- 7 Ağustos 2010
- 356
- 1
çok teşekkür ederim şuanda 22 yaşındayım göz çevresi için krem düşünmüyorum bende temsilciyim ama kremleri kullanmaya çekiniyordum artık rahatlıkla kullanabilirim complate balance serisinin toniğini aldım çok memnun kaldım ama krem konusunda onu alsam diye kararsız kaldım çünkü dediğiniz gibi t bölgesi yağlı ama aşırı derecede değil yanaklarımda çok kuru tonikler yada temizleyiciler yüzümü tahriş edebiliyor bende çekiniyorum kremler sivilce yapar diye de korkuyorum tekrardan teşekkür ederim maskaraya da bayıldım bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim:)
merhaba, benim kişisel tavsiyem t bölgem benim de yağlıdır. çözümü burnumun üstüne özellikle hiç krem nemlendirici bişi sürmemekte buldum. sadece siyah noktalar için Avon'un clearskin toniğini sürüyorum, sadece burnuma ama, yoksa kurutucu bir toniktir. burnuma çok iyi geldi. sonra burnuma hiç krem bişi sürmüyorum, burnuma değdirmeden yüzümün geri kalanını bolca kremlerim. bu şekilde çok rahat ettim yani burun ve alın hariç yüzünün geri kalanı için bir nemlendirici krem seçebilirsin. Burunu işin içine katınca uygun nemlendirici bulmak imkansız oluyor. hatta burun yağlı diye hafif birşey alıyorsun, bu seferde hafif kremler yüzün geri kalanına yetersiz kalıyor... yanaklar ağız çevresi kupkuru kalıyor.. halbuki asıl önemli olan yüzün diğer bölümlerine çok iyi bakmak lazım. asıl yaşlanma belirtileri ağız çevresinde, yanaklarda, göz çevresinde başlıyor, ne kadar kuru kalırsa o kadar cilt yıpranıyor. iyi nemlendirmek lazım. ben çözümü böyle buldum, tavsiye ederim