AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

şimdi reklamlar...

Kızlar ben avonu sewerek kullanıyorum.Bir çok ürününü.Parfümler harika.Advance tecnıgues saç kremi süper kokusu saça verdiği kıvam harika hemde 3 buçuk tl ye almıştım
solutions body göğüs sıkılaştırıcı etkili skin so soft ile artık daha sıkı vücudum
gece kremim harika her sabah bebek gibi başlıyorum güne
sona paarfümüm lıttıl drek harika .Bi tek takılarda hayal kırıklığı yaşıyorum.

yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Eskiden bukonu böyle değildi, herkes aldıklarının fotoğrafını çekip buraya koyardı sadece. Sohbet, muhabbet, soru v.s. öbür avon topiğinde yapılırdı. Bence yetkililer buna bi çare bulmalı. Bu sayfa açılırken bunun için açılmadı:KK19:

Dun baslayan katalogdaki manikur setinden istiyordum ben fircali gumus rengi kutulu olandan ama siparisi ben veremedigim icin ustumdeki hanimdan istedim o da altiyi yirmi gece girmis siparisi yokmus ondan ya nasi yapabilirim ki istiyorum ben onu ):
Fazladan siparis giren varsa Istanbul'dayim ben cok makbule gecer nerde olursa gelir alirim

Üstelik de Çin pazarına girebilmek için hayvanlar üzerinde deney yapan bir firma!

bu kadar sevmiyorsun ama sürekli karalama yapmak için topiktesin.avonu organik ürünlerle kıyaslayacak değiliz.kimse kullanmaya mecbur değil.10 liralık ruj alıyoruz diorun 84 liralık rujuyla da kıyaslayamayız.Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.ancak çin pazarına girdiği için peta listesinden çıkarılmış.Bende bir çok ürününü kullanmıyorum ama sevdiklerimde var.ben görsel görmek için giriyorum buraya, birisi zaten bildiğimiz şeyleri tekrarlayıp duruyor.lütfen avondan memnun olmayanlar topiğine yaz yorumlarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
vallaben avonun rujlarından ve çoğu parfümünden memnunum özellikle sevdiğim vazgeçemeyeceğim kokularu var ayrıca rujlarının fiyatlarıda çok uygun açıkçası ben seviyorum sevmeyen kullanmaz olur biter:KK16:

bu kadar sevmiyorsun ama sürekli karalama yapmak için topiktesin.avonu organik ürünlerle kıyaslayacak değiliz.kimse kullanmaya mecbur değil.10 liralık ruj alıyoruz diorun 84 liralık rujuyla da kıyaslayamayız.Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.ancak çin pazarına girdiği için peta listesinden çıkarılmış.Bende bir çok ürününü kullanmıyorum ama sevdiklerimde var.ben görsel görmek için giriyorum buraya, birisi zaten bildiğimiz şeyleri tekrarlayıp duruyor.lütfen avondan memnun olmayanlar topiğine yaz yorumlarını.

Sataşma olduğu için cvp yazmak durumundayım..canım dior da test yapıyor kıyaslama zaten..Çin'de yasalar tarafından zorunludur kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmesi..yani çin pazarına girmek demek hayvanları, kendi ürünleri yüzünden tek tek, can çekiştirerek öldürmek demektir..tekrarlanan bu şeyleri gerçekten bildiğini düşünüyor musun? bilip de devam mı ediyorsun?

vallaben avonun rujlarından ve çoğu parfümünden memnunum özellikle sevdiğim vazgeçemeyeceğim kokularu var ayrıca rujlarının fiyatlarıda çok uygun açıkçası ben seviyorum sevmeyen kullanmaz olur biter:KK16:

sen kaç yaşındasın

Hani insandan insana fark vardır ya... Doğanın kanunu herşey zıttıyla var olur kötüler olmasa iyi diye bir kavram da olmazdı... Boşver Princess.... Arkadaş doğru söylemiş bazı insan sevmediği içi kullanmaz, bazı insan da sevdiği halde İNSANLIĞINDAN KULLANMAZ... Bu cümleyle son noktayı koyalım şmdi tutp da topicimizi kirletmeeeeeeeeeeeeeee diye feryat etmesin birileri...

Türkiye'ye gelen hiç bir ürününün içeriği yazmıyor. İçinde ne olduğu belli bile değil.

İsteyen kullanır isteyen kullanmaz ama bilinçli tüketici olmaya ne dersiniz?

