Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 332002
Ohh be siparişlerim sonunda geldi :)
Ürünlerde bir sorun yok gibi görünüyor şimdi bunları sahiplerine iletme vaktidir...
Sırada k2 siparişleri var![]()
Eki Görüntüle 332002
Ürünlerde bir sorun yok gibi görünüyor şimdi bunları sahiplerine iletme vaktidir...
Eki Görüntüle 332002
kızlar avonun boyaları nasıl hiç kullanan var mı?
Arkadasım içindi o fondöten, çok beğendi :)güle güle kullan canımfondöten nasıl kullandınmı
Arkadasım içindi o fondöten, çok beğendi :)
>>>
special35
saliha27
Nuurrr
Tesekkürler kızlar :)
Tesekkür ederim canımgüle güle kullan canım,bende diğer topikte fondoteni sormuştum nasıl diye o zaman k2 den alabilirim pudrasıda güzel çünkü:)
Eki Görüntüle 332002
Tesekkür ederim canımsende fondöteni alırsan güle güle kullan
![]()
![]()
Lavinia en üstteki ruj peach silk kahvemsi mi koyu turuncu mu? Sarımsı mı bize detaylı bilgi verir misin?Litfen almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler...
Danalar girmiş bostana....Kov bostancı danayı...Yemesin lahanayı....![]()
canım ben öle tanım yapamam pek bilemıyorum da cok hoş hafıf kalıcı ben bayılıyorum tomorrovu kımse bılmıyormu kızlarr
kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım