Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 332002
Ohh be siparişlerim sonunda geldi :)
Ürünlerde bir sorun yok gibi görünüyor şimdi bunları sahiplerine iletme vaktidir...
Sırada k2 siparişleri var
Eki Görüntüle 332002
Ürünlerde bir sorun yok gibi görünüyor şimdi bunları sahiplerine iletme vaktidir...
Eki Görüntüle 332002
kızlar avonun boyaları nasıl hiç kullanan var mı?
Arkadasım içindi o fondöten, çok beğendi :)güle güle kullan canımfondöten nasıl kullandınmı
Arkadasım içindi o fondöten, çok beğendi :)
>>>
special35
saliha27
Nuurrr
Tesekkürler kızlar :)
Tesekkür ederim canım sende fondöteni alırsan güle güle kullangüle güle kullan canım,bende diğer topikte fondoteni sormuştum nasıl diye o zaman k2 den alabilirim pudrasıda güzel çünkü:)
Eki Görüntüle 332002
Tesekkür ederim canım sende fondöteni alırsan güle güle kullan
Lavinia en üstteki ruj peach silk kahvemsi mi koyu turuncu mu? Sarımsı mı bize detaylı bilgi verir misin?Litfen almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler...
Danalar girmiş bostana....Kov bostancı danayı...Yemesin lahanayı....
Tesekkür ederimmmgüle güle kullan canım ürünlerini:119:
canım ben öle tanım yapamam pek bilemıyorum da cok hoş hafıf kalıcı ben bayılıyorum tomorrovu kımse bılmıyormu kızlarr
kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım