Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 254674 Eki Görüntüle 254675
Mis gibi kokuyor
Eki Görüntüle 254676
Celebreyi hiç bişeye değişmem zatenn
Eki Görüntüle 254677
Kız kardeşim için almıştım evet kokusu hafif ve hoş beğendim
Eki Görüntüle 254678
Roll-onları annem,kız kardeşim ve ben kullanıyoruz
Eki Görüntüle 254679 Eki Görüntüle 254680 Eki Görüntüle 254681
Seyahat boyu olduğu için çantaya atıver, bol bol sık
güle güle kullan canım bende aldım incandessence den benim yarın gelecek bakalım gelsin bende koyacağım buraya aldıklarımın fotolarını
canım senin taaa geçen cuma sipariş verdim dediğin ürünler mi yarın gelicek? yoksa bu 2.siparişin mi :44:
avon senses vintage galomour çookk güzel kokuyo,senses reflection da harika onuda beğendim,naturals şampuan tek kelime ile mükemmel kokusuna bayıldım çok tatlı bi kokusu var süpperrrkiraz çiçeği kokulu saç spreyini daha kullanmadım ama saçta hoş bi koku bırakacağını düşünüyorumerikli vücut spreyi çok kalıcı hala kokusu geliyoincandessenceye yorum yapmak zaten ne haddimize oda süper 4'lü palet koyu renk ciltler için bu aldığım yani dark onu kullanmadım ama elimle ilk temasımızda çok yumuşak kremsi böyle kullandığın belli bile olmayacak o bakımdan güzel,aynalı ruj renginde çok kararsız kalmıştım ama iyi ki fikrimi değiştirmemişim,likit görünüm vern göz rengi graphide rengi daha kullanmadım ama elime çizdim rengi hoş duruyosimply because,full speed true force erkek parfümlerinde ön sırada zaten o 3'üde kardeşimin oda çok beğendi,extra lasting ivory müşterimin yorum yapamıyorum o yüzdenterlemeye karşı roll on for men onunda kokusu hoş onuda kardeşim almıştı benden bu kadar umarım faydalı olur canlarım
avon senses vintage galomour çookk güzel kokuyo,senses reflection da harika onuda beğendim,naturals şampuan tek kelime ile mükemmel kokusuna bayıldım çok tatlı bi kokusu var süpperrrkiraz çiçeği kokulu saç spreyini daha kullanmadım ama saçta hoş bi koku bırakacağını düşünüyorumerikli vücut spreyi çok kalıcı hala kokusu geliyoincandessenceye yorum yapmak zaten ne haddimize oda süper 4'lü palet koyu renk ciltler için bu aldığım yani dark onu kullanmadım ama elimle ilk temasımızda çok yumuşak kremsi böyle kullandığın belli bile olmayacak o bakımdan güzel,aynalı ruj renginde çok kararsız kalmıştım ama iyi ki fikrimi değiştirmemişim,likit görünüm vern göz rengi graphide rengi daha kullanmadım ama elime çizdim rengi hoş duruyosimply because,full speed true force erkek parfümlerinde ön sırada zaten o 3'üde kardeşimin oda çok beğendi,extra lasting ivory müşterimin yorum yapamıyorum o yüzdenterlemeye karşı roll on for men onunda kokusu hoş onuda kardeşim almıştı benden bu kadar umarım faydalı olur canlarım
aynalı rujdan bende sipariş etmek istiyorum.sizin aldığınız hangi renk?
aynalı ruj hangi renk
kızlar güle güle kullanın ürünlerinizi "hwa"cım çok şükür gelmiş siparişlerin ne gelmez ürünlermiş anlamadım ben olsam çıldırırdım bu vakte kadar
çıldırmazmıyım canım hemde nasıl ama sonunda bugün gelebildi
iyi canım ya güle güle kullan artık inş bidaha yapmazlar böyle
bende aldım sarı roll ondan bakalım nasıl birşey kokusu daha açmadım sen aloe özlü spreyi k9 dan mı aldın canım k10 da indirimde dğildi:26: sanki yanlış mı hatırlıyorum ben onun o kadar güzel kokabileceğini tahmin etmiyordum şampuanından aldım bende spreyinide alcam indirime girdiğinde:97:
ikiside vardı bende tkrar aldm k10dan canım. kirazlısını cok seviyorum ama dğier i saça sıktğımda yanık gibi kokuyo aslnda onu sevmedm[ bende kirazlısını aldım işte aloe özlünün şampuanını aldım tatlı hoş bi kokusu var demek ki spreyi güzel değil neyse almayayım o zman:86: