AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

süpersinn ellerine sağlık:KK54: fotoğraflar ne güzel çıkmş böyle, renklere bayıldım bayıldım :KK16: :KK52::KK16:

süpersiniz ya, insan böyle yakından güzel güzel görünce hepsini alası geliyor, ellerinize sağlık :KK16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar .bnde avon üyesiyim .
sizlere sorum olacaktı .avon un tüy dökücü kıremini kullanan varmı denedinizmi hiç ..bn kendim için almayı düşünüyorum ama kullananlarda yorum almadan almak istemedim.kullananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar .bnde avon üyesiyim .
sizlere sorum olacaktı .avon un tüy dökücü kıremini kullanan varmı denedinizmi hiç ..bn kendim için almayı düşünüyorum ama kullananlarda yorum almadan almak istemedim.kullananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çok güzel döküyor, yumuşacık pürüzsüz oluyor, ama maalesef jiletten bile hızlı çıkarıyor ..ben sadece çok acelem olduğu zaman kullanıyorum, bazen hazırlıksız yakalanır ya insan..öyle zamanlarda işte..

tekrar merhaba, avonun bu yılın başında çıkardığı mat ruj serisinden elinde matte crimson olan var mı? hiç bir yerde buamıyorum ve katalogta da yok :KK43:

kızlar merhaba, bunlar da benim kullandığım ürünler, hakkında bilgi edinmek istediğiniz ürün warsa yardımcı olurum

Eklentiler

• $DSC01717.jpg
    $DSC01717.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC01718.jpg
    $DSC01718.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC01719.jpg
    $DSC01719.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC01720.jpg
    $DSC01720.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC01723.jpg
    $DSC01723.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 91
$051220133717.jpg $051220133718.jpg $051220133719.jpg $051220133722.jpg $051220133723.jpg

kızlar bunlarda benim en son aldığım ürünler :21:

Perceive parfüm : Perceive avonda vazgeçemediğim parfümlerden bir tanesi tam bir senedir almıyordum artık vakti gelmişti :KK55:

Perceive vücut spreyi : Vücut spreylerini dönüşümlü olarak kullanıyorum bazen incandessence bazen celebre .gün içinde aklıma geldikçe kullanıyorum :KK6:

Düzleştirici saç spreyi : Nemli saça sıkıp saçlarımızı düzleştiriyoruz sonuç mükemmel mucizevi bir ürün.ben kuru saçlarıma da sıkıp düzleştiriyorum aynı sonucu veriyor.

Color trend renkli maskara : bendeki mavi rengi harika.yengem de mor rengi var bana göre fiyasko hiç belli bile olmuyor mor renk.beğenseydim onu da alacaktım ama maviden şaşmam.

Açılıp kapanabilen pırıltılı göz kalemi : Henüz kullanmaya başlamadım rengi siyah.yorumumu daha sonra yazarım :KK24:

Color trend fondöten : Ivory beige .ikinci defa kullanacağım bu rengi , avonda pata krem fondöten ışıltılı fondötenine taş çıkartır diyorum.benim gibi yağlı cilde sahipseniz size uygun bir fondöten bu.near nude rengini de kullandım fakat tenim çok beyaz olduğundan aşırı koyu düşmüştü tenime.

Color trend pırıltılı sıkıştırılmış pudra:Allıklarda ışıltı arıyordum bunu da allık niyetine kullanacaktım rengi çok açık yüzüme tamamen uyguladığımda parıl parıl parlıyorum.allık gibi kullandığmda ise çok hafif bir ışıltı oluyor yüzümde yok gibi duruyor daha çok .bu ürün hakkında yorumum olumsuz.bitene kadar kullanırım yinede.

Kiraz çiçeği ve badem avokado özlü şampuan : Bademlisinin kokusu çok hoş kuru ve yıpranmış saçlar için.ama ben kiraz çiçekli olandan vazgeçemiyorum kokusu muhteşemmm :KK16: saç tazeleyici spreyi ve saç maskesi de var bu ürünün onları denemedim hiç.hatta bir ara vücut spreyi ve duş jeli de çıkmıştı bu serinin.daha sonra kaldırıldı . :KK25:

Beyaz zambak kokulu banyo köpüğü : Beyaz zambak kokusunu normalde çok severim.bir dahakine incir ve vanilya özlüsünü deneyeceğim.

Avon naturals balmumu içeren balm:bunu da henüz kullanmaya başlamadım ama hoş bir kokusu var.

Avon care arı sütü ve bal özlü dudak balmı : Dudaklarım yaz kış sürekli çatlar,bu balsam dudaklarıma en iyi gelen ürün oldu.umarım diğeri de güzeldir onun kadar.

Çanta : Bu çantayı annem kendisi için aldı . yılan derisi görünümlü çok hoş şık bir çanta.

kızlar bugün avondan super drama mascara aldım artı-eksi yönlerini kullandıysanız yorum alabilir miyim?? :KK12:

avon müşterisi olmak için form doldurdum siteden.Ama temsılcı olarak alışverıs yapabılıyorum sanırım form ımzalamam gerekıyormus satış temsılcısı benımle ırtıbata gecerek böyle bilgilendırdı,istedıgım sadece bir parfumdu aslında ama 2 3 ayda bır parfum sıparısı için olucaz bakalım,şiparıs verdıkten sonra kac gun ıcerısınde elimizde oluyor acaba,hedıye parfum alıcam onun ıcın acele edıyorum :26:

kızlar merhaba, bunlar da benim kullandığım ürünler, hakkında bilgi edinmek istediğiniz ürün warsa yardımcı olurum
merhaba, ellerinize sağlık şahane olmuş fotoğraflar :KK16: ben 2. fotoğraftaki balm gibi olan minik kavanozu merak ettim. hangisi acaba ve memnunmusunuz? ben ellerim için düşünüyorum, el kremi gibi olur mu? gün için de kullanılır mı? yoksa çok mu oraya buraya bulaşır, örneğin bilgiayara telefona filan.. çok soru sordum galiba, şimdiden çok teşekkürler :KK34:

avon müşterisi olmak için form doldurdum siteden.Ama temsılcı olarak alışverıs yapabılıyorum sanırım form ımzalamam gerekıyormus satış temsılcısı benımle ırtıbata gecerek böyle bilgilendırdı,istedıgım sadece bir parfumdu aslında ama 2 3 ayda bır parfum sıparısı için olucaz bakalım,şiparıs verdıkten sonra kac gun ıcerısınde elimizde oluyor acaba,hedıye parfum alıcam onun ıcın acele edıyorum :26:

Hayırlı olsuunn :KK16: ben de kendi siparişlerim ve annem için üye olmuştum, sipariş vermek, yeni katalogları beklemek incelemek çok eğlenceli, asla pişman olmadım. umarım siz de memnun kalırsınız :KK16:
siparişlerin gelişi yoğunluğa göre değişiyor. genellikle kampanya başlangıç dönemleri yoğun oluyor. ama maksimum 3 iş gününde ulaşıyor. bazen aynı gün kargoluyorlar, ertesi gün geliyor. bazen 2. gün kagoluyorlar. ama paketlerin bana ulaşması 3 günü hiç geçmedi şimdiye kadar.
Tabii bulunduğunuz ile göre kargonun teslimat günü de değişebilir. Örneğin doğu ve güneydoğuya teslimat normalden 1 gün fazla sürebiliyor.
Yurtiçi kargo ile gönderiyorlar ve gönderi sonrası avon sitesinde siparişinizin hemen yanında kargo takip numarası ve linki oluyor. Paket teslim edileceği gün de Yurtiçi kargodan cep telefonunuza mesaj geliyor. Genel olarak kargo hızı gayet uygun diyebilirim :KK34:

kızlar bunlarda benim en son aldığım ürünler :21:
.....
Kiraz çiçeği ve badem avokado özlü şampuan : Bademlisinin kokusu çok hoş kuru ve yıpranmış saçlar için.ama ben kiraz çiçekli olandan vazgeçemiyorum kokusu muhteşemmm :KK16: saç tazeleyici spreyi ve saç maskesi de var bu ürünün onları denemedim hiç.hatta bir ara vücut spreyi ve duş jeli de çıkmıştı bu serinin.daha sonra kaldırıldı . :KK25:

Avon naturals balmumu içeren balm:bunu da henüz kullanmaya başlamadım ama hoş bir kokusu var.

