AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Dur Bakayım..
Hemen Döneceğim Sana :KK34:
Ya Burası Görsel Paylaşım Alanı..
Burayı İşgal Ediyoruz Sohbetle..
Diğer Topiğe mi Geçsek..
Avon Topiğine..:44:

evet canım tam ben yazıcaktım size AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu.bölümüze alalım sizi

gelişmiş arama yazan yere avon yaz canım 6.sırada olması lazım AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yeni çıkan maskarayı kullanan var mı yeni bir maskaraya ihtiyacım var ama karar veremiyorum :KK43:
bende çok memnunum yeşili diyosun değil mi yeni çıkan o geçen ayın kapaktaki rımeli süper bence.elimde ki tüm rımelleri attım :KK52:

$Görüntü0686.jpg

$Görüntü0690.jpg

$Görüntü0692.jpg

$Görüntü0691.jpg

$Görüntü0688.jpg

bu ay 4. kampanya dönemimdi purblanca ve parfüm numuneleri geldi. bide çanta fotodaki gibi değil daha hoş duruyo gerçekte ben im beklentmden iyiydi. bide hediye tepsimmm çok ciciiii :KK49:

Eklentiler

• $Görüntü0689.jpg
    $Görüntü0689.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 290677

Eki Görüntüle 290678

Eki Görüntüle 290680

Eki Görüntüle 290681

Eki Görüntüle 290683

bu ay 4. kampanya dönemimdi purblanca ve parfüm numuneleri geldi. bide çanta fotodaki gibi değil daha hoş duruyo gerçekte ben im beklentmden iyiydi. bide hediye tepsimmm çok ciciiii :KK49:

canım çok güzeller güle güle kullan içim açıldı görünce:KK16::KK16::)) parfümleri doldurmuşsun maşallah:nazar: jel mavi eyelineri nasıl buldun canım kullandın mı hiç rengi güzel mi? ben siyah aldım ama maviyi de merak ediyorum

meme kanseri ürünlerinden alan hiç oldu mu özellikle telefon kılıfı ??

X