AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$SDC13461.jpg $SDC13454.jpg $SDC13461.jpg $SDC13454.jpg

Fotografları hiç güzel çekemedim.

Rujuda hiç güzel süremedim ama artık rengi konusunda sizlere ufakda olsa bir fikir verir umarım :KK43:

Bunlarda benim bu ay aldıklarım kızlar...:KK16:
Selülitli bölgeler için 3 bilyalı masaj başlıklı losyon ve hediyesi göğüs bölgesi için toparlayıcı jel..

9456.jpg

9465.jpg

madalyon kolyemm bayıldımm..:KK69:

9379.jpg

Son düzenleme:
ruj hediyesi olan takı seti ve kol saati

parfümlerim sol baştan eternal magic(içlerinde en sevdiğim) treselle,perceive ve perceive vucut spreyi(kokusunu yogunlaştırıyor seviyorum spreyinide)

yeni aldıgım yüz ve tüm vucut kremlerim.ikisinden de çok memnun kaldım

rujlarım ve kalemim

sol baştan kalıcı göz kalemi starry night blue (gerçekten kalıcı
kalıcı ruj eternal flame(en az 4-5 saat çıkmıyor)
colourtrend amethst (üzerine parlatıcı sürmeden kullanıldıgında yok gibi oluyor)
hangi grupta bilmiyorum ama frostiest mauve

sol baştan county rose
colourtrend dazzling pout
yeni ruj fuchsia fever

kalıcı ruj eternal flame ve starry night blue göz kalemi

sol baştan colourtrend amethst,frostiest mauve,county rose,colourtrend dazzling pout

süper shock maskara(bu dışı dantelli gibi olanı sevmedim.diğer sade olan shock daha güzel)

super extend maskara (güzel bir maskara kalıcı.sildikten sonra bile çıkmıyor diyebilirim)

geçen aylarda satışta olan leopar desenli saat

Son düzenleme:
ruj hediyesi olan takı seti ve kol saati

parfümlerim sol baştan eternal magic(içlerinde en sevdiğim) treselle,perceive ve perceive vucut spreyi(kokusunu yogunlaştırıyor seviyorum spreyinide)

yeni aldıgım yüz ve tüm vucut kremlerim.ikisinden de çok memnun kaldım

ayyyyyyyy bu saat bu kadar guzelmıydı ya hıc ısteyen olmamısdı almamısdımdaharıkaymıs:KK16:

kızlar aranıza yeni katıldım sorularım olacak

ilkşah :eek: parfümün kokusunu tarif edebilirmisin mesela ben simply because'u begenirim o trazda mı ?

raziye06: anew kremlerin resmini çekebilirmisin kıvamını merak ettim ve ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim

raziye resimlere baktım da antiaging ler var yanlış anlaşılmasın güneş kreminden bahsediyorum yapsısı flan yağlı değildir inşallah

kızlar neden buraya yorum yapıyorsunuz ya kaç defa söylendi buraya yorum yapılmıcaK die halen devam,bide alıntı ile cevaplıyorsunuz yüklenen resimleri kocaman sayfa aynen çıkıyoo yapmayın lütfen..

süper shock maskara(bu dışı dantelli gibi olanı sevmedim.diğer sade olan shock daha güzel)

super extend maskara (güzel bir maskara kalıcı.sildikten sonra bile çıkmıyor diyebilirim)

geçen aylarda satışta olan leopar desenli saat

Sizinde saatiniz su kaçırdı mı?

bunlarda benim son kampanyadan aldıklarım.babam için yaşlanma karşıtı krem aldım umarım memnun kalır ayrıca tarağın tekini de anneme aldım:nazar:percieve erkek arkadaşım bayılıyo bu kokuya:KK17:
$Resim 318.jpg

yükleyicim çalışmadığı için bu resmi netten aldım aldığım tirana çantanın görüntüsü böyle kenar detayları ile daha net görünüyor ve renkte tam olarak bu..
Eki Görüntüle 180417

Son düzenleme:
X