AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

5342.jpg

natural saç bakım spreyi ve anew maskara serum kızlar:KK8::KK12:

Canım o bileziğin iç çapı kaç cm bir arkadaşım istiyordu ama bilekleri ince olduğundan almaya cesaret edemediydi.

Bir de şu yeni color trendin krem farı nasıl denedin mi kalıntı bırakıyor mu??
Eğer bırakmıyorsa almayı düşünüyorumda.

bileziğin iç çapı 7 cm benımde bileklerim ince olmasına rağmen iyi durdu çok hafif bir bolluk var gayet normal

far bıldıgımız krem far daha yenı sürdüm bıraz kalıntı bırakıyor bır de ben en acık rengını aldım mor ya da dger rengını alırsanız daha ıyı durur

avon da bir parfüm vardı cynthia rowley ismi yanlış hatırlamıyorsam kataloga baktım da göremedm kaldırıldı mı o

Makyaj temizleyicisi benimde gözümü biraz yakıyor. Bu şikayet çoğu kişide var sanırım :44:
Yüz kremi ve vücut losyonundan memnunum. Vücut losyonu çok güzel kokuyor.

1-1.jpg

Kalemlerdende memnunum. Siyah olan biraz simli sürünce çok hoş duruyor.

2.jpg

Fondötenlerden pek memnun değilim. Yakın fiyatlara maybeline, max falan alınıp daha mutlu mesut makyaj yapılabilir :KK9: Rimelleri çok güzel. Kendinden fırçalı pudradanda çok memnunum.

3.jpg

Bu parfümleri burdada birçok kişi kullanıyor. Bende bu kokuları çok seviyorum. Celebre bitmek üzere :KK43:

4.jpg

Bu iki ürün benim cildime yaramadı. Şimdiye kadar iki kere kullandım. Bende çok kötü sivilce yaptılar. Kullanamıyorum öyle duruyorlar. Eğer isteyen olursa kargo parasını ödemek şartıyla birine hediye edebilirim. :KK16:

5.jpg

Son düzenleme:
kızlarr avonun mayıs ayı kataloğnda 15 tlye bir parfm var nasıl o?
Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

AVON-SECRET-FANTASY-EDT-PARFUM-50-INDIRIM__38248336_0.jpg

Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

Güzel ve kalıcı bir koku tam yaz için yapılmış ama arkadaşın dediği gibi çok küçük ayrıca kapağı da yok.Sonra bana kapaksız geldi sanma diye söylüyorum.:KK1:Ben al derim:KK34:

kızlarr avonun mayıs ayı kataloğnda 15 tlye bir parfm var nasıl o?

bence sen 2 hafta daha bekle öyle karar ver o bahsettiğin parfümler kampanya 6 da yine 15tl yeni parfüm çıkıyor hawaiian isminde çok güzel onunda kokusuna bak ben çok beğendim..

Güzel ve kalıcı bir koku tam yaz için yapılmış ama arkadaşın dediği gibi çok küçük ayrıca kapağı da yok.Sonra bana kapaksız geldi sanma diye söylüyorum.:KK1:Ben al derim:KK34:

Kapak niyetine o anahtar süsünü yapmışlar. Kilitliyor o basma yerini. Anahtar süsü takılıyken basmıyor. Değişik bir uygulama ve alışılmışın dışında. Çantaya falan koyunca pek kullanışlı olmuyor. Çıkabiliyor çantanın içinde. Şişe ufak ama koku yoğun ve kalıcılığı çok fazla olduğu için boyutu normal bence. Şişesine vurulup almıştım ben. İyikide almışım:78:

Son düzenleme:

çok güzel bir şişe :KK12:
yasemin var,ağır olmasn:44:

X