AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

french takımının beyazı çok kötü :84: ama genel olarak ojelerinden memnunum :nazar:

bu cüzdanı iyi almışım uzun bir süre daha kullanırım

saç spreyinin kokusu çok hoşuma gidiyor tarçın gibi kokuyor el kremi güzel soyulan maskesine aşığım stok yaptım çoktan inş. bu ürünü hiç kaldırmazlar :KK16: elektiriklenen saçlar için yapılmış üründe idare eder allık iyi fondaten ehh işte ama o 3 lü far hayatımda gördüğüm en kötü far verdiğim paraya acıyorum çünkü hiç renk vermiyor :KK43:

bu parfüme bayıldım tam istediğim koku biraz pahalı benim için ama olsun :KK1:

bunların hepsini seviyorum :KK64:

avon şampuanlarından almak istiyorum.. kru ve yıpranmış saçlarım var ama iyi gelirmi gelmez mi cok merak ediyorum. kullanıp memnun kalan oldumu acaba?

avon şampuanlarından almak istiyorum.. kru ve yıpranmış saçlarım var ama iyi gelirmi gelmez mi cok merak ediyorum. kullanıp memnun kalan oldumu acaba?

Benim de saçlarım çok kuru ve dalgalı olduğu için çabuk yıpranıyor.Ben memnun kaldım.Ayrıca kokuları da kalıcı.Ben de saç kremini merak ediyorum, bu kampanyada deneyeceğim bakalım.

$DSC02875.JPG $DSC02876.JPG $DSC02880.JPG $DSC02878.JPG $DSC02877.JPG Farkettim de ne kadar çok avonun ürünlerini kullanıyorum.Ayrıca beyaz zambak duş jelim var onu çekmeyi unutmuşum :KK9: Hepsinden de memnunun özellikle soft musk ürünlerine aşığım :KK69:

Son düzenleme:
percıve seviyorum ve çok satıyorum eternal magic pek sevmedim göz makyaj temizleyicisi gözlerimde yanma yaptı

göz makyaj temizleme sütlü olan bendede yanma yaptı..makyajımı temizledikten sonra yıkıyordum..bir daha kullanmadım...
yakşalık 7-8 yıl öncesinde 2 yıllık bir avonj temsilciliğim oldu neredeyse bütün ürünlerini kullandım diyebilirim... tek tavsiyem ürünü aldıktan sonra altındaki üretim tarihine bakmanızdır..ben müşterilerime asla böyle birşey yaşatmadım ama bana yaşattılar çoğu temsilciler uyanıklık yapıp elindeki kalan ürünleri vermeye çalışıyorlar..en azından ben buna şahit oldum...yeni üretim tarihli olmalaırına dikkat edin...

kızlar yeni katalogdan ürünleri gelen oldu mu??

Paylaşırsanız sevinirim

benim siparişim ulaştı bugün, hemen çektim :KK52:

Moisture Seduction - Red Kiss Rujum ve Colortrend - Start up pink dudak parlatıcım

AvkXBl.jpg

Sweet Twist - Chocolate Cream göz farım ve Super Curlacious maskaram(ytgp hediyesi :KK51:)

g1wc4l.jpg

Anew Platinum 55+ set

66T3Yl.jpg

Pur Blanca - Little Black Dress :KK69: - Soft Musk

AdB1bl.jpg

Little Black Dress'in hediye kolye seti

TQKlyl.jpg

Clearskin Termal Maske

M3DKOl.jpg

El kremleri

xQrhDl.jpg

Sparkling Oval Takı Seti - gerçekten beklediğimden çok güzel çıktı...

z4GY0l.jpg

$DSC02892.JPG $DSC02893.JPG $DSC02894.JPG Kızlar bide bunlar vardı.Şu colortrend ruj-siyah kalemsi şeyinden hiç memnun değilim kesinlikle tavsiye etmiyorum.Avonun diğer şu iki kalemine ise hastayım.Özellikle kahverengi tonuna :KK23::KK23:

Sweet Twist - Chocolate Cream göz farı NASIL BİŞEY KIZLAR PANAROMADA OLAN.:KK61:
Şu color trendin kremsi farları gibi kötümü :KK1:

X