AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

sol baştaki banyo köpüğünü sevmedim.yanındaki beyaz lilyumu seviyorum zaten.onun yanında ince telli yaglı saçlar için yıllardır kullandıgım şampuan var.saçları bu şekilde olanlara tavsiyemdir.en sonra traş jeli kardeşim kullanıyor memnun

far away 30 ml.kokusunu sevdim.

zarf şeklinde çanta.daha önce almıştım ama yeni fotolayabildim.

zinciri

gün hediyesi gelen ultra colour ruj / SP.BLUSH

Yukleresim.com Yeni siparişim geldi kızlarrr..laugh often by reese witherspoon....çok hoşuma gitti avonun little white dress parfümünü anımsattı bana...

avondan cok memnunum ama sanki böyle aynı parfumleri degişik siselere koyup satıyorlar gibi geliyor onun dısında cok severim avonu

Kızlar bir de şu incili yüzükten ve 7 farklı takılabilen yüzükten alan varsa mutlaka fotoğrafını koyun.Çünkü bazen çok adi duruyor.

ben severek kullanıyorum duş jellerini banyo köpüklerini avonun ama biraz kalıcı olsalar daha güzel olacak

özelikle bu duş jelinin kokusuna hastayım hakkaten beni alıyor başka bi dünyaya götürüyor ama haklısın canım kalıcılığı çok az

avonun zambaklı banyo kopugune hastayım uzun sure olmasada bi miktar kalıyor kokusu ..

kızlar güneş gözlüğünü begendım fakat benım yuzum kucuk oldgu ıcın bıraz buyuk durdu. ama kalitesi güzel

parfümleri begendım fakat ice sheers delicious biraz farklı geldi kokusu.
kiraz çiçeği maskesi ve spreyi çok güzel kokuyor

extra lasting eyeliner çok hoşuma gtti düşündgmden daha koyu ve sürmesi de çok kolay
kil maskesi daha kullanmadım gecen ay ki siparişimdi kalmadgı ıcın yenı geldı ıyı oldgnu bılyrm
straıght sllek pürüzüşleştirici serum da ilk defa alıyorum dgerını kullanmıstım kırık saç ucları ıcın onarım olanı o çok güzeldi parlaklık veryrdu bır de bunu denym dedı bunun da güzel oldgnu bılyrm.

serumu kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum benim saçlarımın uçları da kırılıyor hemen kestirdiğim zaman üzülüyorum

selen gözlüklerin fotoğrafını çektim demiştin ekledin mi bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…