• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çanta, Parfüm, Kozmetik. Babet ve Cüzdan Arıyorum-/bulunmuştur

yahu yokmu kimsede değişik tarza yazlık bluz gömlek vs
yokmu avondan oriflameden istediğim parfümler
ve taşlı sandalett
Surrender'i güldürmeyin bana :60:
takas şart değil uygun fiyatlı olursa nakitte alabilirim

yahu yokmu kimsede değişik tarza yazlık bluz gömlek vs
yokmu avondan oriflameden istediğim parfümler
ve taşlı sandalett
Surrender'i güldürmeyin bana :60:
takas şart değil uygun fiyatlı olursa nakitte alabilirim

Buarada hatirladim bendeki kirmizi cantayi begenmistin :1:

yokmu elinde renkli pantolon, parfüm, çanta olaaaan
güneş kremi de arıyorum bu arada :23:

bende pembe ve turkuaz renkli pantolon var,3 tanede parfüm var,birisi cacharel noa 30 ml kadar,birisi lolita lempicka yine 25 30 ml kadar biriside dopdulu avon incandessence.sanırım güneş kremimde var ama dolaba bakmam lazım.

Eklentiler

• $nn kj.jpg
    $nn kj.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_1660.jpg
    $IMG_1660.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $032.jpg
    $032.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $CHANEL-STYLE-250-TASDAN-OLUSAN-SIK-AYAKKABI-39__31600605_0.jpg
    $CHANEL-STYLE-250-TASDAN-OLUSAN-SIK-AYAKKABI-39__31600605_0.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
bende pembe ve turkuaz renkli pantolon var,3 tanede parfüm var,birisi cacharel noa 30 ml kadar,birisi lolita lempicka yine 25 30 ml kadar biriside dopdulu avon incandessence.sanırım güneş kremimde var ama dolaba bakmam lazım.

pantolon ihtiyacım kalmadı teşekkür ederim
güneş kremide aldım :)
parfüm fiyatlarınız nedir özellike avonunki ?

pantolon ihtiyacım kalmadı teşekkür ederim
güneş kremide aldım :)
parfüm fiyatlarınız nedir özellike avonunki ?

bilmem hiç düşünmedim canım öylece dolabımda duruyordu,aldım ve sadece 1 kere sıktım duruyor.burada kızlar kaça satıyorsa bende aynı fiyattan satarım.

huu huuu hanımlarr kırmızı çantası olan varmıdır acabaaa ?
ya krem rengi/beyaz babetiii ?
dolgu topuk krem rengide olabiliiirr
krem rengi sandalette olabilir minik taşlı sade neden olmasın :25:
bide değişik tarzda özellikle bebe yakalı yazlık bluzlarınız varsa bu tarafa doğru alayım sizi :42:

huu huuu hanımlarr kırmızı çantası olan varmıdır acabaaa ?
ya krem rengi/beyaz babetiii ?
dolgu topuk krem rengide olabiliiirr
krem rengi sandalette olabilir minik taşlı sade neden olmasın :25:
bide değişik tarzda özellikle bebe yakalı yazlık bluzlarınız varsa bu tarafa doğru alayım sizi :42:

canım krem rengi bebe yaka bluzum var birkez giymiştim bi de bu tarz farklı model bluzlerim var :34: bunlardan beğendiğn olursa bebe yaka bluzun de fotoğrafını çekerim

$1939547_10152344644774846_310870451_n.jpg$IMG_6723.jpgEki Görüntüle 1110310 $20140221_225535.jpgEki Görüntüle 1110312

canım krem rengi bebe yaka bluzum var birkez giymiştim bi de bu tarz farklı model bluzlerim var :34: bunlardan beğendiğn olursa bebe yaka bluzun de fotoğrafını çekerim

Eki Görüntüle 1110308 Eki Görüntüle 1110309 Eki Görüntüle 1110310 Eki Görüntüle 1110311 Eki Görüntüle 1110312

canım takasla almayı düşünüyorum içlerinde begendiğim var sen takaslık bişi bulursan bebe yakalı olına çekersin bakarım :34:

Parfümde limit fiyatın nedir bilmiyorum ama elimde 2 tane orjinal var kargo bedava.
Eki Görüntüle 1110315 Eki Görüntüle 1110316
Gucci rush 2 30 ml ve Narciso Rodriguez for Her 100 ml

takasla almayı düşünüyorum beni aşarlar :17: teşekkürler ilginize :21:

çok şey arıyorum çook :9: en acilinden :25:
öncelikle belirtim TAKASLA almak istyorum takasa açık olanlar elinde varsa eklerse sevinirim

lacivert, gri ve kırmızı çanta arıyorum
parfüm arıyorum avondan olabilir özellikle
kozmetik olarak fondoten arıyorum özellikle maybelline olursa iyi olur ve renkli rimel göz kalemleri dudak rengi ruj olabilir
krem rengi babet arıyorum
bide cüzdan arıyorum

bi kaç ürün birden olursa daha iyi olur kargoya değecek şekilde umarım yardımcı olursunuz hanımlar :16:
takas için özelden konuştugum arkadaşlar oluyor ama ürünleri toparlıyamıyoruz bi şekilde konularına eklemedikleri ama ellerinden çıkarmak istedikleri ürünler varsa aradıklarımdan onlarıda görmek isterim
sevgiler :21:

canım benimde cuzdanımın fermarı bozuldu hergün seni takip ediyorum sana cüzdan eklerlerse bende bakayım diye (tabi sen begenmezsen ):34: ama yok kimse eklemiyor zaten ben burda arıyorum arıyorum bulamıyorum sonunda gidip çarsıdan alıyorum cüzdanda öyle olacak herhalde

canım benimde cuzdanımın fermarı bozuldu hergün seni takip ediyorum sana cüzdan eklerlerse bende bakayım diye (tabi sen begenmezsen ):34: ama yok kimse eklemiyor zaten ben burda arıyorum arıyorum bulamıyorum sonunda gidip çarsıdan alıyorum cüzdanda öyle olacak herhalde

aynen canım kimsede cüzdan yok galiba en iyisi çarşıya inmek :ssz:

krem rengi dolgu topuk sandalet tarzı ayakkabı arıyorum topugu çok çok az olcak mantar topuk oluyor sanırım :1:
krem rengi babette olabilir
ve parfüm arıyorum
takaslaaaaa :ssz:

çantam bu .....makul bir teklife takas olabilir. çaprazı olmadığı için vazgeçtiğim bir model, yeterince olan siyah çantalarımdan dolayı takası düşünebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back