AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

teşekkür ederim kızlar..:KK16:
bende alırken tereddütle aldım ama gayet kaliteli ve kullanışlı bi çanta derisi fln gerçekten hoş inşallah sende bir dahaki sefere alırsın cnm..:KK34:

çok kıskandım 2 ci siparişi veriyorum :KK1: kuzen parfüm istedi şansıma hemde 2 tane hem tabaklarım gelcek hemde varsa çanta :KK66:

Merhaba Kızlar , sonunda resimlerini çekip ekliyorum; bunlarda benim Avon ürünlerim...

Tüm Avon ürülerim bunlar,başka yok...

Uploaded with ImageShack.us

Rujların rengini merak edenler için özellikle koluma sürdüm çünkü avon rujları katalogla birbirini tutmuyor,umarım renkleri görmek işinize yarar.

Sayıları alttaki ruj renkleri ile aynı olacak şekilde işaretledim.

Kalemlerim ise bunlar...İki taraflı olan kalemimi çok seviyordum,zaten boyundan da bellidir :) Ancak bulanık görmeme neden olduğu için artık flormarın göz kalemini kullanıyorum.

Bunlarda renkleri;

En sevdiğim rujlarım ise; instant mocca ve vino dısco...
Alttaki renk ınstant moccaya ait(çok az sürülmüş hali ve her gören rengini çok beğenir)...

Bu arada ilk resimdeki parfümlerim;Little black dress ve incandessence...Ben dışı pembe olan ungaro kukusunu da çokk beğenirim ama o çok kalıcı değildi.

Son düzenleme:
kızlar k9 panoramada en son sayfada yeni çıkacak rujlar vardı numune paketi hani alannlar olduysa bi renkleri eline sürüp çekebilirmi özellikle şu can't bilmemne coral olan rengini mrk ediyorumda vasat olur diye düşünmüyodum ama unutmuşum numune istemeyi saolsun göndermiş avon bitane renk numunesi baya hoş bi sürümü var rujların ve çok abartılı meyvelide değilmişş:76::76: yarın kargom gelicek inş. resimleri yüklerim akşama doru :KK66::KK66:

yeni gelen ve evdeki avonlarımmm :KK69:

$vvvvvvvvvvvv.jpg $DSCF0640.jpg $DSCF0641.jpg $DSCF0642.jpg $DSCF0645.jpg

Ürünlerini güle güle kullan cnm..
Bende dayanamadm hemen resimlerini çektim..
Eki Görüntüle 237753

Eki Görüntüle 237754
Parfümlerim..
Simply Because parfümünden hemen stokladım çok seviyorum kokusunu..
Love the fullest by Reese Witherspoon'a bayıldım resmen tam bir kış kokusu sanki biraz ağır ama gerçekten çok güzel bir koku ..
Perceive Dew çok hoşuma gitti insanın içini açan çok güzel bir çiçek kokusu diğer perceive'i hiç sevmiyorum ama buna bayıldım diyebilirim..

Eki Görüntüle 237755

Eki Görüntüle 237756

Kristen çanta onuda çok beğendim derisi yumuşacık rengide çok hoşuma gitti..

peki canım color trend balm hangi renk fotosunun çekebilir misin eline çizip:26:

hepsi çoookk güzel tatlım kids nasıl kokuyo bide kiraz çiçeği kokulu sprey ruj numuneleri geldi mi o aynalı rujun geldiyse fotolarını çekebilir misin canım:26:

yok cnm gelmedi o rujdan. sprey bi işe yaramıo kokusu süper ama saç parfümü yerine kullanıorm.d

canımj şu kahverengi kutularda ki arabian glow çok işlevli stylo mu onunda renklerini gösterebilir misin color trend pırıltı balm ın hangi rengi onunda tabi:KK1:sana zahmet oldum ama

cvplamayı unuttm cnm avon kids saç açıcıyı yeni denicem bende gliss im bitiyo onun yerine kullancam memnun kalrsam devam ederim. pırıltılı balm icy petal var istiosan sürüp çekerim.
arabian glow göz kalemi mor renk istiosan onuda çekerim. likit kalem sipariş onu acmadm cnm

cvplamayı unuttm cnm avon kids saç açıcıyı yeni denicem bende gliss im bitiyo onun yerine kullancam memnun kalrsam devam ederim. pırıltılı balm icy petal var istiosan sürüp çekerim.
arabian glow göz kalemi mor renk istiosan onuda çekerim. likit kalem sipariş onu acmadm cnm

çok sevinirim canım merak ediyorum onu:26:

mrb cnm bir de şu top allık 20 tl alısverıs yapana 12,... tam hatrlamıorum fıyatını o allık mı bronz duruyor o baska renk değil mi?:KK61:

X