.

Şahane olmuş, ellerinize sağlık paylaşımlar için ççoooooook teşekkürler :KK16::KK16:

Kiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici var bende, çok güzel kokuyor hakikaten, ben de onu tavsiye ederim :KK16: saçları tazeliyormu onu çözemedim ama saçlara harika bir koku katıyor :KK53: eşim dalga geçiyor benimle, suya biraz parfüm karıştırıp yok saç tazeleyici, yok vücut spreyi, zart yapıcı, zurt yapıcı diye kandırıyorlar sizi diyor :KK37: bakış açısına göre değişir tabii hehe :KK53:

Avon naturals balmumu içeren balm: bununla ilgiliyorumlarınızı bekliyorum. gün içinde el kremi gibi kullanılır mı acaba? yoksa çok mu yapış yapış bişi?

şimdiden çoook teşekkürler :KK16:

bu ay kampanyada olan ıncandessence + fulspeded +ıncandessence şiprarısı verdım harıka bayan ve erkek parfumu :KK54:

merhaba, ellerinize sağlık şahane olmuş fotoğraflar :KK16: ben 2. fotoğraftaki balm gibi olan minik kavanozu merak ettim. hangisi acaba ve memnunmusunuz? ben ellerim için düşünüyorum, el kremi gibi olur mu? gün için de kullanılır mı? yoksa çok mu oraya buraya bulaşır, örneğin bilgiayara telefona filan.. çok soru sordum galiba, şimdiden çok teşekkürler :KK34:

merhaba, ewet o küçük kwanozdaki balm. ben onu dudağım için kullanıyorum. elim için el kremi kullanıyorum. balm el için uygun değil bence. wazelin gibi olduğu için bulaşır sağa sola

Şahane olmuş, ellerinize sağlık paylaşımlar için ççoooooook teşekkürler :KK16::KK16:

Kiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici var bende, çok güzel kokuyor hakikaten, ben de onu tavsiye ederim :KK16: saçları tazeliyormu onu çözemedim ama saçlara harika bir koku katıyor :KK53: eşim dalga geçiyor benimle, suya biraz parfüm karıştırıp yok saç tazeleyici, yok vücut spreyi, zart yapıcı, zurt yapıcı diye kandırıyorlar sizi diyor :KK37: bakış açısına göre değişir tabii hehe :KK53:

Avon naturals balmumu içeren balm: bununla ilgiliyorumlarınızı bekliyorum. gün içinde el kremi gibi kullanılır mı acaba? yoksa çok mu yapış yapış bişi?

şimdiden çoook teşekkürler :KK16:

ben avon temsilcisi olmadan önce oriflame balsamlarını kullanmıştım.aşırı yağlıydı el kremi olarak kullanılmaz sanmıyorum .ben dudaklarım için aldım bu ürünü.diğeri bitmediği için başlamadım kullanmaya ama yorumumu yazarım :KK3:

merhaba, ewet o küçük kwanozdaki balm. ben onu dudağım için kullanıyorum. elim için el kremi kullanıyorum. balm el için uygun değil bence. wazelin gibi olduğu için bulaşır sağa sola

evet ben de onu merak ediyordum, çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için, çok faydalı oldu gerçekten :KK16::KK16:

ben avon temsilcisi olmadan önce oriflame balsamlarını kullanmıştım.aşırı yağlıydı el kremi olarak kullanılmaz sanmıyorum .ben dudaklarım için aldım bu ürünü.diğeri bitmediği için başlamadım kullanmaya ama yorumumu yazarım :KK3:

çok çok teşekkür ederim, sanıyorum bu da yağlıdır, haklısınız. çok teşekkürler yeniden :KK16::KK54:

X