AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ben koyusunu aldım bakalım o nasıl birşeygelsin artık ya kaç gün oldu

ne zaman verdin canım siparişi ben salı günü verdim dün gelmiş aslında ama nasıl olduysa evde olmamıza rağmen alıcı yok teslim edilemedi diye msj geldi. bugün gittim kendim aldım :44:

evet canım öyle iyi ki kararımı değiştirmemişim renk konusunda gördüğüm kadarıyla süper birşeye benziyo

evet çok güzeelll ilksah evet rujun rengi gerçekten güzelmiş sana da yakışmış bende severim kırmızıya dönük renkleri ama dudaklarım ince olduğu için yakıştırmıyorum kendime o yüzden hep şeftali ve pembe tonlarından yanayım yoksa kırmızı vişne çürüğü renkler gerçekten süperr

ne zaman verdin canım siparişi ben salı günü verdim dün gelmiş aslında ama nasıl olduysa evde olmamıza rağmen alıcı yok teslim edilemedi diye msj geldi. bugün gittim kendim aldım :44:

ben geçen cuma verdim:95: tam bugün bir hafta offf nerde kaldı ya valla herşey iyi hoşta şu kargo bigün beni öldürecek:84:

yoo fazla şey almıyorum ama bir zararı da olmaz herhalde. 3 ay da olsa kara girerim hehehe
çok teşekkür ederim :)

ben geçen cuma verdim:95: tam bugün bir hafta offf nerde kaldı ya valla herşey iyi hoşta şu kargo bigün beni öldürecek:84:

çok gecikmiş canım ya ara müşteri hizmetlerini bu ay stok problemi de yaşanmadı kargoya verilmiş mi yoksa hala sevkiyata mı hazırlanıyo diyo? geçen ay da bana yaptılar böyle valla maillerle başlarının etini yedim hem avon sitesinden birsürü mail attım hemde kargocuları sürekli aradım. siparişimi zaten geç yolladılar bide üstüne kargoda bekletildi 2 gün delirdim resmen müşterilere ben mahçup oluyorum diye kızdım valla

yok kargoya verilmiş bebem ama ne zman gelir allah bilir artık ne bu ya işkence ah şu merak olmasa

yoo fazla şey almıyorum ama bir zararı da olmaz herhalde. 3 ay da olsa kara girerim hehehe
çok teşekkür ederim :)

aslında bende her ay çok şey alıyorum diyemem belli bi müşteri kazandıktan sonra dewam ettirirsin canım hadi bakalım ol sende üye rica ederim

bunlarda benim kırmızı ruj koleksiyonum
pembelerimde var ama onları pek kullanmam markete giderken bile siyah kalem kırmızı ruj sürerim :)

en son çıkan colordisiac rujdan geçen ayın panaromasından almıştım bir tane, ve diğer tüm renklerinin numunelerini bu ayki siparişimde tüm renklerinden sipariş ettim neredeyse. bayıldım ben bu ruja, he renk tonları çok hoşuma gitti, hem de süper kalıcı. sabah işe giderken sürüyorum, gün boyunca yiyiyorum içiyorum, gece yatarken hala ruj dudaklarımda oluyo

bu yeni çıkan ruj ravishing red muhteşem ötesi yumuşacık sakız gibi kokuyor tadıda sakız gibi üstelik kalıcı bayıldım valla

cnm sna yakışmış bnm yüzümde çok dikkat çekmişti ve bulaşıyodu ama çok kalıcydı tadı da çok güzeldi bna yurtdşındaki bi akrabamın kullandığı parfümü hatırlattı htta ama bn beğenmedim maalesef iade edicem
bunlarda benim kırmızı ruj koleksiyonum
pembelerimde var ama onları pek kullanmam markete giderken bile siyah kalem kırmızı ruj sürerim :)

süperrrrr bi şöyle güzel bi kırmızı ruj bulamadım yaa:97:

Son düzenleme:
kızlar bunları ben çekmedim ama sizlere yardımcı olması açısından internette buldum yükledim çekenin ellerine sağlık üstlerine tıklayın büyütmek için resimleri arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar bu colordisiac rujların numunelerini aldım ve hepsi bende berbat durdu acaba numuneler ile gerçek rujlar arasında renk farkı azda olsa var mı?
yani bi tane bile rujun güzel durmamasına sinir oldum.

kızlar bu colordisiac rujların numunelerini aldım ve hepsi bende berbat durdu acaba numuneler ile gerçek rujlar arasında renk farkı azda olsa var mı?
yani bi tane bile rujun güzel durmamasına sinir oldum.
kıvamı çok yoğun olduğundan bulaşıyo ve sürülmüyo rengi rujda duranla aynı değildi ztn yani ravishing red i beğenerek almştm yüüzmde çok koyu durdu bağırdı çağırdıondan yni elimlede silince taşan küçük bi kısmı bulaştı her yere deli oldum çok zor çıktı ve baya kalıcıydı aramaları süper o tadı yalıyosun duramıyosun ama çıkmıyo ruj ve numunleriyle pek fark olucağını sanmıyorum ama katalogla kesin farklı yani hepsi için konuşmuyorum çnkü flaştan değişik görünüyolar. forumda bile çok değişik görünmüş rujlar ki katalogtkiler kaç işlemden geçiyo bilmiyorm yni numunesini gördüysen çok da farklı olmaz yoksa ne işe yRar numunesi

ben bayıldım yeni rujlara valla biraz geçsin coral renginide alcam kırmızıya bayıldım 2 gündür habire sürüorum bitecek

ben bayıldım yeni rujlara valla biraz geçsin coral renginide alcam kırmızıya bayıldım 2 gündür habire sürüorum bitecek

ben de bayıldım o rujlara, panoramadan "drawn to you" ruju almıştım (bu renk tonuna bayıldımmm) ve diğer renklerin numunelerini. bu ayki siparişimde bir tane daha "drawn to you" istedim ve ayrıca "ravishing red, can't resist coral, rose addiction" renklerinden de aldım, gelmesini bekliyorum bakalım. ben bi tek "satin sheets" rengi hoşuma gitmedi, çok açık bir pembe, çok sırıttı bende. bir daha indirime girdiğinde "alluring brown ve flirty fuschia" renklerini de alacağım

evet canım güzel olmuş emeğine sağlık kim yaptıysa ama çoğu renk çok açık bi renk diye gösterilmiş mesela cant resist coral bu kadar açık bi renk değil fushia da çok açık bi pembe değil bayağı koyu bi pembe. bu renklerin daha koyuları diye düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…