Son düzenleme:

Sataşma olduğu için cvp yazmak durumundayım..canım dior da test yapıyor kıyaslama zaten..Çin'de yasalar tarafından zorunludur kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmesi..yani çin pazarına girmek demek hayvanları, kendi ürünleri yüzünden tek tek, can çekiştirerek öldürmek demektir..tekrarlanan bu şeyleri gerçekten bildiğini düşünüyor musun? bilip de devam mı ediyorsun?

Burada asıl konu, sevip sevmemek değil. Bilinçlenmek.

Zaten princess, yukarıdaki mesajında gayet açık anlatmış. Gerisi de size kalmış.

Madem bu kadar zararlı avonu kullanmayın şikayet edin türkıyeye üretımını kaldırtmaya calısın. Bu topıktekı amac avonun neden yapıldıgını yada avon sevmeyenler topıgı degıl bu tarzda bır topık zaten var orada bu konuyu tartısmanız daha yararlı olur. Burada avon kullananlar var memnunlar kı kullanıyolar. Ayrıca bunun yasla bır alakası yok bunu 40 yasında bır bayanda satıyor 18 yasında bır bayanda her yastan kısıler kullanıyolar memnun olanıda var olmayanı da memnun olmayanlar dıger topıklere yazsınlar bu topık avonu kullananların topıgı sonucta onu burda belırtmenın bır anlamı yok . Bılınclı tuketıcı olmaya gelınce kac kısı su ana kadar ne kullandıysa ıcınde ne oldugunu ayrıntısına kadar bılıyor ? Bılınclenmek ısteyen arastırır ogrenır. Bu topıkte onu belırtmenın pekte bır anlamı yok. Ayrıca avon dıger markalara gore daha uygun herkesın butcesı agım sahım olamaz kı gıdıp bıtkısel bır urun kullansın.

Son düzenleme:

sen kaç yaşındasın

ben 31 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim ne vardı yaşımla ilgili ne soruyorsunuz??

Madem bu kadar zararlı avonu kullanmayın şikayet edin türkıyeye üretımını kaldırtmaya calısın. Bu topıktekı amac avonun neden yapıldıgını yada avon sevmeyenler topıgı degıl bu tarzda bır topık zaten var orada bu konuyu tartısmanız daha yararlı olur. Burada avon kullananlar var memnunlar kı kullanıyolar. Ayrıca bunun yasla bır alakası yok bunu 40 yasında bır bayanda satıyor 18 yasında bır bayanda her yastan kısıler kullanıyolar memnun olanıda var olmayanı da memnun olmayanlar dıger topıklere yazsınlar bu topık avonu kullananların topıgı sonucta onu burda belırtmenın bır anlamı . Bılınclı tuketıcı olmaya gelınce kac kısı su ana kadar ne kullandıysa ıcınde ne oldugunu ayrıntısına kadar bılıyor ? Bılınclenmek ısteyen arastırır ogrenır. Bu topıkte onu belırtmenın pekte bır anlamı yok. Ayrıca avon dıger markalara gore daha uygun herkesın butcesı agım sahım olamaz kı gıdıp bıtkısel bır urun kullansın.

çok doğru yazmışsın arkadaşım bi cümle yazdım beğenen kullansın beğenmeyen kullanmasın diye neredeyse linç edecekler beni,sanırsın savaş çıkacak ayıp ya,ben yaşımı almış bi insanım kim karışabilir benim ne kullanacağıma herkes haddini bilsin lütfen saçma sapan laf sokmalara hiç gerek yok,herkes istediğini kullanmakta özgür kimse kimseye karışamaz..

Konuyu tartışmaya çevirmeyiniz ve lütfen konu içeriğine uygun paylaşımlarda bulununuz...

arkadaşlar bu k9daki bir ürün ile ilgili bişey sormak istiyorum bilenler görenler cevap yazsın lütfen.. hani manikür ve makyaj fırçası seti varya gri bir kutuda, onu almak istiyorum ama boyutları kafamı kurcaladı. boyutu yazmıyo katalogda. acaba çok küçük olduğu içinmi yazmadılar :44: bu üründen elinizde varsa lütfen beni bilgilendirirmisiniz. ona göre sipariş vericem lütfen bilenler yardımcı olsun:26:

attachment.php

Bunu yeni aldım ama daha kullanmadımm :KK49:

X