Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
Makyaj temizleyicisi benimde gözümü biraz yakıyor. Bu şikayet çoğu kişide var sanırım :44:
Yüz kremi ve vücut losyonundan memnunum. Vücut losyonu çok güzel kokuyor.
Kalemlerdende memnunum. Siyah olan biraz simli sürünce çok hoş duruyor.
Fondötenlerden pek memnun değilim. Yakın fiyatlara maybeline, max falan alınıp daha mutlu mesut makyaj yapılabilirRimelleri çok güzel. Kendinden fırçalı pudradanda çok memnunum.
Bu parfümleri burdada birçok kişi kullanıyor. Bende bu kokuları çok seviyorum. Celebre bitmek üzere
Bu iki ürün benim cildime yaramadı. Şimdiye kadar iki kere kullandım. Bende çok kötü sivilce yaptılar. Kullanamıyorum öyle duruyorlar. Eğer isteyen olursa kargo parasını ödemek şartıyla birine hediye edebilirim.
bu parfüm midemi bulandırıyo koku konusunda çok hassasım çok şekerli bni tatmin eden kokulardan biri avonun pur blancasıdır kesnkle iğrenmiycem bi koku geri kalan tm parfümlerden ne olurrsa olosun bi şeklde iğreniyorum
çok güzel bir şişe
yasemin var,ağır olmasn:44:
Bazılarının hiç hoşuna gitmiyor bu koku. Çok ağır ve çok kötü bulanlarda var. Şeker kokularını sevip sevmemekle alakalı sanırım. :)
Pur blancayı bende denemek istiyorum. Çok merak ediyorum bu parfümü. Birde Avonun Bond Girl 007 si çok güzel kokuyor. Pur Blanca ve Bond Girl 007 bu ay indirimdeler sanırım.
planet spanın yüz maskesiyse rica edenbilirmiyim :26:
Canım dün mesajı yazdıktan sonra esmermelek86 isimli üye özel mesajla bana ulaştı. Onunla konuştum pazartesi onun için kargoya vericem :)
Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
sağlık olsun :) merak ediyorum planet spayı kaliteliye benziyo da ondan istemiştim satın alayım bari
çok güzel bir şişe
yasemin var,ağır olmasn:44:
ice sheers
ben kokusunu Böğürtlenli sekerlere benzetıorum aslında su mentosun bı sekerını yemısdım bogurtlenlı ona cok benzıo ben alıcam bbu ay hos bence
avonun parfümlerinden asla vazgeçmem favorilerim resimdekileeeer <3 ayrıca avon neden kadifemsi ruju üretmiyor artık çok mutusuzm çok kalıcı ve güzel bi rujdubir de öneri isticem kızlar ice cheers yaz için ideal mi ve şeker kokusu mu acep? ben görüldüğü gibi çiçek kokularını daha çok seviyorumda :)
Daha çok meyve ve şeker ağırlıklı bir koku cnm ama öyle çok buram buram şeker kokmuyo meyve notaları biraz daha baskın hafif bir koku yaz için uygun olabilir ama öyle aman amanda birşey değil bence yinede uygun fiyata alıp denenebilcek bi parfüm..