AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bana tel.e mesaj geliyo verilen tarihlerde sip gir diye ama özel üyelere belki satış miktarım artıyo ondan yada ben ilk günden sip girerim sistem açılır açılmaz ondan bilemiyorum kolimin içinde kırmızı bi zarf çıkıyo orda da bilgilendirme oluyo size çıkmıyo mu ? tel.den o şekilde veriyorum sipariş yani şimdi mesela bugünden pazartesiye kadar 85 liralık sip vermem halinde kazanıcam. o şekilde yani

yaa ne güzel bana niye gelmiyo o zarftan bende mümkün olduğunca erken gönderiyorum siparişlerimi bu avon neye göre yapıyo bunu bilsek ona göre davranırız:KK43:

yaa ne güzel bana niye gelmiyo o zarftan bende mümkün olduğunca erken gönderiyorum siparişlerimi bu avon neye göre yapıyo bunu bilsek ona göre davranırız:KK43:

bilemiyorum :S ben kampanya açıldığı gün işte veriyorum cuma açıldı ya veriyorum hemen sipariş belki ondandır ? yada pazar veriyorum cum pazar site aktif olmuyo ya pazartesine yetişiyo ondan birde ben biren arttırdım bu ay 450mesela geçen ay 390 verdim belki ondan

$21102011413.jpg $21102011415.jpg $21102011416.jpg $21102011417.jpg $21102011418.jpg $21102011419.jpg $21102011420.jpg $21102011421.jpg $21102011422.jpg $21102011423.jpg $21102011424.jpg

avondan kullandığım bir sürü ürün var.. bi aralar bende temsilcilik yapıyordum sırf kendime almak için :)) avonun birçok şeyini beğeniyorum sadece göz kalemleri ve rimellerini beğenmiyorum.. göz kalemleri bende alerji yaptı kaç tane denediysem kıpkırmızı oldu gözlerimin içi, neden bilmiyorum.. rimelleride çok kısa sürede bozulup donduğu için sevmiyorum.. bunun dışında vazgeçemediğim tek şey celebre parfümüm.. 7-8 yıldır bıkmadan kullanıyorum, bitmeden yenisini mutlaka alıyorum. duş jelleri ve banyo köpükleride güzel..

cnm cvp için teşekkür ederim canımm
ben erkek için olanları hiç bilmiyordum
çok sağol çok yardımcı oldun sen cvp yazmasaydın belki hepsii eşimin işine yarayacaktı
bilmeden:KK52:

canım avonun erkekler için özel duş jeli düşünüyorsan senses serisinden bir tane amazon birde for men serisinden power body wash complex actıv4 bunlar sadece erkekler için diğer duş jellerini ve banyo köpüklerini erkekler de kullanabiliyor mesela banyo köpüklerinden lavantalı olan gibi senses duş jelleri içersinde bence mystıque gül kokulu pek erkekler için uygun değil bende pek beğenmedim yani şahsen ben eşime de almam kendime de almam tabi tercih meselesi fakat diğer bütün sensesleri erkeklerde kullanabilir hollywood starlet te erkekler için uygun olmadığı düşünebilir ama bir müşterim eşiyle kendisine ortak kullanım için almıştı

Son düzenleme:
canım avonun erkekler için özel duş jeli düşünüyorsan senses serisinden bir tane amazon birde for men serisinden power body wash complex actıv4 bunlar sadece erkekler için diğer duş jellerini ve banyo köpüklerini erkekler de kullanabiliyor mesela banyo köpüklerinden lavantalı olan gibi senses duş jelleri içersinde bence mystıque gül kokulu pek erkekler için uygun değil bende pek beğenmedim yani şahsen ben eşime de almam kendime de almam tabi tercih meselesi fakat diğer bütün sensesleri erkeklerde kullanabilir hollywood starlet te erkekler için uygun olmadığı düşünebilir ama bir müşterim:KK71: eşiyle kendisine ortak kullanım için almıştı

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler çok işime yarayacak

arkadaşlar kanserojen içeriyor diye biliyorum avon ürünleri? sağlık bakanlığından onay almamış:KK45::44:

avon fransız manikiür soranlar arkadaşlar içinde tırnak bantı var 2 adet ojesi ve bantı :)

X