- 7 Ağustos 2010
- 356
- 1
al canım kesinlikle tavsiye ediyorum.
renkli maskaralar k14te indirimde gibi gördüm, alalım alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al canım kesinlikle tavsiye ediyorum.
merhaba arkadaşlar .bnde avon üyesiyim .
sizlere sorum olacaktı .avon un tüy dökücü kıremini kullanan varmı denedinizmi hiç ..bn kendim için almayı düşünüyorum ama kullananlarda yorum almadan almak istemedim.kullananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
kızlar bugün avondan super drama mascara aldım artı-eksi yönlerini kullandıysanız yorum alabilir miyim??
merhaba, ellerinize sağlık şahane olmuş fotoğraflar ben 2. fotoğraftaki balm gibi olan minik kavanozu merak ettim. hangisi acaba ve memnunmusunuz? ben ellerim için düşünüyorum, el kremi gibi olur mu? gün için de kullanılır mı? yoksa çok mu oraya buraya bulaşır, örneğin bilgiayara telefona filan.. çok soru sordum galiba, şimdiden çok teşekkürlerkızlar merhaba, bunlar da benim kullandığım ürünler, hakkında bilgi edinmek istediğiniz ürün warsa yardımcı olurum
avon müşterisi olmak için form doldurdum siteden.Ama temsılcı olarak alışverıs yapabılıyorum sanırım form ımzalamam gerekıyormus satış temsılcısı benımle ırtıbata gecerek böyle bilgilendırdı,istedıgım sadece bir parfumdu aslında ama 2 3 ayda bır parfum sıparısı için olucaz bakalım,şiparıs verdıkten sonra kac gun ıcerısınde elimizde oluyor acaba,hedıye parfum alıcam onun ıcın acele edıyorum :26:
kızlar bunlarda benim en son aldığım ürünler
.....
Kiraz çiçeği ve badem avokado özlü şampuan : Bademlisinin kokusu çok hoş kuru ve yıpranmış saçlar için.ama ben kiraz çiçekli olandan vazgeçemiyorum kokusu muhteşemmm saç tazeleyici spreyi ve saç maskesi de var bu ürünün onları denemedim hiç.hatta bir ara vücut spreyi ve duş jeli de çıkmıştı bu serinin.daha sonra kaldırıldı .
Avon naturals balmumu içeren balm:bunu da henüz kullanmaya başlamadım ama hoş bir kokusu var.
.
merhaba, ellerinize sağlık şahane olmuş fotoğraflar ben 2. fotoğraftaki balm gibi olan minik kavanozu merak ettim. hangisi acaba ve memnunmusunuz? ben ellerim için düşünüyorum, el kremi gibi olur mu? gün için de kullanılır mı? yoksa çok mu oraya buraya bulaşır, örneğin bilgiayara telefona filan.. çok soru sordum galiba, şimdiden çok teşekkürler
bu ay kampanyada olan ıncandessence + fulspeded +ıncandessence şiprarısı verdım harıka bayan ve erkek parfumu
Şahane olmuş, ellerinize sağlık paylaşımlar için ççoooooook teşekkürler
Kiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici var bende, çok güzel kokuyor hakikaten, ben de onu tavsiye ederim saçları tazeliyormu onu çözemedim ama saçlara harika bir koku katıyor eşim dalga geçiyor benimle, suya biraz parfüm karıştırıp yok saç tazeleyici, yok vücut spreyi, zart yapıcı, zurt yapıcı diye kandırıyorlar sizi diyor bakış açısına göre değişir tabii hehe
Avon naturals balmumu içeren balm: bununla ilgiliyorumlarınızı bekliyorum. gün içinde el kremi gibi kullanılır mı acaba? yoksa çok mu yapış yapış bişi?
şimdiden çoook teşekkürler
merhaba, ewet o küçük kwanozdaki balm. ben onu dudağım için kullanıyorum. elim için el kremi kullanıyorum. balm el için uygun değil bence. wazelin gibi olduğu için bulaşır sağa sola
ben avon temsilcisi olmadan önce oriflame balsamlarını kullanmıştım.aşırı yağlıydı el kremi olarak kullanılmaz sanmıyorum .ben dudaklarım için aldım bu ürünü.diğeri bitmediği için başlamadım kullanmaya ama yorumumu yazarım