AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

teşekkür ederim canım bu ayda var sanırım 17.90 gibi bir şeydi memnunmusun hala :))

Henüz hiç kullanmadım tüm yüzüme doğru düzgün. Bu yüzden ne desem yalan olur. :s Bi ara adam gibi makyaj yapıp iyi olup olmadığına karar vericem. Buraya da yazarım nasıl bulduğumu. :KK31:

Henüz hiç kullanmadım tüm yüzüme doğru düzgün. Bu yüzden ne desem yalan olur. :s Bi ara adam gibi makyaj yapıp iyi olup olmadığına karar vericem. Buraya da yazarım nasıl bulduğumu. :KK31:

teşekkür ederim cnm =)

bu ayki katologta aloha ve sunset yok malesef yaaa
niye yok acab a8 çeşit var bu ikisi yok bende kendime
amazon sipariş edeyim bari eşimede bakalım
3nden birini seçerim artık:)

kesinikle summer breeze yi şiddetle tavsiye ediyorum teninde kokusunu hissedebiliyorsun çok kalıcı:KK16:

kızlar k12de şeftali tonlarında önerebileceğiniz ruj var mı? :44:

canım geçen sayıda çıkan uzun süre kalıcı ruj var ya k12 syf 110 da var plum peach o olabilir bi önceki sayıdan alabilirsin k12 de indirimde değil çünkü bi o gözüme çarptı:21:

Son düzenleme:
canım geçen sayıda çıkan uzun süre kalıcı ruj var ya k12 syf 110 da var plum peach o olabilir bi önceki sayıdan alabilirsin k12 de indirimde değil çünkü bi o gözüme çarptı:21:

canım katalog kalmadı elimde şuan bakamıyorum ama extra lasting serisinden mi bu dediğin? öyle hatırlıyorum sanki plum peachı. eğer oysa katalogda çok koyu duruyo rengi gerçekte de öyle mi ki? yani o kadar koyuysa eğer bana yakışmaz:44:. sende var mı canım bu rujdan?

canım katalog kalmadı elimde şuan bakamıyorum ama extra lasting serisinden mi bu dediğin? öyle hatırlıyorum sanki plum peachı. eğer oysa katalogda çok koyu duruyo rengi gerçekte de öyle mi ki? yani o kadar koyuysa eğer bana yakışmaz:44:. sende var mı canım bu rujdan?

evet canım o ruj kendim kullanmadım koyu mu açık mı bilmiyorum burada ki yüklü kataloğdan bakabilirsin bide k12 syf 110 da var 17.10 golden peach diye :KK53:

bence rengi normal duruyo ama internetten ara bakalım belki alan resmini koyan vardır:KK15:

kızlarr bu shock maskaradan bende sipariş vericem siyahını pek beğenmedim
ben ama yorumlara bakılırsa bu mavisi güzell birde sensen duş
jellerinden kullanan varsa hangisinin kokuları güzel fikri olan varsa
çok memnun olurum :KK9::KK9:

arkadaşlar avon un güncel katalogu lazım

k11 kataloğu varsa canım ordada seftali renginde bi ruj var syf 32 de golden peach:KK8:

evet canım o ruj kendim kullanmadım koyu mu açık mı bilmiyorum burada ki yüklü kataloğdan bakabilirsin bide k12 syf 110 da var 17.10 golden peach diye :KK53:

hııı golden peachı biliyorum canım burdan bi arkdaş göstermişti resmini koyup simli diyenler oldu o ruj için.bide k11 den sipariş çoktan vermiştim tekrar toplayamadım sipariş de o yüzden k11geçti benim için canım k12de pahalıymış:KK59:

avon un rimeli kapagı mor ,kendisi siyahtı sanırım,, fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

hııı golden peachı biliyorum canım burdan bi arkdaş göstermişti resmini koyup simli diyenler oldu o ruj için.bide k11 den sipariş çoktan vermiştim tekrar toplayamadım sipariş de o yüzden k11geçti benim için canım k12de pahalıymış:KK59:

evet canım pahalı biraz malesef:96:

evet canım pahalı biraz malesef:96:

tmm canım tşkler ilgilendiğin için:KK16: bende k12 de hani şu pro colour rujlar varya ordan perfect pink ve poppy love arasında kalmıştım. ultra colour rick serisinden de sparling peach renginden daha açık duruyomuş bazı sayfalarda denk gelmiştim. onlar arasında kaldım ama fikir almk istedim bi yandan:KK61:

X