuan canım? Yani yağlanma derken bir süre sonra tabi yağlanıyor da erken yağlanma oluyor mu saçlarında?

lapis arkadaşa sormuşsunuz galiba ama şahsen benimkini bu ürün hiç yağlandırmıyor hafif bile kalıyor ben birazda diğer kullandığım balmlarla karışık kullanıyorum sırf kokusu için yani orta hafif bir ürün asla yağlandırmıyor yalnız benim saçlarım uzun ve röfleli belki o yüzden hafif kalıyordur..

naturels in kuru yıpranmış saçlar için 3lü serisini pek beğenmedim saçları çok ağırlaştırıyor sadece balmını evde günlük olarak kullanıyorum..

Canım benim saçlarım da uzun hem de kuru. Uçlarına sürüyorum yağlandırma yapmadı hiç

Canım bnde fark ettim olayı şampuanı ve spreyi aynı zamanda kullanmaya başladım biraz daha erken yağlanıyor gibi . Hatta alan müşterilerimede sordum onlarda aynı şeyi söyledi :87:

Canım bnde fark ettim olayı şampuanı ve spreyi aynı zamanda kullanmaya başladım biraz daha erken yağlanıyor gibi . Hatta alan müşterilerimede sordum onlarda aynı şeyi söyledi :87:

Aynen ben de naturals in şampuanı ve o serumu kullanıyorum saçlarım yağ içinde kaldı. Hayır zaten yağlı benim saçlarım, iyice yağlanıyo şimdi

arkadaşlar çok fazla sohbet uzamış lütfen ürün hakkında konuşmaları diğer avon başlığımızda yapalım fotoğrflar çok geride kalmış ok canlarım benim

yok canım yinede belli oluyor hiç yok gibi gözükmüyor sen bi dene derim bence harika bir renk bende sevmiyorum koyu renk rujları denemeni tavsiye ederim.

yok canım yinede belli oluyor dedim ya ben severek kullanıyorum sana da tavsiye ederim dene bi sende memnun kalacaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…