ben koyusunu aldım bakalım o nasıl birşeygelsin artık ya kaç gün oldu
evet canım öyle iyi ki kararımı değiştirmemişimrenk konusunda gördüğüm kadarıyla süper birşeye benziyo
ne zaman verdin canım siparişi ben salı günü verdim dün gelmiş aslında ama nasıl olduysa evde olmamıza rağmen alıcı yok teslim edilemedi diye msj geldi. bugün gittim kendim aldım :44:
eğer her ay fazlaca ürün alıyosan temsilci olmanı tavsiye ederim tabiki sana geliş fiyatından alırsın kazancınla da bedavaya gelmiş olur ürünlerinbişey satmazsan temsilciliğin devam eder 3 ay boyunca. 3 aydan sonra iptal olur üyeliğin. kargo işiyle sen ilgilenmiceksin adresine teslim olcak canım
ben geçen cuma verdim:95: tam bugün bir hafta offf nerde kaldı yavalla herşey iyi hoşta şu kargo bigün beni öldürecek:84:
çok gecikmiş canım ya ara müşteri hizmetlerini bu ay stok problemi de yaşanmadı kargoya verilmiş mi yoksa hala sevkiyata mı hazırlanıyo diyo? geçen ay da bana yaptılar böyle valla maillerle başlarının etini yedim hem avon sitesinden birsürü mail attım hemde kargocuları sürekli aradım. siparişimi zaten geç yolladılar bide üstüne kargoda bekletildi 2 gün delirdim resmen müşterilere ben mahçup oluyorum diye kızdım valla
yoo fazla şey almıyorum ama bir zararı da olmaz herhalde. 3 ay da olsa kara girerim hehehe
çok teşekkür ederim :)
yok kargoya verilmiş bebem ama ne zman gelir allah bilir artık ne bu ya işkence ah şu merakolmasa
o zaman senin kargoda bi problem var şikayetini dile getir derim evet bende çatlıyorum gelene kadar canım ya
cnm sna yakışmış bnm yüzümde çok dikkat çekmişti ve bulaşıyodu ama çok kalıcydı tadı da çok güzeldi bna yurtdşındaki bi akrabamın kullandığı parfümü hatırlattı htta ama bn beğenmedim maalesef iade edicem
süperrrrr bi şöyle güzel bi kırmızı ruj bulamadım yaa:97:
kıvamı çok yoğun olduğundan bulaşıyo ve sürülmüyo rengi rujda duranla aynı değildi ztn yani ravishing red i beğenerek almştm yüüzmde çok koyu durdu bağırdı çağırdıkızlar bu colordisiac rujların numunelerini aldım ve hepsi bende berbat durdu acaba numuneler ile gerçek rujlar arasında renk farkı azda olsa var mı?
yani bi tane bile rujun güzel durmamasına sinir oldum.
ben bayıldım yeni rujlara valla biraz geçsin coral renginide alcam kırmızıya bayıldım 2 gündür habire sürüorum bitecek
kızlar bunları ben çekmedim ama sizlere yardımcı olması açısından internette buldum yükledim çekenin ellerine sağlık üstlerine tıklayın büyütmek için resimleri arkadaşlar
Eki Görüntüle 254010 Eki Görüntüle 254011 Eki Görüntüle 254012 Eki Görüntüle 254013 Eki Görüntüle 254014 Eki Görüntüle 254015 Eki Görüntüle 254016 Eki Görüntüle 254009