Eki Görüntüle 171483 Eki Görüntüle 171482
Buyur canım bu rujdan arkadaşım da almıştı ona sürdürdüm çok yakışıyor ona.Bunun rengi güzel tester in rengi fuşya gibiydi ama bu kırmızıyla vişne çürüğü arası ve durdukça biraz koyulaşıyor çok kalıcı
bak bu süpermiş işte teşekkür ederim numune berbat bişey yaa rezil ötesi
Teşekkürler bir de numarasını yazarsanız çok sevinirim :)
Ahahahaha canım ben yazdım sanıyorum yahu. İlkşah yazmış zaten ben de red2000 i kastediyordum yaKafa uçmuş gitmiş benim kusura bakma vallahi lapis
Eki Görüntüle 171483 Eki Görüntüle 171482
Buyur canım bu rujdan arkadaşım da almıştı ona sürdürdüm çok yakışıyor ona.Bunun rengi güzel tester in rengi fuşya gibiydi ama bu kırmızıyla vişne çürüğü arası ve durdukça biraz koyulaşıyor çok kalıcı
Canım bu ruj hangi renk??
Bi de mocha plum sürünce nasıl duruyor testerlardan sadece lilac shimmer ve nude perfection bende güzel durdu diğerleri berbat yaa.
bakın ne buldum moisture seduction rujların tam renkleri ve dudakta nasıl durduğunu gösteriyor.
NEW MOISTURE SEDUCTION LIPSTICK
oradaki renk ile alakası yok canım çok koyu renk değil ben geçen ay aldım daha çok severek kullanıyorum koyu renk ruj sevmeyenler için ideal bir renk bence tavsiye ederim.
oradaki renk ile alakası yok canım çok koyu renk değil ben geçen ay aldım daha çok severek kullanıyorum koyu renk ruj sevmeyenler için ideal bir renk bence tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 171399
Vücut losyonuna bayıldım.Çok hoş kokuyor ve çokta yağlı değil bana 1 yıl gider :)
Şampuan çok güzel kokuyor.Saç kremiyse harika.Herkes parfümümün adını soruyor halbuki saçım kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?