Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o bileziğin iç çapı kaç cm bir arkadaşım istiyordu ama bilekleri ince olduğundan almaya cesaret edemediydi.
Bir de şu yeni color trendin krem farı nasıl denedin mi kalıntı bırakıyor mu??
Eğer bırakmıyorsa almayı düşünüyorumda.
Canım acaba şu peach silky ruju tek olarak çekip eklemen mümkün mü??
bunlarda peach silky ruj ve yeni gelenlerin bazıları (arkadaki tirana çanta)
Eki Görüntüle 185463
(resme tıklayıp büyütebilirsiniz:))
cnm fotoğraf makinamın pili bitmiş cep telefonumla bu kadar çekebiliyorum pek net görünmüyor :)
Eki Görüntüle 185549
Eki Görüntüle 185550
Eki Görüntüle 185552
kızlar diyorumki tatile gitmeden önce şu güneşsiz bronzlaştırıcı üründen kullansam nasıl olur hani ilk gidince bembeyaz görünmemek için
Sakın yapma canım.Çok leke bırakıyor ayrıca bi zaman sonra yeşil renge dönüşüyor
Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...kızlarr avonun mayıs ayı kataloğnda 15 tlye bir parfm var nasıl o?
kızlarr avonun mayıs ayı kataloğnda 15 tlye bir parfm var nasıl o?
Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
kızlarr avonun mayıs ayı kataloğnda 15 tlye bir parfm var nasıl o?
Güzel ve kalıcı bir koku tam yaz için yapılmış ama arkadaşın dediği gibi çok küçük ayrıca kapağı da yok.Sonra bana kapaksız geldi sanma diye söylüyorum.Ben al derim
Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
çok güzel bir şişe
yasemin var,ağır olmasn:44: