AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

evde fotograf makinesini bulamadım o yüzden çekemedim kusura bakma. Eşim almış sanırım yarın çekip eklemeye çalışacağım

ya kızlar avonun yeni çıkan parfümü var ya reese witherspoon adına cıkan Live&laugh deneyen varmı acaba ???? almakta kararsızım da..

ya kızlar avonun yeni çıkan parfümü var ya reese witherspoon adına cıkan Live&laugh deneyen varmı acaba ???? almakta kararsızım da..

Ben Love to fullest by Reese Witherspoon dan aldım mükemmel bir kokusu var üçünün arasında en iyi (bana göre tabii) :) tavsiye ederim.

erkek saati ve kol düğmeleri (hoş duruyor ben beğendim):KK9:

rujum fushia fever( buna bayıldım ya tam benim rengim):KK69:

sol baştan bali bliss edt( sevdiğim bi koku):KK12:summer breze vücut spreyi(tam yazlık):KK8: naturals kiraz kokulu saç spreyi(idare eder işte):82:
:KK3:

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum bu konuda bilgi sahibi oldunuzu tahmin ediyorum avonda satılan çok güzel takılar var biliyorsunuz bu ayki katalogdan iki adet yüzük aldım acaba bu yüzükler suya deterjana temes ettiğinde bozulma yaparmıki üzerinde bundan bahsetmemiş sadece parfümle temas ettirmeyin diyor ama ben yinede elim suya giriyor diye evde takamıyorum siz ne dersiniz

sırayla:
golden rose,baby lıps,rose rıbbons,provocatıve plum,charged cherry,fuchsıa fun,amethyst gold

Son düzenleme:

yeşil far özellikle çok güzel
mavinin rengi çok canlı,herkes kullanamayabilir
kahverenginin altını bana biraz açık kaldı kendimde sarıyım çünkü

erkek saati ve kol düğmeleri (hoş duruyor ben beğendim):KK9:

rujum fushia fever( buna bayıldım ya tam benim rengim):KK69:

sol baştan bali bliss edt( sevdiğim bi koku):KK12:summer breze vücut spreyi(tam yazlık):KK8: naturals kiraz kokulu saç spreyi(idare eder işte):82:
:KK3:

güle güle kullan cnm ürünlerini..:kk77:
Bende bali bliss'in kokusuna hayranım ama ne yazıkki avon hala anlamış değilim bu harika kokuyu kaldırdı...:KK19::KK19:

güle güle kullan cnm ürünlerini..:kk77:
Bende bali bliss'in kokusuna hayranım ama ne yazıkki avon hala anlamış değilim bu harika kokuyu kaldırdı...:KK19::KK19:

evet ya malesef kaldırılmaması gereken bi kokuydu:KK14::KK59:

bu arada panaroma altıda seri sonu ürünlerinden bali bliss vücut losyonunu gördüm alıp denicem kesinlikle:KK52:

evet ya malesef kaldırılmaması gereken bi kokuydu:KK14::KK59:

bu arada panaroma altıda seri sonu ürünlerinden bali bliss vücut losyonunu gördüm alıp denicem kesinlikle:KK52:

Ben setini almıştım cnm bende var hala duruyor kullanmaya kıyamıyorum..kokusu parfümü gibi harika ve ambalajı çok şık..
tek eksisi biraz akışkan bir yapısı var ama nemlendirmesi yinede güzel özellikle kokusu harika...:KK16:

X